26 Haziran 2014 Perşembe

Yorganlama modelleri

Yorganlama modelleri

Projenizde kullandığınız kumaşların rengine uygun renkte elyaf kullanılmalıdır. Elyafın kalınlığının homojen olması yani her tarafında hemen hemen aynı kalınlıkta olması gerekir. Seccade modelleri kurdele nakışı yaptınız.


Daha güzel görünmesi için yorganlama tekniğini kullanabilirsiniz. Ben seccade ve yatak örtüm için yorganlama tekniğini kullanmıştım. Annem maraş işi yatak örtüsü ve maraş işi seccade modelleri yapmıştı. Ve onu yorganlama yapan biri ile görüşüp yaptırmıştık. Başlangıç ipliğini düğümlemeden başlanır ve ilk ipliği sabitlenir.


Bitirirken düğümlemeden sabitleyerek bitirilir. Ya da benim gibi şablon kullanabilirsiniz. Kolay bebek patiği modeli – anlatımlı video. Bu makalemde biraz daha fazla detay vermek istiyorum.


Model Busana Gamis Syari Modern Terbaru Setelan Muslimah yıl önce emelden. Patchwork yorganlama nedir nasıl yapılır ? Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Amacımız elişi alanında dünyadaki gelişmeleri takip etmek. Yorganlama Nasıl Yapılır?


Türk Elişi Sektörünü de dünyada en iyi şekilde temsil etmektir. Tropical Deco leaf border by Patricia E. Ayrıca makinede yorganlama ayağı ile de yapılabilir. Bir oğlum ve bir kızım var. Bu yüzden sizlere lahana lif örnekleri ve yapılışı.


Yorganlama modelleri

En Yeni Erkek Çocuk Beresi Örnekleri Örgü parçalar hazır ürünlere göre daha fazla kullanılmaya ve tercih edilmeye başlamıştır. Bununla beraber de ortaya şık, farklı ve. Halk içinde yama, kırkyama ya da ingilizce Pat. Programda kırkyama el sanatına ait mesleki hesaplamaları yapabilme, kırkyama temel tekniklerini kavrayabilme, kırkyama parçalarını tekniğine uygun birleştirebilme ve yorganlama yapabilme bilgi ve becerisi kazandırılır. Bebek Battaniye Örnekleri aralarından seçtiğim bir kaç model de burada.


Türkçe Battaniye yapılışı olanı çok beğeneceğinizi düşünüyorum. Not Modellerin Devamı Eklendi. Resimlere Tıkladığınızda Daha Büyük Olarak Görebilirsiniz.


SÜTUNLU YORGANLAMA KASNAĞI 213. Etiket:kasnak modelleri , nakış işlerinde kullanılan kasnak, nakış aksesuarları, kırkyama kumaşları, nakış kitapları, yorgan işleme kasnağı, dönebilen sütunlu kasnak, sütunlu kasnak modelleri , ayarlanabilir sütunlu kasnak. Dantel Mutfak Takımı Modelleri Dantel Mutfak Takımı Modelleri Buzdalabi örtüsü olarak örülen bir dantel model bunu Kayseride bir çeyizcide çekmistim fakat adini hatırlaya. Okuma yazma bilmek veya İlkokul mezunu olmak.


Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak. NOT:Bu sitede yer alan fotoğrafların ve yazıların hiçbiri alıntı değildir. Kanaviçe Tasarımları Çapraz Dikiş Modelleri Nakış Desenleri Nakış Düğümleri Havlular Kanaviçe Tricot Haçlar Kendin Yap İleri Modern cross stitch pattern. Farklı bir model , beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz.


Kırlent modelleri yastıkların şekline de desenine bağlı olarak değişir. Küçük kır çiçekleri ile kaplı ve yapraklar ile süslenmiş ürünler pembe, mor ve sarı gibi farklı renklere sahiptir. Kırlent ve Yastıklar ürünlerinde birçok farklı marka ve modeli en uygun fiyatlarla Dekorazon. Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın!


KIRK YAMA örnekleri ile ilgili bağlantı, resim, video ve fotoğraflar. Merhaba degerli web sitesi takipçilerimiz. Bugunku yayinimiz kırkyama yapım. Bazı markaların üretmiş oldukları modellerle patchwork yorganlama ve aplike yapmak, sanıldığından daha kolay ve çabuk bir iştir. Kpitone ayağı ve serbest nakış ayağı bulunan modelleri tercih edebilirsiniz.


Yorganlama modelleri

Makinenin dekoratif dikişleriyle patchwork üzerinde rahatça süsleme yapabilirsiniz. Fırfırlı Etek Nasıl Örülür? Motifli Şiş Örgü Battaniye Nasıl Yapılır?


Bu Pin, Elmas tarafından keşfedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar