14 Ağustos 2015 Cuma

Somun anahtar ağzı ölçüleri

CİVATA- SOMUN -RONDELA- ölçüleri bilgi tabloları. Somun anahtar ağzı ölçüleri. AP DİŞ(mm) ANAHTAR AĞZI(mm) SOMUN YÜKSEKLİĞİ.


Somun anahtar ağzı ölçüleri

Cıvata ve somunları kolaylıkla sökmeye yarayan el aletleridir. Parçaları birbirine sökülebilir şekilde bağlamaya yarayan, gövde kısmına vida dişi açılmış, başı altıgen, dörtgen veya değişik biçimlerde şekillendirilmiş bağlantı elemanlarını açmaya ve kapamaya yarayan anahtar ölçüleri. Bu ürün, standart dışı ölçü ve özelliklerde de temin edilebilir.


PDF formatında indirmek için tıklayınız. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. Havalandırma, ısıtma-soğutma ve izolasyon gereksinimlerinizi karşılamak, sorunlarınıza doğru çözümü getirebilmek için alanlarında lider firmaların ürünlerini kullanan ŞENKAR MEKANİK, kaliteli hizmeti ile firmanızın ihtiyacı olan herşeyi karşılayacak komple çözümler sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak ve gereksinimlerinizi en iyi karşılayacak çözümlere ulaşmak. Gezegenler ve uydular Elmas ve Grafit Arasındaki Fark NE ? WHITWORTH NORMAL VİDA ve SOMUN DIN CiVATA.


VİDA ADIMI (Hatve) Parmakta Diş Adeti. Surkon Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Kombine anahtar Allen ya da alyan anahtar Yıldız anahtar ya da yıldız ağız anahtar Yarım ay anahtar.


Kullanılan cıvatanın, somunun , pulun vb. Bu ifadeler dünyanın her yerinde aynıdır. Cıvataların bağlama ve çözme işlemleri anahtar veya. Toleranslarının Teknik Resimde Gösterilmesi. Ağız sayısına göre bir, iki, üç veya dört ağızlı olabilirler.


Vida Ģaftı (dıĢ vida) Üçgen vidalar. Metrik whitworth yükseklik , anahtar ağzı ,köşe ölçüsü ,daire çapı değerleri içeren çizim ve ölçülendirme tablosu İNDİRMEK İÇİN TIKLA. Krom vanadyumdan imal edilirler.


Bu sayede dar alanda montaj. Aksi takdirde anahtar kayar ve anahtarın ve somun cıvatanın ağzı bozulur. SOMUN SIKMA EL ALETLERİ TAKIMI PORTATİF AYARLI TAMİRAT TADİLAT PROFESYONEL HIRDAVAT ALET EDEVAT. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.


Somun anahtar ağzı ölçüleri

Kollu perçin tabancası (ad.) İki ağız anahtar (ad.) Perçin kafası (ad.) Perçin kafası adaptör somunu (ad.) Perçin somun civatası (ad.) Perçin somun yataklama somunu. Açılı yapılmak suretiyle dar alanlarda daha rahat çalışması sağlanmış olur. Anahtar ağız somun ölçü aralığı: 17. Bunların ağız ölçüleri metrik ve SAE (inch) olarak iki ayrı tipte üretilmektedir. Diğer bir anahtar çeşidi olan kurbağacık ise kullanılacağı yere.


Cad Cam Türkiye - cad cam programları, cad cam eğitim notları, cad cam haberleri, ücretsiz cad cam programları ve dahası CadCamTurkiye. Tespit vidası ve ayar vidası olarak ölçü aletlerinde iş tezgahlarında kullanılır. CIVATA- SOMUN ve RONDELALAR CIVATALAR. Saplamayı gövde üzerine takarken vida açılmamış kısımdaki anahtar ağzından veya kontra somundan yararlanırız. Cıvata sistemi cıvata ve somun olmak üzere esas iki elemandan meydana gelmektedir.


Burada a) tam vidalı altı. Kaset aparatı somuna direkt geçer. Hidrolik tork anahtarı fiyat. Kasetli hidrolik tork anahtarı , saplama boyunun uzun olduğu alanlar için çözüm sunar.


Hortumların gövdeye giren uç kısmında bulunan sızdırmazlık elemanı (O-ring) sızdırmazlık için yeterlidir. Dayanım sınıflarına göre veya olarak adlandırılırlar. Standart metrik altıköşe somun ölçüleri. Ulaşılması zor yerlerde cıvataları sıkmak için güvenilir RIDGID somun anahtarına güvenin ve en zor tesisat işlerinin üstesinden gelin.


HOW WE USE COOKIES: We use cookies and similar technologies to improve our website, to personalize website content to you, and to deliver advertising messages and offers on content that are relevant. V‹DA ADIMI (Hatve) mm’de diş adeti. METRİK NORMAL VİDA ve SOMUN DIN 13. AMERİKAN VE İNGİLİZ ÖLÇÜ SİSTEMLERİ İLE.


Ağırlıklı olarak çelikten yapılırlar. Yerden tasarruf sağlayan katlanabilir kolu bulunmaktadır. Montaj yaparken kullanılan anahtar ,malzemenin anahtar ağzı ölçüsüne uygun olmalıdır. Parçalar tavsiye edilen somun anahtarı uzunlukları ile montaj.


Diş ölçüleri SAE , BSP , NPT, ve Metrik olarak dört gurupta incelenebilir. Sürekli elinizin altında bulunması gereken el aletleri arasında yer alan pense ile somun sıkma, gevşetme, kesme kısmı ile kablo, tel kesme işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar