14 Ağustos 2015 Cuma

Duvar taş desenleri

Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtları sayesinde iç mekanlarınızda doğal taş görünümü elde edebilirsiniz. HIZLI TESLİMAT Ücretsiz Kargo. Ayrıca dikdörtgen, kare, yuvarlak taşlar , tuğla görünümü ya da dağınık dizilmiş taş desenleriyle farklı stiller yakalamak mümkün. Taş kategorisi panellerimizi, zamanı asla geçmeyecek, beğenisi asla azalmayacak bir malzeme yelpazesine işaret ederken, dış cepheden, iç mekan dekorasyonuna sınırsız bir kullanım alanı ve desen aralığında sunuyoruz.


Ekstra indirimli fiyat. Duvar kağıdı taş desenli, çiçek desenli,. Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Taş Desenli Duvar Panelleri.


Salon için taş duvar dekorasyonu örnekleri , son zamanların yükselen dekorasyon trendlerinden bir tanesidir. Salon dekorasyonunda taş duvar kullanımı, taş görünümlü doğal taş kullanımı ve taş görünümlü duvar kağıdı kullanımı hakkında çeşitli bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. YSK Mühendislik, uzun yıllardır kültür taşı uygulamasında emek vermiş tecrübeli usta kadrosuyla kalitesine yakışır uygulama hizmeti vermektedir.


Palm Leaf Beyaz Çerçeveli Baskı. Dekoratif Çerçeveli Tablo Cr-102. Eski taş yeni taş kestane. Alaçatı taşı ile yapmış olduğumuz doğal şömine.


Kendi ustalarımızın elinden yapılmıştır. Taş desenli duvar kağıtları. Duvar taşları ile sahip olduğunuz iç mekânın farklı bir ambiyans kazanmasını öngörmektedir. Mermer , traverten ve diğer doğal taşlar ile iç mekânınızın farklı kılınmasını sağlayacak en ucuz duvar taşları sahip olduğu küçük ebadı ile tüm alanlarda kullanılmaktadır.


Duvar taş desenleri

Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir. Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. Evlerimizin daha zarif ve güzel olmasını istiyorsak, bulunduğunuz mekanlara nasıl değişik bir dokunuş yapabiliriz diye düşünmemiz gerekir. Bahçe Duvar Kalıpları Bahçe duvar Kalıpları Bahçe duvarlarınız eski yapılarından çıkartılıp yerlerine çeşitli modellerden kalıplar seçerek daha modern ve dekoratif bir görüntüye sahip oluyor.


Devamlı yenilenen ürün çeşitleri ve yeni işlemeye başladığımız taş çeşitleriyle siz taş seven müşterilerimize alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Duvar Kağıdı ve uygulaması hakkında müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Sizde doğal görünümde dekoratif taş ya da kültür taşı kaplama ürünleri ile ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Mekanlarınıza hatasız en ve son derece ahenk sağlayacak olan Arkhestone dekoratif taş ve taş duvar modellerini üretmekteyiz. Farklı renklendirmeler ve modellerle tasarlanmış.


Hızlı kargo seçeneği ile sadece duvarkapla. Product was successfully added to your shopping cart. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Taş Panel Mekanlarımızda rustic bir hava elde etmek için taş görünümlü duvarlar isteyebilirsiniz. Artık taş görünümlü duvarlar elde etmek çok zor değiller. Gelişen teknoloji ile birlikte doğal taş görünümlü paneller ile kolay bir şekilde istenilen dekoratif duvar stiline ulaşabiliyorsunuz. Ferforje Modelleri ve Fiyatları.


Endamıyla ve duruşuyla sizi farklı hissettiren taş görünümlü duvar panellerimiz. Gerçek taş duvarlar da var, taş görünümlü duvar kağıtları da tercih size kalmış. Ama bu resimde aşamalarıyla taş duvar görünümü yapmanın boyama adımları var. Hem fotoğraflarınız tozlu kutularda kalmaz ve gün yüzüne çıkar.


Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar. Kendinden yapışkanlı taş desenli boyutlu duvar kağıtları duvargiydir. Duvarlarınızın doğal taş görünümüne kavuşmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar. PIEDRA TAŞ PANEL MODELLERİ. PANGOLİN TAŞ DUVAR KAPLAMA. ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA.


PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir. Kültür taşı sektörünün stoklu ana bayiliği, dağıtıcı ve proje uygulamalarını yapan YSK Mühendislik polyester taş panel kaplama sektöründe de aynı hizmet kalitesini yansıtarak hizmet vermektedir.


Duvar taş desenleri

Bebek Odası Duvar Kağıdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar