26 Ağustos 2015 Çarşamba

Para kasası modelleri

Aramayı Favorilere Kaydet. Para Kasası aramanızda 12. Farklı boyutlarda üretilen kasa modelleri mini kasalar, orta boy kasalar, laptop kasaları gibi farklı şekillerde isimlendirilir.


Para kasası modelleri

Laptop kasaları olarak tabir edilen ürünlerin iç hacmi laptop saklamaya uygun olduğu için özellikle belirtilir. Aksi takdirde dar hacimli para kasalarında bu tip eşyalarınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Detaylı bilgi için, lütfen ilgilendiğiniz kasa modelinin üzerine tıklayınız.


Bankaların bünyesinde bulunan ve safe deposit box adı verilen kasalarını hariç tutarsak bireysel kullanılan para kasaları modelleri şöyle: Hırsızlık kasaları , temel olarak hırsızlığı önlemeye yöneliktir. Değerli eşyalarınızı muhafaza etmek için kullanabileceğiniz çelik kasa modelleri taşıdığı farklı özellikler ile çeşitlilik sunar. Paranızı kaybetmeden önce güvenceye almak için online sitemizi veya Showroom mağazamızı ziyaret ederek para kasası fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir, beğendiğiniz marka ve modeli uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın!


Para kasası modelleri

Metal para kasası modelleri de en, çelik modeller kadar sağlamdır. Herhangi bir durum sırasında, alarm sistemini de devreye sokma özelliğine sahiptir. Eviniz için en uygun ev tipi kasa modelleri , stoktan teslim, hızlı kargo, taksit ve kapıda ödeme seçenekleriyle kasa. YALE KASA YALE YSM 2EGEv Tipi Motorlu Sürgülü Çelik Kasa 1. Son derece dayanıklı ve sağlam ürünlerdir. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


YENİ ÇIKAN ÇELİK KASA MODELLERİ : Lucell. Kullanışlığı nedeniyle oldukça fazla tercih edilen para kasası modellerinden biri olan İzmir para kasaları şimdi gokerler. Birinci sınıf kalite ile üretilen İzmir para kasası modeller için fiyat tekifi alabilirsiniz. Her ne yerleştirilecekse yerleştirilsin belli bir çelik para kasasının yangın sıcaklığı dayanımı mevcudiyeti iyi olmaktadır. Antep Özel Yapım Çelik Kasa Ofis Ev Kasaları Yanmaz Data Kasaları Personel Geçiş Sistemler Satış ve satış s. FRELİ EV KASASI MODEL BST-310.


Değerli eşyalar, mücevherler, para , altın ve evraklar için üretilmekte olan özel para kasası modelleri son yıllarda iş yerlerinde olduğu kadar. Hemen ziyaret ederek, uygun fiyata kaliteli kasalara sahip olabilirsiniz. Elbette günümüzde Türkiye’de en çok satanlar arasında yer alan Valberg çelik kasa modelleri hem yangın sertifikalı olup hem de güvenlik sertifikalı olup tamamen beton. FİDANOĞLU ÇELİK PARA KASALARI.


Nas Çelik Kasa Artık Sertifikalı Yanmaz Çelik Kasaları ve Data Kasaların Satışına Başlamıştır. Firmamız para kasası imalatı, satışı çelik kasa taşıma tamir ve bakım hizmetleri yapmaktadır. SilverStone Fortress FTMicro ATX Tower bilgisayar kasası , ev ve ofis gibi küçük ortamlarda çok az yer kaplayan, buna karşılık kule yapısıyla son derece geniş iç hacim sunan Micro-ATX Tower konseptini FTmodeliyle kullanıcılara sunuyor. Hakansafe çalik para kasaları yangın testinden başarı ile geçmiştir.


Yükseklik Testinde Başarı. Kazandığınız paralar , değerli eşyalar ve istediğiniz her şeyi depolayabileceğiniz, gizleyebileceğiniz ve kilitleyebileceğiniz büyük para kasası modelleri her türlü kontrol ve onaydan geçtikten sonra dükkanınızda yer alacak. Ekonomik ve herkese uygun modellerin yanında kurumsal şirketlere de çözümler sunuyoruz. Farklı özeliklere ve kilitleme sistemlerine sahip olan kale kasa modelleri bütçenize uygun küçük, orta ve büyük boy olmak üzere tasarlanmıştır.


Evraklarınızı, değerli eşyalarınızı, para ve para yerine geçen tüm değerlerinizi kale çelik kasalar içerisinde güven ile muhafaza edip koruyabilirsiniz. Günlük para akışı içinde gelip giden paranın transferini ve kullanımını sağlamak için kolay ve esnek kullanıma olanak sağlayan tipik bir para kasası olarak düşünülebilir. AKÇA ÇELİK PARA KASALARI. AkçaÇelik, Çelik Kasa teknolojiyi yakından takip ederek ürettiği kaliteli ve güvenilir bir kasanın olmazsa olmazları arasında yer alan, yanmaya ve hırsızlık girişimlerine karşı yeterli donanıma sahip olması gerekliliğini çok iyi bilen Akça Çelik Kasa , müşterilerinin ihtiyaçlarına göre düşük veya yüksek güvenlik seviyelerinde, farklı.


Model ACK-Platinum Brown. Com seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta gönderecek. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz. Ev tipi para Kasaları - Ofis tipi para kasaları - Kuyumcu para kasaları - Otel para kasaları - Zırhlı para Kasaları oda kapısı - Silah ve Tüfek Kasaları.


Otel tipi para kasası modelleri ’ni Besa Otel Ekipmanları size en uygunu seçerek fazla fiyat ödemeden müşterilerinize hizmet vermenize olanak sağlar. Paslanmaz çelik otel odası kasaları mevcuttur. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Para kasası modelleri

Kale çelik para kasaları çelik aksam olarak yıl, elektronik ekipman olarak yıl garanti altındadır. Yangın olayı zamanında kağıtta olan ile değerli kağıt çoğunlukla tamamen kullanılamaz olabilir. Satılık Kasa fiyatları, ikinci el, sıfır, kiralık.


Yangın afeti anında kağıtta olan ve değerli kağıt genelde tamamen harap olabilir. Harketli ön tarafta Üç adet , üst ve alt tarafta hareketli birer adet Sabit olarak arka tarafta Üçer sürgü mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar