24 Ağustos 2015 Pazartesi

Gofrajlı hava kanalı

Klasik hava kanalı sistemlerine göre teknolojik olarak daha üstündür. Enerji maliyetlerinin daha aza indirgemesi bakımından gofrajlı hava kanalları daha fazla tercih edilmektedir. Binanın iç ve dış kısımlarında kullanılabilir.


Kendinden izoleli olduğundan ısı kaybı minumum seviyededir. Diğer kanal sistemlerine göre daha hafif, montaj süresi ve maliyeti daha düşüktür. Dışyüzü gofrajlı alüminyum, içyüzü gofrajlı yada düz alüminyum kaplı olan hava kanallarıdır.


Bu sayede kanal üzerindeki revizyon maliyetinden ve zamandan tasarruf edilmiş olur. Estetiktir Antibakteriyel poliüretan hava kanallarımız, özellikle açıktan giden uygulamalarda kanal dış yüzeyinin gofrajlı olmasından dolayı kullanılan yapının mimari özelliğine göre istenen renge boyanabilme avantajı sunmaktadır. NFAF izolasyonun özellikleri şunlardır: Alev almaz, kendinden sönümlüdür. HAVA KANALI HESAP PROGRAMLARI. Lif içermediği için elyaf erozyonu yoktur.


Gofrajlı hava kanalı

Yüksek ses yutma katsayısına sahiptir. Yeni Adresmizde Sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Klasik kanallara göre 60’a varan ısı kaybı tasarrufu ile havayı taşır. Poliüretan hava kanallarımız, özellikle açıktan giden uygulamalarda kanal dış yüzeyinin gofrajlı olmasından dolayı kullanılan yapının mimari özelliğine göre istenen renge boyanabilme avantajı sunmaktadır.


Kanal üretiminde kullandığımız saclar TSE belgelidir. Sağlık Bakanlığı personeline vermiş olduğumuz seminerimiz büyük ilgi gördü. POLİÜRETAN KANAL ,poliüretan hava kanalı , gofrajlı alüminyum kanal , gofrajlı kanal , ön izoleli kanal , alp kanal , poliüretan kanal , prefabrik klima kanalı ,. ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ.


Paslanmaz Çelik Baca – Tek Cidarlı – Çift Cidarlı. Hafif bir malzeme olduğu için imalatı ve montajı çok hızlı yapılabilmektedir. Metal Gövde Kanal Tipi Radyal Fan. Aspiratör ve Vantilatörler ile sağlarız.


Kuruluşundan bu güne kadar alanında imzası olan tüm işleri başarıyla gerçekleştirmiştir. Isı Geri Dönüşüm Cihazları. Amerikadan ithal edilen tam otomatik makinamızda spiral kenetli hava kanallarımız çekilmektedir. Yuvarlak Kanal Fittingsler Fittingslerde kullanılan yerlere göre değişmektedir. Poliüretan(pitre) hava kanalı Poliüretan(pitre) hava kanalı mm kalınlığında,strafor yüzeyin her iki tarafına kaplanmış gofrajlı alüminyum sactan imal edilmiş levhalarla yapılmaktadır.


Gofrajlı hava kanalı

Alp Kanal Sistemleri Ltd. AutoCAD üzerinde mekanik tesisat uygulamaları ağırlıklı hazırladığım yazılarımda bu hafta sırayı hava kanalı tasarım usulleri alıyor. Sert Cam Yünü Kanal (Orta Pürüzlü) 0. Bilgi ve birikimimizle kaliteli ve ekonomik çözümler sunmak için çalışmaktayız. Isıtma ve soğutma sistemleri, iklimlendirme ekipmanları, Nemlendirme ve Nem alma sistemleri, çift sıcaklıkla çalışan sistemler, diktörgen ve yuvarlak havalandırma kanalları ve tanklar. Kütahya havalandırma sistemleri tesisatı uygulaması , galvaniz yuvarlak spiral hava kanalı uygulamaları.


Profesyonel havalandırma çözümleri. Hava Kanalı Aksesuvarları. Merkez Ofis: Çevre Sanayi Sitesi 10. Depo: Tumsan Sanayi Sitesi 1. Esentepe, Müselles Sokak Kartal Apt. Genel Müdürü Osman Yıldız, Ön izoleli alüminyum gofrajlı hava kanalları gerek yatırımcı, gerek.


Flexible Borular orta ve düşük basınçlı ortamlar için üretilmiştir. DKP (siyah) sacdan kaynaklı hava kanalı , damper, köşeli ve yuvarlak susturucu, aktif karbon filtre, Gtoz filtre, yağ tutucu filtre, sulu sistem baca imalatlarını da kendi bünyesinde yaparak sektöre ağırlığını koymuştur. Gofrajlı ) Kanal Uygulamaları. Al kaplama, Ön izoleli gofrajlı alüminyum panellerden projedeki ölçülerde hava kanalı yapılması. YANGIN TESİSATI SİSTEMLERİ.


Yangın Dolabı ve Hidrofor Tesisatı. FM-2Gazlı Söndürme Sistemleri. Abonelik Projesi, İzmirgaz Tadilat Projesi, Kolon Projesi. Kaucuk kanal izolasyonları.


Swirl Difüzörler ( Türbülans Kanatlı ) Slot Difüzörler. Polyester Flexible İzolesiz alüminyum flexible hava kanalları , yüksek gerilimli helezon çelik tel ile takviyeli, alüminyum folyolardan mamül, izolesiz hava kanalıdır. Firmamız, yılı aşkın tecrübesi, kalitesi ve konusunda uzmanlaşmış eleman kadrosu ile izolasyon ve havalandırma sektörünün lider firmalarındandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar