12 Ağustos 2015 Çarşamba

Çelik kapıda anahtar kaldı

Çelik kapıda anahtar kaldı

Dış kapının arkasında anahtar kaldı. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Orijinalden alıntı: anilxxEğer kilitli değilse kapı kredi kartı v. Umarım benim başıma gelen Arkasında anahtar kalan kapı nasıl açılır yazımdaki gibi şansınız yaver gider ve sizlerde çilingirciye o kadar para dökmeden minimum 50tl den başlıyor sevindirici sonuç alırsınız.


Eğer kapınız kilitli değilse ve arkasında anahtar unutulmuşsa üst linkde belirttiğimiz yazıda bu konu hakkında detaylı bilgi verilmişdir. Hepimizin başına gelebilir, diyelim ki anahtarı kapının arkasında takılı bıraktınız, çilingir çağırmadan kendimizin kapıyı açabilmek için yapabilecek bir şeyi var mı? Bazen başıma geliyor bu olay ve çilingir çağırmak istemiyorum dolayısıyla kendim kapıyı açmak istiyorum, var mı bu durumda önerebilecekleriniz?


Bu şekilde dizayn edilen çelik kapıları , arkasında anahtar unuttuğunuzda yedek anahtarınız dahi olsa açamazsınız. Bu yazı için yorum yorum yapılmış. Markalar: Kale Kilit,MUL-T-LOCK,Yale,Atra,KESO,Mia,Dierre,Mottura,DAF,İto. Bu tarz durumlarda çilingir çağırmak, kapıda kalan anahtar parçasını çıkartabilirsiniz.


Evet, bu işlemler ne yazık ki size maddi yönden kötü etki edecektir. Küçük bir ipucu ile kapın içerindeki anahtar parçasını çıkarmak mümkündür. Evden aceleyle dışarı çıktınız, anahtar kapının üstünde kaldı ve kendi. Bu noktada çelik kapı alırken , kötü niyetlilerin kapıları açarken en çok hangi yöntemleri.


Bir çelik kapının en zayıf notalarından birisi. Bir aydır hafif takılarak açılan kapım artık açılmıyor. Elimde anahtarla kapıda kaldım. Kilidin içinde anahtar dönmüyor.


Çelik kapıda anahtar kaldı

Sabah hatunla beraber evden çıkarken her sabah hatırlattığım konuyu ( anahtar kapının üzerinde) bir sabah demeyeyim dedim. Demek ki kadınlara bunu her zaman söylemek gerekiyormuş(!). Bizimki kendi anahtarını alıp kütt kapıyı kapattı, kapının arkasında da benim anahtar olduğundan kısaca mal gibi kapıda kaldık. Yuvasına yatay girmesi geren anahtarı dik kullanıyor. Seramikler kırıldı açık kaldı : Eski kapı ile yeni kapı arasında ölçü ve detay farkları vardır.


Eyvah anahtarı içeride mi unuttunuz, kapının arkasında mı kaldı. Hem de çelik kapı , kimlik kartı banka kartı işe yaramaz. Günümüzde hemen hemen her evde çelik kapılar çok yaygın bir kullanıma sahip. Türkiye genelinde Ev kapısı , Ofis, Araba kapısı , işyeri kapıları , Çelik kapı açımı, Kilit değişimi, Araba kontağı değişim, Yedek anahtar çekimi, Otomobil kapısı açımı ve Çelik kasa açımı hizmet alanlarında faaliyet gösteren anahtarcılara ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir projedir. Anahtar kırıldı parçası içeride kaldı ne yapabilirim?


Bu kilit sayesinde kapınız her kapandığında kilitlenecektir. Depoya Göre Ürünün Stok Durumu. Teslime Hazır (Mağaza) Geri.


Satış, servis, kayıp anahtar yapımı ve elektronik şifreli kasalarınızın tamir ve bakım hizmetleri. Evinizin, aracınızın anahtarını. Tag Archives: anahtar kapıda kırıld.


Başta Esenyurt olmak üzere yakın çevrede günün her saati ulaşabileceğiniz bir çilingir servisi var artık! Oto çilingir alanında da yılların vermiş olduğu. Eskişehir genelinde acil kapı açma eskişehir anahtarcı ve çilingir hizmetleri ahşap ve çelik kapı kilit değiştirme anahtar kopyalama ve amerikan kapı kilidi açma ve kilit montajı servisimiz vardır. Eskişehirde kapıda kaldım dediğinizde bizleri kapı açma telefon numaralarımızdan arayınız.


Her türde ev anahtarı yapımı. Hırsızlığa karşı dayanıklı kilit göbeği seçenekleri. BARİYER GARAJ KAPISI OTO ALARM AÇ KAPA KUMANDALARI KODLANIR. Anahtarınızı mı kaybettiniz ve hırsızlara karşı huzursuz musunuz?


Daha kapınız açılmadan hırsız kaçmak zorunda kalacak ;. Kapı hidroliği takılması. Kale çelik kapılar üzerinde kullanılan anahtar özel profil ve patente sahiptir. Hemen arayın yardımcı olalım.


Sizde oto kumanda, anahtar , ev ve iş yeri kapı anahtar ve kilit tamiratı konusunda. Elinizde başka anahtar dahi olsa barelinizi çalıştırmayacağı için kapınız ekibimiz tarafından zarar görmeden açılır. KASAM KİLİTLİ KALDI NE YAPMALIYIM?


Antepte neresinde olursanız olun hemen bizi arayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar