14 Ağustos 2015 Cuma

Kafes ayna

Kuş kafesine ayna koymak zor bir şey değildir. Hatta diğer kafes aksesuarlarından daha da kolay olabilir çünkü tek yapmanız gereken, aynanın halkasını kafesin tepesindeki kancaya takmaktır. Altıncı Cadde Antik Baklava Kesimli Ayna 140xCm.


Bu heyecan verici koşuya başlarken,kurucularımızın yıllık üretim ve satış geçmişinin vermiş olduğu güç ve tecrübe ile sektörde emin adımlarla. Her türlü süsleme ve hediyelik ürünlerinizde kullanabileceğiniz figürler Üzerinde koruyucu şeffaf film bulunmaktadır. Yılların etkisi ile yıpranan ve artık yenisi ile değiştirilmesi gereken aynanızdan kurtulmanın tam zamanı. Tarzınıza ve bakış açınıza uygun bir ayna bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hem evinizin stiline uygun hem de bütçenize uygun dekoratif aynalar birkaç “tık” ötenizde!


Ayna fiyatları, kullanılan malzeme, ölçü, marka bakımından farklılık göstermektedir. Sultan papağanı kafesine ayna takmak doğru değildir. Kuşunuz aynadan kendini izlerken kendi kendine aşık olup kara sevdaya düşebilir. Hem dekoratif, hem de kullanışlı bu kafes şeklinde tasarlanan aynalar :) Üzerinde bulunan küçük çubuklara takınızı, tokanızı asabiliyorsunuz.


Kafes ayna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Kuşumu ilk aldıgımda kafesde ayna yoktu daha sonra kendim ayna koydum kuşum ayna yokken ısırmıyordu şimdi ısırıyor sizce ne yapmalıyım ? Diğer Ayna fiyatı ve özellikleri, Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinde. Büyük boy kafesler için uygundur. Renk seçeneğini belirtiniz.


Teslimat Bilgileri En geç Ocak Pazartesi günü kargoya verilir. Kullanıcı Satış sözleşmesi. Soru ve talepleriniz için bize ulaşın. Kafes Halatlı Yuvarlak Ayna. MESAJINIZ TARAFIMIZA ULAŞTI.


Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Banyo Aynaları Banyo Rafları Tüm Modeller. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Izgaralar tavadan bağımsız çalışır. Sepetim ürün - TL.


Hediyelik ayna , gelin odası. Ayna tv nedir diye sorarsanız adından da anlaşılacağı gibi hem ayna hem bir tv olarak kullanıyorsunuz. LÜTFEN BUNUN İÇİN TELEFON İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Kafes ayna

Ben uzun zamandır çalışıyorum. Ev dekorasyonunun vazgeçilmez aksesuarlarındandır aynalar. Merhabalar, bu sevimli keçe lavanta kesesinin yapımını anlatmaya çalışacağım. Kalp şeklinde, içi lavanta dolu sevimli bir keçe yastıkçık bu aslında.


Bütün ürünlerimiz yüzde yüz memnuniyet garantisindedir. Sorgusuz sualsiz geri iade edebilirsiniz. Bebek şekeri malzemelerinde 16. Yıl ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti sadece birmax.


VİNTAGE KAFES DUVAR AYNASI (EZ7-546) Ürün Özellikleri. Metal malzemeden üretilmiştir. Buzdolabı Süsü Yapımında. Ayna üzerine dileğiniz her yazı yazılabilir. Lütfen sipariş sırasında detaylı olarak yazınızı belirtiniz.


Fiyat sadece ayna içindir. Genellikle aynalar üzerinde koruyucu ile gönderilir. Süslemeler fiyata dahil değildir. Görseldeki dekor ürüne dahil değildir. Pleksi ayna ile hazırlanmış kafes modeli.


Yazılar hiç bir şekilde silinmez veya yok olmaz. Kaliteli üretimimiz ile küçük yazılar dahi gayet net bir şekilde okunabilmektedir. Aynalar , ne kadar güzel olduğunuzu yansıtmaktan öte yaşam alanınızın daha ferah ve aydınlık görünmesine de yardımcı olur.


Yatak odanızda, banyoda, oturma odanızda veya antrede kullandığınız özgün çerçeveli aynalar dekorasyonu da güzelleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar