12 Ağustos 2015 Çarşamba

Şeffaf oto cam filmi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Şeffaf oto cam filmi

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ekstra indirimli fiyat. Tüm LLumar cam filmi ürünleri UV koruması sağlarken, AIRşeffaf film , otomobil camlarının koyu renk olmasını istemeyen ya da koyu renk cam filmlerinin yasak olduğu yerlerdeki kullanıcılar için cazip bir seçenek oluşturur.


TL 2TL (16) ortucum 100. BUZLU GÖRÜNÜM CAM KUMLAMA. ModaCar cam filmleri , diğer sıradan cam filmlerinin aksine kuvvetli malzemelerden bir araya gelerek oluşturuluyor. Ne şekilde kullanılacağı çok çeşitli olan şeffaf cam folyosu özel dijital baskılı , plotter kesimli uygulamaya olanak veren bir malzemedir. Oto cam filmi uygularken öncelikle temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor.


Şeffaf oto cam filmi

Oto camında toz ve pislik olmamalı, filmin çekildiği yer de buna uygun olmalı. BİZİM OTO CAMI SOSYAL MEDYADA İZLEYİN. Uygulama Aparatları ve Ragleleri. Cam Filmi Çekme Aparat Metal Şeffaf Mavi Ad.


Ziebart oto cam filmi , araç cam filmi fiyatları, cam filmi kaplama,kaliteli cam filmi ve uygun araç cam filmi için bizi arayın. Seramik Termal filmlerin elektronik sinyal kesmeme, daha şeffaf olma ve daha fazla ısı yalıtım. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından.


Modern bir görüntü sağlayan cam filmi uygulamalarını yapabilmek için gerekli sarf malzemelerini de bu kategoriden temin edebilirsiniz. Aynalı filmler ile evinize, iş yerinize bambaşka bir hava katabilir, ferah ve daha büyük görünen mekanlar yaratabilirsiniz. OTO CAM FİLMİ ÖZELLİKLERİ: - Koyu,orta,açık renk filimler yaz aylarında güneşin yaydıgı u. Cam filmi çeşitleri ve fiyatları. Güvenlik, Şeffaf (transparan) cam filmidir.


Temiz cam yüzeyine ve filmin ayırıcı zar tabakasını açtıktan sonra film yapışkan yüzeyine temizleyici sıvıyı sıkıyorsunuz. Far filmi ve binlerce çeşit oto aksesuar ürünü otomarketim. Ve oto elektronik cam filmi ürününün şeffaf olmasını.


Piyasada ucuza yapılan markasız ve uzak doğu filmler kesinlikle ısıyı kesmezler aksine yapısındaki maddeden dolayı içeriye çekerler. Bununla da kalmayıp ısınmanın ve kalitenin düşük olmasının etkisiyle film kalkma yapar ve soyulur. Yaztek Teknoloji müşterileri tarafından profesyonel, dinamik, hızlı ve her zaman ulaşılabilir olarak tanımlanmaktadır. Türkiye de yili askin süredir ABD menşeili cam filmi kullanılmaktadır.


Yeni araç muayenesi tüvturk hakkında bilgiler. SERAMİK KAPLAMA, CAM FİLMİ , ŞEFFAF FOLYO KAPLAMA, BOYA KORUMA, DETAYLI TEMİZLİK. Geçen haftalar da ben de Doğuş Oto servise sordum cam filmi yapıyor musunuz diye. Dışarıda da aynı fiyat neden siz de yaptırayım dedim. Ban bir servis raporu gösterdi Aracınız garantili yarın bir gün kapı ve pencereler ile ilgili bir problem olur ise garanti dışı kalır örnek bir sürü.


Böylece Görünmezlik ve Koruma Sağlar. Kaput filmi aracınıza gelebilecek yabancı maddelere, göçüklere, küçük çiziklere ve taş zedelemelerine karşı korunma sağlar. Yola çıktığınızda arabanızı sadece size aşağıdaki yararları sağlayan boya koruyucu film ile koruyun: Şeffaf rengi sayesinde belli olmayan Çizikleri ve kirliliği engelleyen Profesyonelce yapıştırılmış olan Ömür boyu üretici garantisi veren. Cam pencerelerin veya kapıların iç veya dış yüzeylerine uygulanır ve güneşten gelen ısı ve parıltıyı azaltmak, konfor ve güvenliği arttırmak ve enerji kullanımını en aza indirgemek gibi bir dizi faydaya sahiptir. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz.


Transparan Far - Stop Şeffaf Folyolar. KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! FİYATLARIMIZ MİNUMUM FİYATLARIDIR. Seyhan Sonax :Ön cam hariç komple cam filmi , şeffaf kaput kaplama, Premium Boya koruma 1. Amacımız müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktı. Bu doğrultuda oto cam satış ve montaj ile birlikte sunroof tamiri, kilit tamiri ve cam filmi uygulamalarımızla adımızın daha çok anılır olmasını başardık.


Şeffaf oto cam filmi

Renkli Şeffaf mavi cam cam filmi renkli cam membran mavi yapı. Oto yıkama, oto kuaför, boya koruma, cam filmi , şeffaf koruma, oto renk değişimi, boyasız kaporta ve ezik düzeltme, logo ve reklam uygulamalarında Uzun. Kaliteye ulaşmak için cüzdanınızı boşaltmayın. Oto Kaput Filmi kategorisindeki CARUB markalı CARUB Kaput Filmi 152cmx30M Şeffaf -CARUB Kaput Filmi 152cmx30M Şeffaf. Muhtelif Oto İç Aksesuar.


Kristal Otomotiv Altayçeşme Mh. Fiat Cam ve Boya Koruma Filmi hizmetimizde müşterilerimize şeffaf veya renkli güvenlik filmi , renkli cam filmi ve boya koruma filmi (kaput filmi ) hizmeti vermekteyiz. Renkli filmler renk alternatifi ile aracınıza estetik bir görünüm sağlar.


Folyo Kaplama, Tampon Filmi , Kaput Filmi. Yanar Döner Renkler, Desenli Araç Kaplama, Metalik Araç Kaplama, Mat Araç Kaplama, Parlak Araç Kaplama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar