14 Kasım 2018 Çarşamba

Suntalam mutfak

Her ikisine de aynı renk ve desenler basılır. Hem dolap gövdelerinde hemde kapaklarda kullanılır. Renk seçeneği oldukça boldur. Satın almış olduğunuz ürün demonte olarak gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir.


Ayrıca çok fazla darbe yada hareket ettirilecek dolap. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Bu SUNTALAM ile üretilen ürünler MDF malzeme ile üretilse aralarında büyük fiyat farkları olacağını düşünürüz,.


Ayrıca MDF malzemenin diğer kullanıldığı alanların en önemlisi MUTFAK ’ ta dolap ve tezgah altı olarak kullanılmasıdır. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Mdf ve sunta malzemeyi balon presle PVC kaplayarak elde edilen kapaklardır.


Suntalam mutfak

Evlerde, ofislerde, restoranlarda tüm yaşam alanlarında birbirinden farklı renk ve yüzey seçeneğine sahip olması ile MDF ürünler dekorasyonda farklılık yaratan temel malzemeyi oluşturuyor. Sunta Kapı Paneli MDF Nedir? Zengin renk ve modelleri ile mutfak ve diğer mobilyalarda kullanabileceğiniz boy kapak çeşitlerimizi inceleyin. VARIO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 1. Islak ortamlardan etkilenmeyen sunta yapısı, mutfak şartlarında tüm riskleri ortadan kaldırır. Dış kenar yüzeyine MDF kesiti yerleştirilerek yükselti oluşturulmuş, sağlanan bu radiusla suyun ve benzeri sıvıların tezgah üzerinde kalması sağlanmıştır.


Online sipariş verilebilir. Geniş renk ve desen alternatifi ile beğeninize sunulan suntalam çeşitleri modüler mobilya üretiminde oldukça rağbet gören ürünlerdir. Tezgah olarak kullanılacak malzeme çeşitleri. Laminat mutfak Tezgah: İçi sunta ve MDF olabilir, üstü yanmaz, çizilmez, leke tutmaz, laminat levha kaplıdır. Yılında kurulduğu günden bugüne, çok fazla yol kat eden, müşteri memnuniyetini ve ürün kalitesini ön planda tutarak, sürekli büyüme hedefleri doğrultusunda, siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için ´´FEZA MUTFAK ´´ adı altında yeni yatırımlar yapmıştır.


Geniş ve teknolojik makina parkuruyla her türlü sunta , mdf ve kontroplak malzemeler firesiz bir şekilde ebatlaması yapılmaktadır. Sahip olabileceğiniz masalar ile mutfak , yemek odası, balkon ve bahçelerinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var.


Firmamız giderek büyüyen yapısının ve iş hacminin gereği olarak. Ana üretim alanımız lake kapaklar ve ahşap kapaklardır. Sadece kapak olarak değil mobilya ve mutfağın görselinin bütününe odaklanan Silante Lake Kapak, taç, baza, ışık bandı gibi bütün aksesuarları da üretmektedir.


Ayrıca üzerine sürülen özel yağ, tezgahınızı şarap,bira,meyve suyu, süt gibi sıvalara karşı da korur ve leke yapmaz. Masif meşe sudan etkilenmez. ANKARA SUNTALAM MUTFAK KAPAKLAR. Günümüzde mutfak dolapları iki ana maddeden üretilir, MDF ve SUNTA Dolapların gövdeleri, üzeri melamin kaplanmış MDF yada SUNTA dan (mdflam , suntalam ) üretilir. Bu gövdeler daha önceden hazırlanmış standart ölçülerde olabildiği gibi genelde kişiye özel üretim yapılmaktadır.


Zengin desen ve renk çeşidiyle sunulan MEDELAM,YONGALAM ve TEKNOLAM lar yaşadığınız tüm mekanların dekorasyonunda, mutfak banyo ve modüler mobilya üretiminde tercih edilir. Ve mutfak , yemek ve içecek buharlarından ötürü sık sık neme maruz kalır. Aynı nedenle banyo için de kullanışlı bir malzeme değildir. Mobilya Dekorasyon Sektörünün Onuru. RAY KAPAK: KAPLAMALI MDF: AD.


AYNA : MM ( renksiz düz flotal ) AD. Tamamen mdf üzerine lake gövde ve lake kapakları olan bir mutfak yaptırma seçeneğiniz var. Bunun maliyeti ahşap mutfak maliyetinden az değil tabi.


Bunun avantajlı yanı ise bütçenin geri kalanını çekmece sistemleri ve kapak. Ankastre Mutfak Dolapları. MUTFAK DOLAPLARI Evinizin ihtiyacı olan istediğiniz renkte ve istediğiniz model mutfak dolapları burada. Bu nedenle mutfaklarda kullanılan mutfak dolaplarında genellikle MDF kullanılır.


Suntalam mutfak

Fiyatı biraz daha yüksek olsa da, dayanıklılığı en yüksek olan MDF’dir. MDF, daha dayanıklı ve sıkı bir malzemedir. Post-oluşturulmuş HPL Faced mdf sunta Mutfak masa Üstü tezgah üst. Sunmuş olduğumuz modül seçenekleri ile her tip mutfağı hayata geçirebilirsiniz. TEKNİK ŞARTLAR Gövdelerde Çamsan Düz Beyaz MDFLAM, arkalıklarda 08mm Beyaz suntalam kullanılmaktadır.


Gövdelerin ön kenarları 1mm, diğer tüm kenarları 45mm kenar bandı ile bantlanmıştır. Kullanılan kenar bandı Rehau markadır. Kaç kg çeker var sen hesapla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar