15 Kasım 2018 Perşembe

Kapı renkleri

Kapı renkleri kişinin isteğine göre değişebilmektedir. Böylece kullanıcılar mobilyalarına uygun kapıları evlerine kolayca uyarlayabilmektedir. Daha çok ahşaptan yapılan kapılar olduğu için ceviz renklerin yoğunluğu kataloglarda fazladır.


Kapı boya renkleri ahşap ve ceviz renklerde tercih edilirken rengin oturması daha kolaydır. Bu yüzden ceviz tonları kapılarda kullanmak için birçok renkte olmaktadır. Ceviz renkleri hemen hemen her kapı çeşidine uygulanan bir renktir. Kapı Siparişi verebileceginiz İller: Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay. Ev dekorasyonunda kapı modelleri de oldukça önemli yer tutar.


Evin iç dekorasyonunu gösteren en önemli ürünlerin başında kapı modelleri ve bu kapılarda kullanılan boya rengi gelir. Kapı rengi seçilirken, duvar renginiz beyaz ise beyaz kapı tercih etmeniz de hoş bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır. Bunlar dışında kapı renginin zeminle de uyumlu olması evinize modern bir hava kazandıracaktır.


Camlı kapı modellerini de tercih edebilir, mobilya, duvar uyumunuza harika bir parça ekleyebilirsiniz. Klasik dekorasyona sahip bir ev dekorasyonunuz varsa oymalı, daha şık kapılar tercih etmelisiniz. Yada modern bir eviniz var ise daha modern kapı modelleri ni kullanmalısınız.


Bunların yaklaşık kadarı çit, kafes ve kapılar , kapılar. Koyu renk kapı elle boyanırmı? Tabii ki boyanır sadece kat sayısı fazla olur.


Kapı renkleri

Tamirat yapılması gereken yerler varsa boyama öncesi tamirat yapılmalı ve tamirat eyer tamamen düzelmemişse sorunlu bölge tekrar tekrar tamirat işlemi yapılmadır. Kapılar , bizlerin kalbine açılan birer yer olarak bilinir ve evlerimizin şık görünebilmesi adına da her daim öncelik taşır. Pek çok evde karşımıza siyah ya da beyaz renkte düz ve basit iç kapılar çıkıyor.


Membran kapı renklerinden her bir rengin her membran kapı modelinde imalatı mümkündür. Beğenilen her rengi istenilen ölçüde ve modelde imalat yapıyoruz. Böyle bir şey olmayacaksa gönül rahatlığı ile koyu renk kapı rengi seçebilirsiniz. Panel kapı seçenekleri de genel olarak beyaz renkte karşımıza çıkan kendiliğinden desenli kapı panellerinden oluşan kapılar arasında yer alır.


Marshall Panel Kapı Boyası kullanıma hazır olarak sunulmakta ve inceltme gerektirmemektedir. Uygulama öncesi iyice karıştırılmalıdır. Homojen bir renk elde etmek için, ahşaptaki gözeneklerin gidiş yönünde fırça veya rolu ile uygulanmalıdır. Monoblok dolu kapı olarak da adlandırılan, farklı ebatlarda geniş bir kullanım alanına sahip birçok özelliği ile masif kapılara alternatif olarak üretilen Variodor kapılar ürün kalitesi ve çeşitliliği ile kullanıcı dostudur.


Tosya ahşap farkı ile en iyi kapı. Evimizin boyası, yer döşemesi, eşyasına uygun renklerde ve modelde kapı seçimleri yapmanız çok uygun olacaktır. Küçük evlerde, odaları daha ferah göstermek için açık kapı renk , mümkünse kırık beyaz kapı kullanmanızı öneririz.


Amerikan kapı seçimlerinde model ve kapı renk seçenekleri çok fazladır. Kapı modelleri değişik biçimlerde olabileceği gibi renkleri ve kullanıldıkları malzemelerde farklı farklıdır. Ev iç kapı modellerinizin renk ve malzemesini istediğiniz biçim ve kalitede seçebilirsiniz. Beyaz: Modern bir dekorasyon için kapı rengi seçerken ilk olarak bakmanız gereken renk beyaz olacaktır. Beyazın sade ve şık görüntüsü sayesinde evdeki genel dekorasyonu dizayn etmek çok daha kolay olacaktır.


Renklerin birbiri ile uyumu hakkında yazdığımız blog yazımızı mutlaka göz atın. Capcanlı renkleri silinebilir özelliğe sahiptir ve solmaz. Yüksek parlaklığa sahip olmasına rağmen su bazlı olduğu için. Kapı Dünyası - Kapı hakkında herşeyi websitemizde bulabilirsiniz! Kişiye özel kapı tasarımları ve daha fazlası!


Panel kapınız koyu renk ise açık renk yapmak istiyorsanız (Örneğin beyaz, krem, şampanya, fildişi) bu sizin için daha zor olacak. Normal şartlarda lt bir panel kapı boyası aynı renk veya benzer bir renkte 6-kapıyı çift kat boyar. Ancak kapı renginiz koyu ise ve açmak istiyorsanız örneğin beyaz, şampanya olsun istiyorsanız bu sizi biraz daha uğraştıracaktır. Küçük boyutlu alanlar için ideal tipteki ahşap kapı modelleri ile daha sıcak ve samimi bir atmosfer elde edilebiliyor. Amerikan panel kapı renkleri nerdeyse sınırsız dersek yalan söylemiş olmayız.


Sizler aldığınız bu kapıları dilediğiniz renklerde boaya yaptırabilirisiniz. Boyacınızın getireceği katalog ile buran beğeneceğiniz her han gibi bir renk hazırladınız ve kapılarınız istediğiniz renkte boyanır. Ahşap kısımlar için vernikli ahşap koruyucu, metal kısımlar için de selülozik boya kullanabilirsiniz. Ayrıca rengi de tutmayacak, yama gibi duracak.


Bu tip kimysallar ahşap kapılara, üzerindeki boyalara ya da koruyucu kaplamalarına zarar verir. Doğru olan periyodik olarak tozunu, ara ara da nemli bezle leke vb oluşumların kalıcı olmasına engel olmaktır. Ahşap ve boya dostu temizlik maddeleri tercih edilebilir.


Pencereye adını veren Pimapen pvc kapı pencere ve panjur sistemleri yüksek ısı,ses yalıtımı sağlayan ürünleriyle tüm Türkiye’de bayileri ile hizmet veren ilk pvc markasıdır. Optima Plus polimerik kaplamalı modelleri ve renk alternatifleri ile hayal dünyanızda yeni kapılar açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar