23 Kasım 2018 Cuma

Duvar kağıdı bayiliği

Firmamız gergi tavan, 3d duvar kağıdı ,3d zemin gibi ürünlerin imalat ve uygulamalarını yapmaktadır. Firma Tanımı: Monopopstore olarak dünyada bir benzeri olmayan modern, dekoratif, sıra dışı ve trendy duvar kağıtları koleksiyonunu üretiyoruz. Avrupa standartlarına uygun üretim yapıyor, Avrupa ve Arap ülkelerine ihraç ediyoruz.


Sizde Dekodizayn Sahibi Olabilirsiniz ! Niko Dekor, 3D tasarıma sahip silinebilir ve boyanabilir duvar kağıtları üretiyor. Firma Türkiye çapında büyümek amacıyla bayilik vermeye başladı. Tasarım – dekorasyon sektöründe yer edinmek için önemli bir alternatif olmayı planlayan Niko Dekor’dan bayilik alabilmek için ortalama bin liralık yatırım sermayesine ihtiyacınız olacak. UV baskı tekniği sayesinde hem sağlıklı hem de yıllarca solmadan renklerini koruyabilen duvar kağıtları basıyoruz.


Premium Plus duvar kağıdı kendinden yapışkanlı olduğundan duvara uygulamak neredeyse çocuk oyuncağı. Aynı zamanda alev almaz, hava. Kayalı duvar kağıtları olarak dekor duvar kağıtlarını ege bölge bayiliği başta olmak üzere ithal ve yerli perakende ve toptan olarak satış imkanı sunmaktayız. Birçok türü ve çeşidi vardır.


Mimarinin ve konut sektörünün gelişmesi ile gün geçtikçe duvar kağıtlarına talep artmaktadır. Ankara ithal duvar kağıtları mağaza ve online ithal duvar kağıdı satışı için internet satışı 4duvar. Burawall olarak ilk sorumluluğumuz, vizyonumuza ve misyonumuza uygun hareket etmek, tüm paydaşlarımıza değer katmak,davranış ve ilkelerimizle saygın ve örnek bir kuruluş olmaktır. Detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimiz ile iletişime geçiniz!


HALLEY markası ile elli yılı aşkın bir süredir inşaat ve dekorasyon malzemeleri üretmekteyiz. Tüm Türkiye geneline bayilikler verilecektir. Alman, ithal yan, güney Kore duvar kağıdı ürünleri. Yeni model ürünlerimiz stoklarımıza girmiştir.


Duvar kağıdı bayiliği

Bayilik için iletişim bilgisin den ulaşabilirsiniz. Yapısı gereği ses ve ısı izolasyonuna katkı sağlar. Döşendiği mekanı aydınlatır, renk ve canlılık katar.


Lütfen aramak istediğiniz kelimeyi giriniz. Ayrıca Desima,Calcutta,Arlin ve Arthouse markalarının da ithalatını yapmaktadır. Güçlü ve kaliteli tasarım ekibiyle, te Decorknolojik altyapısını kurarak yüksek üretim kapasitesine ulaşan Niko Decor duvar kağıdı , bayilik vererek sektördeki hızlı büyümesini devam ettirmek istiyor. Bize iletişim bilgilerimizden de ulaşabilirsiniz. Bayimiz olmak için lütfen formu eksiksiz doldurunuz.


Fabrikamızda üretmekte olduğumuz adet ithal duvar kağıdı standartlarında 5m² Nonwoven Bebek,Çocuk ve Genç,Popart , adet m² New Selection Nonwoven adet 16. Nonwoven Stone (Taş),Damask,İngiliz,3ve Modern duvar kağıdı katalog gruplarından oluşan ürünlerimizi toplam katalog ile birlikte satışa sunulmuştur. Bu konuda Türkiye’deki en büyük üretici ve satıcı olarak Türkiye’nin şehrin de, Dünya da ise Ülkede ürünlerimiz satılmaktadır. Halılar - Seramikler - Pvc Zemin Kaplamaları.


TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA! Görsel Galerideki resimleri inceleyerek aradığınız 3D duvar kağıdı görselini bulabilirsiniz. Wall Stil Bayisi Olabilirsiniz.


Duvar Kağıdı Ekipmanları. Diğer rakip firmalardan fark olarak çalışma hevesimiz ve güler yüzümüzün dışında uygun fiyat ve kalite ile ön sıraya geçmekteyiz. Sidem Dekorasyon, Antalya duvar kağıtları ve Antalya duvar kaplamaları hizmeti vermektedir. Bayiliklerini verdiğimiz ürün Katalogların model ve katalog seçimlerinde katolog ücreti ödeyerek bayilikler veriyoruz. RÜNLERİMİZ Vinil duvar kağıdı.


Silinebilir duvar kağıdı. Boyanabilir duvar kagıdı. Cam tekstili duvar kaplamaları. Türkiye’de bir ilk olan dekorasyon ürünlerini de birleştirerek içmimarlık tasarım hizmetlerini bütünüyle sunan bir yaşam alanı yenileme mağazası oluşturmuştur. Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun.


Televizyon arkası duvarlarda bol bol kullanılır. Bunun dışında sürekli göz önünde olan duvarlar için tercih edilebilir. Instagram Türkçe English (İngilizce) SGT Group – Antalya. Toplam firma ve kurum bulundu. En yeni duvar kağıdı modelleri ve en ucuz duvar kağıdı fiyatları için Akgüneş Yapı`yı ziyaret edin!


Eviniz ve ofisiniz için en lüks ve en şık duvar kağıdı modellerine sahip olun. Alibaba İle İhracat Yapmak. Ankara duvar kağıdı ,yerli duvar kağıdı ,çocuk odası duvar kağıdı ,Taş desenli duvar kağıdı ,poster,Poster modelleri, duvar kağıdı ustası, duvar kağıdı ustası.


Rulo (Ebat:(x1)=16. Görsellerin çözünürlükleri çok yüksektir. Bu sebepten istediğiniz ölçülerde baskı yapılabilir. Solvent boya kullanılmaz ve koku içermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar