22 Kasım 2018 Perşembe

Sedye çeşitleri ve fiyatları

Sedye çeşitleri ve fiyatları

Trauma geçiren bir hastanın güç bir konumda sarsılmadan ve yaralanmış kısımlarının daha fazla zarar görmeden. Hasta veya yaralı taşımaya yarayan alete sedye denir. Depola-ma ve taşıma kolaylığı sağlayan teleskopik ve katlanabilir özellikleri bulunmaktadır. Her yıl binlerce insan doğru olarak ilk yardım uygulanmadığından kaza, yaralanma ve hastalık nedeniyle kaybedilmekte daha da kötüsü sakat kalmaktadır. Hiç beklenmedik bir yerde ve hiç beklemediğiniz bir zamanda iş yerinde veya farklı bir yerde bir yaralanma, kaza veya acil bir durumla karşılaşılabilir.


Sedye çeşitleri ve fiyatları

Sedye özelliklerine göre ayrılmaktadır. Sedyeler modelleri , Sedyeler çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Traversler açılan sedyenin açık kalmasını sağlar ve sedye tentesine destek olur, Taşıma Tenteleri Tente, branda veya sağlam kumaşlardan yapılmış sedyelerdir. Uzun kenarlarındaki deliklerden halat geçirilmiştir. Bu halatlara taşıma halatı denir. Tek Bir Bütün Parçadan Oluşan Alüminyum Çerçeve El Tutma Boşluğu Say. Bu sayılanların dışında, trenle hasta taşırken kullanılan, iki ucu tahtayla desteklenmiş, kapalı yerlerde kullanılmak üzere daha esnek hale getirilmiş ve ortopedik amaçlarla yapılmış başka sedye çeşitleri de vardır.


Kombinasyon sedyenin ana isketi ve bağlantı mekanizmaları Hafif alüminyum aşalımlı borulardan ve alüminyum hammaddesinden imal edilmiştir. KG taşıma kapasitesine sahiptir. MediPeri Hastahane demirbaşı adıyla da anılan hasta karyolası, hasta yatağı, hasta yemek masası ve sedye çeşitlerinin imalatını yapmaktadır.


Etiket: sedye çeşitleri ve fiyatları. SEDYE ÖRTÜSÜ LASTİKLİ Lİ. Etial alüminyum malzemeden üretilmiştir. Fabrikalar ilkyardım dolaplarında kullanabilir. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapınız.


Aile hekimi malzemeleri ve veteriner hekimi malzemeleri konusunda geniş ürün yelpazesi bulabilirsiniz. Kampanyalı ürünlerden haberdar olmak için lütfen haber bültenimize kayıt. Eldiven Çeşitleri Gazlıbez ve Sargıbezi Enjektör ve Uçları. Online sipariş verilebilir.


Seç Sadece şu bilgileri göster. Kaşık sedye Kaza sonrasında hastanın hareket ettirilmeden taşımasını sağlayan ve kilitlenebilir özellikte sedye çeşitidir. Bu Ürünü Aşağıdaki Ödeme Yöntemlerini Kullanarak Satın. Müdahale sedyesi, hidrolikli sedyeler ya da genel amaçlı sedye modelleri , nakil. Steril olması gereken tüm klinik ve poliklinik ortamlara uygun 3Kalite paslanmaz çelik gövde Spiral ve uzamalı tek.


Birbirinden güzel ve kaliteli ekonomik muayene sedyesi fiyatları ve uygun ödeme seçenekleri ile yıl garantili olarak satın alabileceğiniz medikal sağlık ürünleri alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sedyeler, kullanım alanına göre değişik şekillerde üretilmiştir. Yaralı, standart sedye ve battaniye ile getirilmiş ise, ilkyardımcılara boş sedye ve battaniye verilir. Yaralı doğrudan doğruya sedye ile ambulansa yüklenir. OTURMA SİMiDi ÇEŞiTLERi HEPSİBURADA GARANTiLi ÜRÜNLER Havalı Oturma Simidi.


Vakum sedye : Taşınması ve kullanımı çok kolay olan kurtarma ve yaralı taşıma sedyesi. Muayene Masası modelleri , Muayene Masası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Medikalbim medikal olarak sedye ,hasta karyolası,tekerlekli sandalye,tansiyon aleti ve daha birçok ürünümüzle sizlerin ihtiyacınıza çözüm oluyoruz. Uygun fiyatlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve sağladığımız ödeme kolaylığı ile ürünler istediğiniz yerde.


Lastikli sedye örtüsü lastikleri ile esneme ve yatağı kavrayabilme özelliği mevcuttur. Otel Malzemelerini Kaliteli Ve Uygun Fiyata Temin Edebilmek. Tek kullanımlık terlik çeşitleri arasında alt kısmı kauçuk olan ya da alt kısmı düz olan modeller vardır. Alt kısmında elyaf takviye bulunan terlik klasik kullan at. Sandalye takımı modelleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Tıkla, en ucuz sandalye ve sandalye takımı seçenekleri ayağına gelsin. Acil Sedyesi Hidrolik Komple ABS Platform Devamını oku. Ambulans Sedyesi Devamını oku. Eklem-İskelet ve Vertabrae Modelleri Göz Modelleri Hayvan Kas ve İç Yapısı Modelleri.


Sedye çeşitleri ve fiyatları

ZAYIFLAMA KEMERİ termal zayıflama kemeri zayıflama aletleri ve fiyatları En Populer Olanlar. Ayarlanabilir baş ve ayak ucu sistemi bulunmaktadır. CPR uygulamaları için sedyenin üst kısmı özel pvc malzeme ile kaplanmıştır.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Genelde hastanın konforu için aydınlatma.


Cephe asansörleri, ekonomik fiyatı , kısa süredeki montajı ve pratik kullanımı ile çalışma performansını arttırmakta ve inşaat maliyetlerini. Ana sedye tıbbi bakım gerektiren hastaları kısa süreli taşıma için kullanılan tıbbi bir platformdur. Sedyelerimiz adedi sabit ve kilitlenebilir, adedi 3derece dönebilir özellikte olmak üzere tekerleklidir. Levha ürün çeşidi olarak daha fazla çeşit yer almaktadır. Siparişinize bağlı olarak, aynı gün üretim ve kargo seçeneğiyle erken teslimat avantajı sunuyoruz.


Bunun dışında yük asansör fiyatları , hidrolik asansör fiyatları , inşaat asansör fiyatları , engelli asansör fiyatları ve apartman asansör fiyatları gibi kullanıldıkları yere ve kategorisine göre de asansör fiyatları farklılık gösterir. Sedir modelleri ve sedir fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bize bir telefon yada mail ile ulaşmanız. Firmamızdan alacağınız bütün sedir modelleri için memnuniyet iddiasında bulunuyoruz.


Dekorasyon’dan alış veriş yapan her müşteri, Şark Dekorasyon için bir referanstır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar