9 Haziran 2014 Pazartesi

Iphone su geçirmez kaplama

Birçok kişi dizüstü bilgisayarının üzerine dökülen çaydan, tabletin üzerine sıçrayan sudan ya da yağmur yüzünden cep telefonunun ıslanmasına maruz kalmıştır. Liquipel’in geliştirdiği su geçirmez nano kaplama , tüm “sudan” sebeplerle başımıza gelen sorunları ortadan kaldıracak gibi görünüyor. TechRax adlı kanalı da ilk sağlamlık ve su geçirmezlik testlerini yaptı. Yaptıkları teknik ise patent bekleyen bir su geçirmezlik kaplama özelliği.


Apple bir takım sızdırmazlık elemanları için patent aldı. Bilgisayar cihazının çeşitli bileşenleri için hidrofobik kaplama ”. Firma ve su geçirmez teknoloji hakkındaki kısa tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Su altında parlayan su geçirmez telefon kılıfı marka model fark etmeksizin tüm cep telefonu. Cihazınızı bu işlemi yapacak olan firmaya gönderdiğinizde görünmez bir kaplama , cihaza hem su geçirmezlik özelliği kazandırıyor hem de.


Akıllı telefonların iç yapısını ıslanmaktan koruyan bu kaplama , cihazların dış kasasıyla alakalı değil ve ağırlık ya da kalınlığı etkilemiyor. Samsung Galaxy SLifeProof Ultra Koruma Kılıfı - Pembe-Gri. Apple Watch ile kullanıcılarına su metre su geçirmez özelliklikli olduğunu söylemişti.


Iphone su geçirmez kaplama

Kayın ağacı halka kilitli laminat Parke leke tutmaz ahşap zemin su geçirmez. Ucuz fiyat pvc açık kompozit zemin kaplaması Su Direnci ahşap döşeme. Bu teknoloji kapsamında, kaplama , su geçirmeme özelliği kazandıran madde buhar halindeyken yapılıyor. Bu mobil kaplama ürünü ile sadece tablet ve telefon değil aynı zamanda ekran kartı gibi diğer teknolojik ürünlerinizi de kaplatabiliyorsunuz.


Nefes alabilirlik Hidrofil kaplama : kıyafetin içindeki yoğunlaşmayı engeller. Su geçirmezlik Su geçirmez kaplama 1su sızdırmaz dikişler. Cep Fermuarla kapatılan el cebi, cırt cırtlı iç cep.


Bir türk şirket tarafından geliştirilen nano teknoloji kaplama yöntemi sayesinde artık telefonlarımız ve elektronik cihazlarımız suya ve darbelere karşı dayanıklı olacak. Telefonlar artık kırılmayacak ve su geçirmeyecek. Yani telefonlarınızı suyun içine atabilir, su altında kullanabilir ve isterseniz çekiç ile telefonunuza vurabilirsiniz.


Liquipel firmasının su geçirmez kaplamasının uygulandığı HTC Thunderbolt adlı telefonun videosunu sizler için paylaşıyoruz. Yansımayı engelleyen kaplamaya sahip optik cam lensiyle LifeProof NÜÜ telefonunuzu hareket halinde çekim yapabilen bir kameraya dönüştürür. Aynı zamanda telefonunuzun kamerasını korur. Dinamik hoparlör ile ses maksimum netlikte çıkar. Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu.


Iphone su geçirmez kaplama

Apple’ın modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Bileşenin su tutmazlığı Kumaşın su tutmama özelliği, suyun emilmeden yüzeyde akma kapasitesini ifade eder. Su Geçirmez Kılıflar kategorisi içinde sonuç bulundu.


Yeni patente göre Apple, güç konektörü bölümünü ve telefonun diğer bileşenlerini suya karşı çok daha dayanıklı hale getirmeyi hedefliyor. Vakumlu bir sistem tasarlayan şirket, bu sayede cihazın içerisine su kaçmasını önlemeyi düşünüyor. Yeni bir su geçirmez kaplama ile elektronik cihazları korumak mümkün Cevap. Uzmanlar üretim yüksek kaliteli ve güvenilir su geçirmez kaplama , çatı su yalıtımı, temel su yalıtımı, su geçirmez kaplama ile su yalıtım ürünleri, su geçirmez çatı kaplama inşaat için Langwei kez de size en büyük satış sonrası Servisi ve hızlı teslimat nitelikli siparişlerdeki sunacaktır. Ancak temel seviyede sıvı temasına karşı direnci artırmak amacını güdüyor.


Tavanda Su Sızıntısı, terleme problemi değildir. Kaplama tamamen su geçirmez değil. Tavandan Su Damlıyor, yoğuşmadan kaynaklanıyorsa çözüm Thermal 1dür. Motorola’dan “ SU GEÇİRMEZ ” Nano kaplama iki yeni telefon. Dayanıklı, iyi tasarlanmış ve her bütçeye uygun seçeneklerimiz var.


Kendinden yapışkanlı su geçirmez membran. Poliüretan su geçirmez kaplama. Sprey poliüre su geçirmez kaplama. Kuvvetli su geçirmez membran. Epdm su yalıtım membranı.


Iphone su geçirmez kaplama

Bu kaplamalar çeşitli, daha kaliteli, ancak maliyeti yüksek, kötü güvenlik, kullanımı çok yaygın değildir. Hepimizin başına gelmiştir. Ya dizüstü bilgisayarımıza çay dökülmüş, ya tabletimize su sıçramış ya da cep telefonumuz yağmur sularına maruz kalmıştır. Bu kaplama piyasaya sürülürse, yakın zamanda duş keyfiniz sırasında bile iPad’inizden haberleri okuyabilecek, cebinizle konuşabileceksiniz. Buff kaplama yakında Türkiye’de.


Cep telefonlarımız şeffaf nano kaplama sayesinde bundan böyle su geçirmez olacak ve aynı zamanda darbelere karşı dayanıklı olacakç Öyleki çekiç ile telefonunuza vursanız dahi kırılmayacak. Telefonunuz ile denize yada havuza girebileceksiniz, banyoda suyun atında kullanabileceksiniz. Zemin kaplamada kullanılan polyurea , zemin kaplamalarda bile su geçirmez özelliğine sahiptir. Hem zemin kaplama hemde su geçirmez zemin kaplama ile çift özellikli izolasyondan faydalanabilirsiniz. Su altinda bildiginiz yikadim arada citilemem bile gerekti.


Günümüzde bu amaçla kullanılan kumaşların hem çevreye hem de sağlığa zararlı olmaları önemli bir sorun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar