23 Haziran 2014 Pazartesi

Taşyünü yoğunluğu

Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir. Uygulama İçin Bizden de Teklif Alınız. Dört farklı yoğunlukta imalatı yapılmaktadır. Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır.


Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır. Düzgün yüzeylerde levhalar çimento bazlı yapıştırma harcı kullanılarak yapıştırılır. Kullanım Alanları:Giydirme cephelerin ısı, ses ve yangın yalıtımında kullanılır. Levhalar, çimento bazlı yapıştırma harcı kullanılarak, farklı metodlarla yüzeye yapıştırılabilir.


Sıva tutmaya müsait, özel lif ve bağlayıcı yapısına sahip ağır taşyünü cephe plakası. Stoklarımızda 3paket hazırda bulunan bu muhteşem ürün ile ısı kaybını önleyip tasarrufa geçeceksiniz. Söz konusu üç malzeme de ısı yalıtım malzemesi olmasına rağmen sahip oldukları yoğunluk , ısıl iletim katsayısı, yanmazlık sınıfı, boyut stabilitesi, buhar difüzyonu, ses yalıtım değerleri gibi temel teknik özellikleri ile farklılık göstermektedirler. Bu yoğunlukta taşyünü levhalarla yapılan mantolama EPS, Neopor veya XPS ile yapılan mantolamadan 30- pahalıya mal olmaktadır. Bu sebeple, teknik özellikleri çok iyi olsa da, maliyeti yüksek çıktığı için mantolamada taşyünü pek tercih edilmemektedir.


Taşyünü yoğunluğu

Bir maddenin kütlesini buluruz. Sonra maddenin yoğunluğunu buluruz bunu bulmak için de önce yoğunluğun anlamını bilmeliyiz. Her maddenin yoğunluğu ml hacmindeki kütlesi tartılarak bulunur.


Online sipariş verilebilir. Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir. Sanayi tesislerinde, çelik yapılarda ısı – ses yalıtımı ve özellikle yangın güvenliği amacıyla kullanılan taşyünü levhalardır. Ayrıca yangına karşı çok dayanıklı ve su iticiliğiyle iyi bir yalıtım malzemesidir. Tüm bu özelliklerin yanında taş yünü uygulamaları ısı yalıtımı kadar ses yalıtımı konusunda da konfor sağlar.


Taş yünü , uygulandığı yapılarda ısı ve ses yalıtımı sağlar. Satış fiyatları mcinsindendir. Bazalt, kireç taşı, dolomit gibi gibi minerallerden elde edilen lifli ısı yalıtım malzemeleridir. Endüstriyel yapının özelliğine göre yüksek yoğunlukta , kalınlıklarda çatı ve cephe paneli olarak kullanılmaktadır. ODE – TAŞ YÜNÜ LEVHA VE ŞİLTE.


Ancak birimindende anlaşılacağı gibi bu değerler aslında özgül ağırlık değil özgül kütledir ( yoğunluk ). Kafa karışıklığı oluşturmaması için yukarıdaki tablolarda katı cisimler için yoğunluk yerine özgül ağırlık tanımını kullanmaya devam ettim. Poliüretan köpükten imal edilir. Kenarları çelik profilden yapılmaktadır.


Düşük yoğunluklu taş yünü ve cam yünü dübeli,bu ürün yoğunluğu düşük,yalıtım değeri yeterli taş yünü ve cam yünü levhayı yüzeye sabitlemek için tasarlanmış,levha kalınlığına uygun stoplaması olan üründür. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Yangın riskinin yüksek olduğu projelerde taş yünü paneller yaygın olarak kullanılmaktadır. Turkey Turkish Usa English.


Enleri 100cm, boyları kalınlığa göre değişmektedir. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Endüstriyel alanlarda 7ºC’ ye kadar olan sıcaklıklarda ısı, ses ve yangın yalıtımında kullanılır. Insulawool sanayi levhaları, cihaz gürültülerine karşı yapılarda da kullanılır.


Taşyünü yoğunluğu

Bu ürün, çok yönlü kullanım alanı bulunan bir yapı malzemesidir. Taşyünü Nedir Taşyünü Ebatları. Sepete Henüz Ürün eklemediniz!


Nominal yoğunluğu ve elyaflarının oryantasyonu sayesinde farklı yüklemelere karşı dayanım kapasitesi daha yüksektir. TAŞYÜNÜ MANTOLAMA 1Yoğunluk 60X1- mm. Taş Yünü Dolgulu Cephe Paneli. ISI İZOLASYONU TAŞ YÜNÜ LEVHA VE ŞİLTE.


Darbenin söz konusu olduğu alanlarda yüksek yoğunluğu sayesinde kullanıma uygundur. Buhar geçirgenliğine de sahip olduğundan taşyünü nem barındırmaz. Sıvalı dış cephe sistemleri için üretilen kaplamasız yüksek yoğunluklu taş yünü levhadır. Bunların yanı sıra taşyünü kullanımı ile elde edilen yalıtım sayesinde fosil yakıtlara duyulan ihtiyaç azalmaktadır. Borulara Ses Yutucu Kılıf Geçirilmesi.


Oldukça rijit bir yapıya sahip olan taşyünü dilimlerinin boşluk hacmi ve su tutma kapasitesi optimum düzeydedir. Bu düzey liflerin kalınlığı, yoğunluğu ve bağlayıcı maddelerin miktarı ile ayarlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar