23 Haziran 2014 Pazartesi

Asma tavan ahşap modelleri

Ahşap tavan modelleri her türlü mekanda uygulanmaktadır. Yaşadığımız yüzyılda teknolojinin bize sunduğu bir sürü malzeme ve avantaj vardır. Ancak hiçbir zaman ahşap önemini yitirmemiştir. Ahşap ve tavan deyince bir çoğunuzun aklına rustik tavan dekorasyonu gelmiş olabilir, ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi bu defa daha farklı uygulamalara göz atıyoruz.


Tavan kaplama olarak ahşap tavan kaplama fiyatları, ahşap tavan kaplama modelleri ve ahşap tavan kaplama çeşitleri bulunuyor. Havuz Bölmeli Alçıpan Tavan Işık Bantlı Alçıpan Tavan Düz Alçıpan Asma Tavan. Dekoratif görünümle harikalar yaratabilirsiniz.


Yatak odalarında ağırlıklı olarak ahşap ve alçı asma tavan modelleri kullanılır. Diğer malzemeler çok tercih edilmez. Ahşap , en doğal ve en sağlıklı materyaldir. SEPIA AHŞAP ASMA TAVAN VE DUVAR SİSTEMLERİ. Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır.


Tavandaki her türlü tesisatı gizlemek, aydınlatma armatürleri, yangın dedektörleri gibi pek çok bileşeni monte etmek. Beğenilen asma tavan modelleri için de aynı durum söz konusudur. Sevilen ve aynı şekilde saygı gösterilen çalışmaları yaparken ev için asma tavan modelleri , ofis için asma tavan modelleri beğenilerek seçilmektedir. Biz de kendi derlememizi yaparken bu tür seçmelerde bulunduk.


Ahşap kültürü, ahşabın doğaya ait olduğu bilinciyle yaşamak ve bu bilinci nesiller boyu yaşatmaktır. Aspen, bu duyarlılık ile Sepia Ahşap asma tavan sistemlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Farklı ve modern asma tavan modelleri ile mekanları daha şık ve kullanışlı hale getirmek mümkün olacaktır.


Renk, malzeme, boyut ve şekil açısından çok özgür tasarımlara ulaşılabilir, her mekana özel. Led ve Spot Aydınlatmalı Asma Tavan Sofya Modeli. TL 47TL (2) LARADEKORASYON 100. Clip-İn Asma Tavan Kenar C - U Profili Metre.


Karopan Asma Tavan Düz Beyaz Karoline mTam Takım. Kolay montaj ve esnek hücre ölçüsü seçenekleri mevcuttur. Open Cell Ahşap Asma Tavan : Eğlence ve alışveriş merkezleri, gar ve havalimanları, yaz terasları, restoranlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Ahşap paneller hem asma tavan hem de duvar paneli olarak kullanılabilmektedir.


Asma tavan ahşap modelleri

Tavan ve duvar panellerinin kombinasyonu konferans salonu, dinleme salonu, toplantı odası, tiyatro, sinema, restoran, otel vb. Akustik ahşap paneller tavan yada duvarda da rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama için farklı alternatifler mevcuttur. Son gelişen teknolojiyle birlikte günümüzde daha çok strafor türündeki tavan duvar kaplama modelleri ön plana çıkıyor. Ahşap Asma Tavanlar Akustik Asma Tavanlar Bu gönderi Hayalinizdeki Renkli Dünya’ te gönderildi ve asma tavan , asma tavan modelleri ’ te etiketlendi.


Sercan Yaralı İç Cephe Boya Renkleri Nasıl Seçilir – İç Cephe Boya Renkleri. Ahsap Asma Tavan Modelleri Tek Katli Mustakil Ev Projeleri. Alçıpan asma tavan modelleri yatak odası dekorasyon örnekleri tavan dekorasyon. Poliuretan Kiris Kutuk Nasil Uygulanir Montaj Nasil Yapilir.


Ahşap Desen Seçenekleri Ahşap görünümlü çalışmalarınız için hazırlanan renk seçeneklerimiz aşağıdaki gibidir. Ayrıca projeleriniz için size özel farklı çalışmalarınız için farklı uygulamalar yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


Taşyünü asma tavan sistemleri, dizayn serisinde yer alan farklı yüzey dokulu ve desenli plakaları ile bu plakalarla uyumlu taşıyıcı sistemleri sayesinde kullanıldığı mekanlarda dekoratif ve şık görüntüler sergiler. Köpük tavan kaplama çeşitleri, alçıpan tavan , stropiyer tavan kaplama modelleri , strafor duvar kaplama ve diğer köpük dekor satışı yapılmaktadır. Desenli Tavan Kaplama Stropiyer Tavan Kaplama Köpük Asma Tavan Ahşap Tavan Kaplama Tavan Çıtas. Kullanışlı Asma Kat Modelleri için yorumlar kapal.


Asma tavan ahşap modelleri

Malzeme olarak metal, beton ya da ahşap kullanılabilir. Dairenin mimari yapısını, kullanılan döşeme malzemelerini ve dekorasyon tarzınızı bir arada düşünmelisiniz. Tavana yakın bir kat eklemek demek elbette bu kata merdivenle erişileceği anlamına. Mimari açıdan özel zemin kaplama çeşitleri ve duvar tasarımları ile kombine edildiğinde asma tavanlar tamamlayıcı ögelerdir. Ahşap çizgiler arasına yerleştirilen sarı ışıklı spotlar.


Mutfak için Ahşap Asma Tavan Dekorasyonu: Resimdeki gibi geniş ve yüksek bir mutfağa sahipseniz ahşap tasarımlı dolaplar tercih edebilir ve bunu ahşap asma tavanla süsleyebilirsiniz. Ofis asma tavan modelleri için kullanılan ahşap çeşitlerinde en sık tercih edilen lineer sistem, gril sistem, panel sistem ve open cell sistem tercih edilir. Lineer sistem özellikle ofislerin çalışan kesimin olduğu bölgelerde kullanılır. Modern Alçıpan Asma Tavan Modelleri Resim Galerisi.


Ahşap Sistre Cila Nedir, Nasıl Yapılır ve Fiyatları. Değerli ziyaretçimiz, deckon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar