24 Haziran 2014 Salı

Gergi tavan bezi

Avrupa standartlarında olup 1. Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Biz Bamax gergi tavan sistemleri olarak tüm detaylarına kadar bakım ve temizleme hizmeti sağlıyoruz. Kullanılan temizleme malzemeleri gergi tavan kumaşlarına zarar vermemesi gerekir.


Aksi halde kumaşı yırtabilir veya özelliğini kaybettirebilir. Digital baskı gergi tavan , uv baskı gergi tavan , transparan gergi tavan , lake gergi. Bakıma ihtiyac duyulduğunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Bakım ve servis için sitemizden veya telefon numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir ve bakım – servis randevusu alabilirsiniz.


Gergi tavan uygun fiyat secenekleri. Led trafonuz mu arızalandı? Beğendiğin Ürünler Listesine Kaydet. Kişiye özel gergi tavan tasarımı ve baskısı yapmaktayız. Bilindiği üzere aydınlatma pazarında metre fiyatı Cent’den başlayıp Euro’ya kadar uzanan, değişik fiyat ve kalite seviyelerinde pek çok aydınlatma ürünü bulunmakta.


PVC GERGi TAVAN SiSTEMLERi. Esnek PVC membran, istenilen sekil, aydınlatma ve genel estetik formların öçülerine göre, birçok kaynaklı PVC kumas ve alüminyum pro l malzemelerin birlesmesinden meydana gelir. Sonsuz tasarım olanağı sunar. Temizliği çok kolay olup nemli bez ile silinir, leke tutmaz bir pvc germe tavan olarak da adlandırılır. Barrisol gergİ tavan nedİr ? Sizi BARRISOL tavan montajını keşfetmek için video’yu seyretmeye davet ediyoruz.


Bir BARRISOL parçası her yükseklikteki tavan montajlarına uygun ve montajı son derece kolay ve hızlıdır. Kişisel yada kurumsal ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yusuf ustaya tüm evimin gergi tavan duvar Kağıdı ve panel tuğla kaplama işini anahtar teslim verdim. Kendisi iş disiplini yüksek saygılı temiz ve çok yüksek işçiliğe sahip bir kişi. Kullanışlı ve hijyen etkisi olan gergi tavanlar , basitçe bir bez yardımıyla temizlenebilir, anti bakteriyel yapısı uzun yıllar kir tutmadan kullanılabilir kılıyor, neme karşı dayanıklıdır silinmesi durumunda zarar görmez, pratik ve hafiftir montajı son derece basittir eşyalı mekanlarda uygulanırken sorun olmaz, sökülüp.


ICE CEILING PVC gergi tavan ürünlerinin tamamı yangına BS2Dve Msınıfı dayanıklılık sertifikasına sahiptir, alev almaz. Baklava dilimli ayna İstanbulda baklava dilimli aynaların milyonlarca modellerini metre kare fiyatları en uygun olacak şekilde montajını yapıyoruz. Lake tavan , Avize gergi tavan modelleri, Kare gergi tavan , Elips gergi tavan , Çocuk odası gergi tavan modelleri, Fransız gergi tavan modelleri, Saray gergi tavan modelleri, Osmanlı gergi tavan modelleri, İstanbul gergi tavan belirleyici olabilir. Kullanılan malzemenin kalitesi ve yapılan işçiliğin bu konudaki etkisi fazladır. Web Tasarım - Genç Bilişim.


Ankara gergi tavan sistemleri, ışık ve tasarım detayları ile yaşam alanlarında, üst düzey görsellik ve estetik bir görünüm yaşatır. Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, estetik ve nitelikli yaşam alanların tasarlan masını hedefleyen GTS YAPI yoğun ilgiyle karşılanan projelerinin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeni. Firmamız, profesyonel ekibi ile size gergi tavan dekorasyonu konusunda her türlü hizmeti sunmaktadır. Tüm gergi tavan ürünlerimiz çevre dostu olup 1geri dönüşümlü malzemelerden üretilmektedir.


Ve aydınlatma dahilinde, tavan malzemesinden yarı saydam olan kaotik göz kırpma nedeniyle yıldız gökyüzünün etkisine ulaşılır. Ayrıca yırtılmış ve değişmesi gereken bolumlerini de yeniliyoruz. Bu alanda sektorunun onde gelen firmalarından olan hijyen group bu alanda da sizlere hizmet vermekten onur duyacaktır. Bu bez ile fazla baskı yapmadan yumuşak hareketlerle gergi tavan üzerinde oluşmuş olan lekeyi silersiniz.


Böylece lekeden bir iz kalmadığını görmüş olursunuz. Kullanım kolaylığını sizlere sunan bir üründür. Uzun yıllar özelliğini kaybetmez.


HD baskı gergi tavan sistemlerinde yüksek baskı kalitesinde elde edilen görüntü yoğunlaştırılmış kaliteli led ışıklarla desteklenerek çok yüksek kalitede görüntü imkanı sunmaktadır. Z GERGİ TAVAN – Ürünlerimiz alman bezi olup yıl garanti vermekteyiz. Yangında alev almaz , Hijyeniktir , Esnektir , Estetiktir , Ultraviyole ışınlardan etkilenmez(X ışınları).


Yani temel olarak bu bez üzerine baskısı yapılabilecek aynı zamanda büyütüldüğü zaman kalitesini kaybetmeyecek her görüntü için üretilebilir. Eviniz için özel tasarım yapılan yerler olmakla beraber çok fazla seçeneği olan ve bu seçeneklerden terci ettiğinizde çok kısa. Onarım sonrası su basması durumunda gergi tavan. Fırçalar, tüy bırakmayan bez , film ağı tavan sisteminin görünümünü ve hatta bütünlüğünü bozabilir.


Firma olarak cafe dekorasyonuna önem vererek, günümüz trendlerine uygun çizimler ve farklı tasarımlarla sizlerleyiz. Germe tavanların kurulumu ve. Eğer leke oluşumu varsa nemli ve pamuklu bir bez yardımıyla kolayca temizlenir. Hem yeni hem de yenileme projelerinde kullanılabilir. Bez doku dikişsiz olur ve istediğiniz genişlikte alana uygulanabilir.


Bebek Bezi Islak Havlu Alt Açma Seti Tümünü Gör. D-Üç boyutlu gergi tavan , resimli gergi tavan , led ışıklı gergi tavan , transparan gergi tavan , fiber optik aydınlatma, resim baskılı gergi tavan , kişiye özel germe. Bir tansiyon bezi altında bir tavan hazırlama teknolojisi1.


Home Decor in Istanbul, Turkey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar