19 Haziran 2014 Perşembe

Emzik kokulu taş

Emzik kokulu taş

Doğum, doğumgünü, mevlüt, babyshower gibi özel günleriniz için hediyelik kokulu taşlar. Bu yüzden ürünlerin üzerinde çapaklaşma, delikleşme, pütürleşme gibi sorunlar olmaz. Bebek şekeri mevlüt etkinliğinde veya ilk doğumunda yada 40. Tüm kokulu taş ve sabun modelleri ve fiyatları için hemen tıkla!


Tül kese veya kutu içinde süslemeli ve mıknatıslı şekilde sevk edilmektedir. WhatsApp hattımızdan istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kredi Kartına taksit, havale yada kapıda ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz. Satın aldığınız ürün iş günü içinde kargoya verilir. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Farklı renk seçenekleri mevcuttur.


Kalıp Pazarı, silikon kalıp, kokulu taş kalıpları, kokulu sabun kalıpları ve çikolata kalıpları ile bu kalıplar kullanılarak yapılan kokulu taşların online satışını yapmaktadır. Bebek görselleri ile birlikte renkli kağıtlara basılarak çikolatalar kaplanır. G ıda ürünlerinde kullanılan silikonudur koku yapmaz, hijyeniktir, yırtılma esneme ve uzama dayanımları mükemmeldir. Silikon kalıplarda kullanılan renklendirici gıda ve cilt ile doğrudan temasa uygundur.


Tomurcuk gül kokulu taş kalıbımız kaliteli silikon malzemeden üretilmiştir. Bebek kokulu taş kalıpları, bebek kokulu taş modelleri, bebek silikon kalıplar ve malzemeler. Tıklayın Çarşıdan Kapınıza Gelsin. Kokulu Taş ve Sabun Kalıpları. Bu Pin, Yeliz Sahin tarafından keşfedildi.


Proticaret güvencesi ile 1güvenli alışveriş Menü. SweetSoaps Galvaniz Kovada Adet Çubuklu Mavi Kalp Sabun. Lütfen Aranacak Kelime Giriniz. Giriş Yap Hesabım Kayıt Ol.


Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Hatta buradan sizinle de paylaştım.


Ben ilk önce gül kalıbı ve emzik kalıbı , toz, renk ve koku alarak başladım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Aynı Gün Kargo (1) Sepete Ekle. Yeni aşk ağacı kalıbı 16.


Emzik kokulu taş

Guayaba (Guava) Esansı 10cc. Model hatları çok nettir. Herhangi bir tortu,pütürcük bulamazsınız. Bu modelimizde ayrıyeten kutu seçeneği de mevcuttur. Dilerseniz hediyelik ürününüzün.


Ama öncesinde kokulu taş yapımı nasıl olur diye soracak olursanız daha önceki yazımızı inceleyebilirsiniz aynı zamanda eski yazımızda da örnek olarak birkaç kokulu taş görebilirsiniz. Ayak izi tasarım gül kokulu taş magnet ₺1. Created by Mustafa Öztaş. KOKULU SEPET EN GÜZEL KOKULAR BURDA!


Bu Ürünün Kargoya Veriliş Süresi İş Günüdür. Dörtler Mahallesi içinde, satılık ikinci el Mavi emzik kokulu tas. Kodu:K0Kalp kokulu Taş , Ebat 3cm , Fiyat: TL İstenilen renkte yapılır. Bu amaçla, lütfen yasal uyarılar kısmındaki iletişim bilgilerimizi bulun. Aynalı KralKaliçe Sticker (adt) 0. Daha önce yapmış olduklarımı da isterseniz ekleyebilirim :)) Satıcıya sor.


Yorum yapabilmek için giriş yapın. Bu ürünlerden de al Kargo Bedava ya gelsin. Aktif Ziyaretçi: 1: Bugün Topla6: Toplam Ziyaret. Büyük Boy Bebek Patik ₺1. Yuvarlak Güllü Çerçeve ₺1.


Karşılaştırma listesine ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar