23 Haziran 2014 Pazartesi

Mermer dresuar

Sade ayak tasarımıyla mermeri ön plana çıkaran Elegance mermer dresuar evinize modern bir hava katar. Dikkat çekici ayak tasarımıyla London mermer dresuar evinize modern bir hava katar. Genellikle metal ya da ahşap tasarımlı dresuarlar tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığından ziyade estetik duruşları ile beğeni kazanan dresuar modellerinin fiyatları da çok uygun! Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Binlerce yıllık geleneği olan, doğanın insana sunduğu malzemelerin en asili olan mermeri yaşatıyoruz. Beyaz karakterli mermer Volakas’tan imal edilmiş tasarım, paslanmaz profile sahip.


Streamline C-Side Table - Marble. Sipariş Üzerine Özel Üretim Ürüner. Davi, mermer ve pirincin birleşiminin en güzel örneklerinden biri. Doğal taşlar renk, doku ve damarlarında farklılıklar gösterebilmektedir. Kimyevi temizlik malzemeleri, asitli gıdalar ve sıcak yüzeyin mermerle temasından kaçınınız.


Mermer dresuar

Doğal malzeme olduğundan dolayı gerçekte farklılık gösterecektir. Ayak Kısmı Metal Siyah Statik Boya İşlemi Uygulanmıştır. Tüm görseller bilgi amaçlıdır.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Bu dresuar uygulaması muhtemelen ceviz ağacından yapılmış ve üzeri yaldızla kaplanmış. Kimyasal maddeler mermere zarar verebilir. Sıcak tabak veya tencereleri mermere direkt olarak koymak mermere zarar verir. Sıcak mutfak malzemelerini altlık kullanmadan mermere temas ettirmeyin.


Mermer dresuar

Sıvı ya da katı fark etmeksizin mermerin üzerine dökülenleri fazla bekletmeden temizlemeye özen gösterin. Dresuarın mermeri net belli değil. ALTUNİZADE MERMER DRESUAR 1. TL ve Ücretsiz Kargo ile Yıldız Mobilya Alışveriş Sitesinde. Mağazanın Diğer Ürünleri Mağazanın diğer ürünleri için lütfen tıklayınız. VERDA GUATEMALA MERMER DRESUAR 40X110X8 MARBLEART.


Mermer emici bir yüzeye sahiptir. MART MERMER VE MADEN SAN. Tİ ’nin tescilli markasıdır. En şık, tarz ve uygun fiyatlı tamamlayıcı ürünleri satın al. Parlak cilalı mermer , farklı ayak seçenekleri ile birinci sınıf kalitede.


Ahşap Ayak Döşemeli Rose Sandalye ₺350. Yukardaki resimde görülen dresuar , geniş bir modelde seçilmiş. Bu da istenildiği zaman çalışma masası olarak kullanma imkanı da sağlamaktadır. Son adet ihracat fazlası mermer rengini degistirebilirsiniz.


Kaplama yapılan ürünler ile karıştırmayinız. En Geç Şubat Cuma Günü Kargoda. TU-MODERN MERMER DRESUAR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. SalonAntik İade Politikası Hakkında Sıkça Sorulan Sorular.


Mermer dresuar

Alıcının ürünü iade etmesi için ne kadar süresi vardır? SA’ya ulaşmasını takiben. Evinize özel şık ve estetik koltuklar üretiyoruz.


Konforlu puf modellerinde en trend tasarımlar. Kaliteli berjer modelleri ile evinize şık dokunuşlar yapın. Klasik kesim aynalı bir dresuar , metal ayaklı mermer bir dresuar veya avangart stilde şık bir dresuar evinize adımını atan herkesi ilk anda etkileyebilir. Ya da daha sade bir dresuar arayışındaysanız, beyaz bir dresuar veya doğal dekorlara çok yakışan ahşap bir dresuar modeli de tercih ederek, evinizin atmosferini daha eve adım.


Ferforje mermer masa ve demir mermer masa modellerimiz salon ve yemek odalarınıza çok yakışacak. Modern, alçak, mermer dresuar. Orijinal yapısı ve desenleriyle evlerinize şıklık kazandıracak.


Koltuk arkası dresuar modelleri en çok da metal ayaklı ve üzeri mermer olan şık modelleri ile ilgi görüyor. Bu tarz modellerin her tarz dekorasyona ve her tarz koltuk modeline de son derece yakıştığını söylemeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar