17 Haziran 2014 Salı

Dış cephe izolasyon sıvası

Dış cephe mantolama, yeni nesil ısı yalıtım sıvası. ISONEM THERMAL PAINT iç cephe duvar boyası olarak kullanıldığında içeride oluşan radyan ısıyı yine içeriye yansıtmakta, dış cephede kullanıldığında ise gelmekte olan radyan ısıyı tekrar dışarıya yansıtmaktadır. Sıva olarak uygulandığı için ısı köprüleri oluşturmuyor.


Dış cephe izolasyon sıvası

Asınıfı yanmaz, nefes alabilen, hafif yapısı ile yapılara yük bindirmeyen, kansorejen madde içermeyen malzemelerdir. Isı yalıtımlı boya lar özellikle dış cephe mantolama uygulamalarında kullanılmakta. Mantolama uygulamalarında ısı yalıtımlı boya kullanımı binanızın enerji tasarruf oranlarını arttıracak ve mantolama için ödediğiniz para kendini amorti edecek ve sizlere yüzde 40’lara varıyor.


TL ye güvenle online sipariş verebilirsiniz. Boyutları ve kalınlıkları üretim durumlarına göre faklılık gösterebilmektedir. Bu sayede uygulanmak istenen her bölüm için şartların oluşması sağlanmaktadır.


Bu uygulama çatı izolasyonlarında en çok tercih edilen yöntemlerden biri olma özelliğine sahiptir. Bina dış cephe izolasyon fiyatları, uygulama yapılacak binaların yalıtım ihtiyaçları ve kat maliklerinin beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Buradaki asıl sorun ise bu malzemelerin ısıyı tekrardan iç cepheye veremiyor olmasıdır. Themolock KF-S 0dış cephe sıvası , karıştırılırken belirtilen ölçüden(15lt) fazla su ile karıştırılmamalıdır.


Thermolock KF-S 0ile hazırlanan harç her hangi bir sebepten dolayı teknede bekleme süresi artar ve harç kıvamı yitirilirse tekrar su ilave edilmemelidir. Su bazlı akrilik dış cephe kaplamasıdır. Nefes alabilen Asınıfı yanmaz özellikte, ekonomik ve pratik uygulamalı yapı ve izolasyon malzemesidir.


Dış cephe izolasyon sıvası

Dış Cephe İzolasyon Mantolama. Themolock KF-S 0iç cephe sıvası , karıştırılırken belirtilen ölçüden(15lt) fazla su ile karıştırılmamalıdır. Silikonlu dış cephe boyası , dış cepheye uygulanan ve neme karşı çok yüksek bir dirençli oluşturan, yüzeye tutunmalarına katkı veren bağlayıcılarının silikon içeriyor olmasından ötürü bu şekilde tanımlanmışlardır. Solvent bazlı dış cephe boyalar sentetik esaslı olan boyalardır. Astarlama işlemi sonrası tüm yüzeylere kat olarak,katlar arasında gerekli kuruma süresi beklenerek ECLECTIA ISOSHIELD dış cephe izolasyon sıvası uygulanır.


Katlar arasında hava sıcaklığına bağlı olarak minimum saat beklenerek uygulama yapılmalıdır. Bu dayanıklılık dış cephe boyasının bileşenlerinden ileri gelir. Yapılarda cephelerin su alma, rutubet, nem gibi olumsuz faktörleri izole eden izolasyon sıvası 100’e varan etkili çözümler sunarak kullanım ömrünü uzatabilmektedir. ZOKAT TERMAL CATI İZOLASYON BOYASI DIŞ CEPHE KG.


Esko yapı mantolama danışmanları dış cephe boyama konusunda size her türlü desteği sunarak binanız için en uygun malzemeyi sunacaklardır. Yapılarda ısı kayıplarının büyük bölümü dış cephelerde meydana gelmektedi. Entegre Harcın Sıvamatik adı altında ürettiği iç ve dış hazır makina sıvası ise kara sıva da bir devrimdir. Isı, ses ve su izolasyonu sağlayan yalıtım sıva ürünüdür.


Yapımızın iç mekanlarında herhangi bir sıva kullanmadan direk olarak izotüm sıva ek maliyet getirmeden hem ses izolasyonu hemde sıvası yapılmış olur. Capatect Carbon Edition Mantolama Sistemi. Sıva BİN A dış cephe ısı yalıtım sıvası 1. KALİTE ısı yalıtımı sağlayayan PERLİTLİ teras şapı. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan dış cephe mantolama sıvası üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir.


Kullanım Alanları : Bütün yapıların dış cephe yüzeylerinde, kolon ve kirişlerde, kaba ve ince sıva, tuğla, bims, gazbeton vb. Akpa Perlit İzolasyon Genel Bilgi ve Özellikler. GENEL BİLGİ AKPA PERLİT ISI YALITIM SIVASI Tek bileşenli, insan ve çevre sağlığına duyarlı polimerler ile minerallerin bir arada olan çimento esaslı perlitli ısı yalıtım sıvasıdır.


KULLANIM YERLERİ Yapıların dış ve iç cephelerinde kullanılır. Yalıtımlı İç Cephe Sıvası. Binarlarda Isı İzolasyon ,Terleme ve. SONEM MS KAPİLER SIVA (KG) 15TL 1000. DEKORATİF SIVA SIVA YAPILMASI - dış cephe taş uygulaması nasıl yapılır - dış cephe filesi fiyatı listesi - söve harcı - DIŞ CEPHE BOYA ALTI SIVA.


Seramik ve Fayans Yapıştırıcısı. Komponentli Süper Elastik Su İzolasyon Malzemesi. Kuvars Agregalı Yüzey Sertleştirici. Akrilik Esaslı Kür Malzemesi. HAZIR DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVASI.


Anasayfa dış cephe boyası renkleri eskişehirEtiketi. CRETSİZ KEŞİF İÇİN ARAYIN. Günümüzde ısı yalıtım bilincinin oldukça artmasıyla yaygınlaşan dış cephe izolasyon sağlayacak olduğu ısıtma ve soğutma tasarrufuyla size oldukça kazanç sağlayacaktır. Ve harcamış olduğunuz maliyeti kısa sürede amorti edecektir. KETEN ve SELÜLOZ YALITIM.


Yapıların dış cephelerinde taşıyıcı sistemlerde dahil olmak üzere tüm duvar yüzeylerine ( kaba yada ince sıva, tuğla, gaz beton, bims blok, beton yüzeyler, briket vb. ) direkt olarak uygulanır. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar