17 Haziran 2014 Salı

Oto taban halısı yenileme

Taban ve Bagaj Halısı Yenileme , deri döşeme, deri direksiyon kaplama, sunroof tamiri, hakiki deri döşeme, suni deri döşeme, cabrio tente tamiri, koltuk ısıtma. Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Resmi Web Sitesi. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul. Türkiye Oto Drag, Dyno, Pist Videoları. Taban Halısı Oto xenon far, egzoz, sis farı, havalı korna, ampul, dinamo, hava filtresi n11.


Get without the ads. Unsubscribe from Park Garage? Otomobilinizin tavan levhasını yerinden sökün. Tavan kumaşının etrafını çevreleyen ve onu yerinde tutan nesneleri çıkarın. Emniyet kemerlerini, aydınlatma lambasını, kıyafet askısını varsa ses sistemi ve diğer tüm klip şeklinde bağlanmış nesneleri bir düz tornavida yardımı ile çıkarın.


Orijinalden alıntı: Mbiwa Aracın taban halısı alt kısıma su v. Taban halısı kalitesi üzerine konuşurken boyle bi yorum yapti. Nom oto stoklarında bulunan Taban Halısı Renault yedek parçalarını sitemizde inceleyebilirsiniz. Tavan döşemesi ve taban halısı oldukça kötü d. Uygulandığı yüzeye yenileme , derin parlaklık sağlar ve yüzeye yapılan seramik boya koruma araç boyasını asit yağmuru, kuş pisliği,.


Tavan, Taban ,Kapı Kaplama,Motosiklet Selesi,Tadilat,Tamirat İşleri Orjinale uygun şekilde yapılır. Deri körük yenileme işlemi çok fazla zaman almayan basit ve oldukça uygun fiyatlı bir uygulamadır. Bizi ziyaret ederek kısa zamanda yeni körüğünüze kavuşabilirsiniz.


Yorumu gönderen: Burak kale , 17. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. OTO DÖŞEME HİZMETLERİMİZDE ŞEHİRDIŞI KARGO HİZMETİMİZ MEVCUTTUR. Döviz $ = TL € = TL.


TL Sunroofsuz alkantra tavan döş. Pandizot Kaplama ve Yenileme. MasterSeal 5- Su Yalıtımı - Su Yalıtım Malzemesi. En Büyük Özelliği Isı Ve Ses Yalıtımlı Olmasıdır.


Sınıf Hakiki Deri İle İstenilen Renkte Deri Döşeme Uygulamaları, 1. Sınıf Alman Malı Suni Deri İle İstenilen Renkte Deri Döşeme Uygulamaları,. Vites Ve El Fren Körüğü Yenileme , Klasik Araçlara Yönelik İç Restorasyon Uygulamaları, Hakiki Deri İle Torpido. Jaguar XJS Coupe Taban Halısı Yenileme.


DERİ DÖŞEME FİYAT LİSTESİ. Oto Yedek Parça Fiyatları Oto Yedek parçaları fiat dacia renault citroen peugeot tofaş. Mazda Dünyası ve Teknik Konular. Güvenilir Oto Döşeme hizmeti al, zaman kazan, garantide ol. Yeni veya eski tüm oto taban ve tavan yenileme tamir tadilatı ve montajı yapılır.


Talebe göre tadilat ve yüzey kaplama. Oto Konsol Kalorifer Servisi. Araç tavanı komle yenileme. Yardımcı olursanız sevinirim. ARAÇ TAVAN YENİLEME KAPLAMA VE BAKIM has 6members.


Yaptığımız her işin arkasında olduğumuzu ve garantili olduğunu bilmenizi isteriz. Aydında oto döşeme,deri döşeme, hazır koltuk kılıfları, direksiyon kaplama,tavan döşemesi, taban döşemesi, oto branda ve branda çeşitleriyle hizmetinizdeyiz. Oto Taban Döşeme işini, ehil kişilere yaptırmakta fayda var. Her türlü tır grubu araçların yer paspasları halı veya deriden itina ile yapılır. Yüksel Oto Döşeme Aksesuar.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Forma Krampon Halı Saha Ayakkabıs. Oto Tavan Döşemesi Yenileme (car headliner replacement) Sarkmış veya yırtılmış bir tavanın ne kadar can sıkıcı olduğunu hepimiz biliriz.


Oto taban halısı yenileme

Bu video da bu dertten kurtulduk! Araçların eskiyen tavanının nasıl yenileneceği anlatılıyor. Sadece satış odaklı değiller.


Tabanlı Halı - Çelik Tabanlı Oto Döşemelik Halı Otobüs Halısı Minübüs Halısı Midübüs halısı Toplu taşıma araçlarında, Seyehat, Turizm amaçlı ve Personel Taşımacılığı yapan Servis araçlarında kullanılan, yoğun kullanıma uygun, Temizliği kolay yapılan, dirençli, çabuk yıkanan, çabuk kuruyan, leke tutmayan, Pvc Tabanlı, Samolen Fiber elyaftan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar