10 Haziran 2014 Salı

Kesmeye dayanıklı eldiven

Kesmeye dayanıklı eldiven

Bu Pictogram eldivenlerin EN3normuna göre mekanik dirence sahip olduğunu göstermektedir. Rakamlar koruma seviyelerini belirtir. Metali kesme ve damgalama.


Zhengzhou Zomagtc Company Ltd en iyi seçimdir. PU, nitril, lateks, PVC kaplama yıl ihracat deneyimi. Sıkı örgü eldivene mükemmel destek verir, kirin nüfuz etmesini sınırlar ve iyi bir his sağlar.


Havalandırılmış arka kısım eldivenin nefes alabilme yeteneğini arttırır. Eldiven mekanik direnç ve hareket kabiliyetini birleştirir. Yağlı ortamlarda aşındırıcı parçaların tutulmasında etkilidir.


En iyisini satın al kesmeye dayanıklı emniyet kol kolu koruyun kesilmemiş koruyucu eldiven Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. EN 3derecesine sahip eldivenler üçüncü taraflarca test edilmiş ve aşınma, kesme , yırtılma ve delinme direnci açısından değerlendirilmiştir. Dyneema -elyaf sayesinde kesmeye karşı son derece iyi koruma.


Pair kesmeye dayanıklı eldivenler Hppe Anti-Cut Eldiven Çalışma Eldiven Koruyucu Parmak Mutfak Erkekler Aşınmaya Dayanıklı kor. Eldiven kolu serin, rahat, tek kullanımlık olmayan eldivenleri hissediyor, kolay temizleniyor. DYNEEMA ‘dan üretilmiş olan nitril kaplamalı, üzerinden kesilme direnci sunan iş eldiveni kuru ve hafif yağlı ortamlarda kesilme riskinin olduğu yerlerde kullanılır.


En iyisini satın al emniyetli kesme dayanıklı paslanmaz Çelik metal hasır kasap eldiveni mavi Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Tekli paslanmaz eldiven ve bir beyaz pamuklu eldiven. Fiyat (Artan) Fiyat (Azalan) Alfabetik. Hard Shell offers a complete solution for personal protection products which include, Personal Body Armour (Vests and Helmets), Hard Armour Plates, Bomb Blanket, De-Mining Suits and Armoured Vehicles.


Yapılan iş de kullanılan kimyasal ham maddenin cinsine göre eldivenlerin malzemeleri de farklıdır. Cam kesme işlerinde kullanılan bileklikler, naylon. COURO SINTÉTICO – CARACTERÍSTICAS E VANTAGENS O nosso couro sintético é feito em materiais de alta tecnologia que permitem designs ergonómicos sofisticados. Eldivenler oldukça yumuşak, esnek ve ergonomik olarak sağlam olmalıdır.


Kategori Sayfası , İŞ ELDİVENLERİ. MAPA PROFESSIONNEL DEFENSE OUEST. Mapa Professionnel’in kesme korumalı eldiven yelpazesi mükemmel el rahatlığı ve kesik tehlikelerini içeren çeşitli işler için özel tasarlanan koruma sağlar.


Henüz kullanmadım umarım gerçekten kesmeye ve ateşe dayanıklıdır Murat Güven. Tüm yorumlar gösteriliyor. Emniyet araçları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Bıçaklarla kesme , Kabloların ve keskin kenarlı sacların veya çapaklı parçaların işlenmesi, Damgalama, Cam levhaların.


Haraketli makinelerde elinizin kapılma riskinin olduğu yerlerde kullanmayınız. Ayrıca kesme işlemlerine karşı koruma sağlar. Kesme işlerine dirençli eldiven. II, siyah, avuç içinde su ve yağ itici materyal, hassas kurulum işleri için.


Mapa Krotech 8Isıya Dayanıklı Eldiven 2Derece. TL Mapa Bio-Pro 8Biyolojik Koruma Eldiveni. Dikişsiz örme yüksek dayanıklı eldivenler , ekstra koruma sağlar ve mükemmel tutuş ıslak veya yağı koşulları.


Kesmeye dayanıklı eldiven

Seçerek çeşitli farklı malzemeler, kesme yoğunluğu ulaşabilirsiniz5( EN 3kedi 2:3- 5- 4- x). Avuçta kesme seviyesi ve ¾ kaplamalı. MaxiCut Kuru ortamlarda kesmeye karşı koruma. II, gri, beyaz, takviyeli işaret parmağı, takviyeli parmak uçları, lastikli 180°, hassas işçilik için.


Kaplama Malzemesi: Kaplama Şekli:. YORUM İÇ VE DIŞ TİCARET;. Giymesi kolay, elinizin hava aldığı esnek ve dayanıklı koruyucu eldiven. Otoklav ve Sterilizasyon Ürünleri. Paslanmaz çelik kablolar, yüksek kalite polyester ve yüksek esnek kimyasal fiberden üretilmiştir.


Ekim ve toprak işleri için daha kalın ve dayanıklı eldivenler kullanmanız önerilirken, diğer hafif işler için kullanacağınız eldivenler o kadar kalın olmak zorunda değildir. Paslanmaz Çelik Eldiven , Mutfak için Paslanmaz Çelik Halka Mesh Tanım. Yüksek ısıdaki işlerle uğraşanlar için yüksek ısıya dayanıklı iş eldivenleri ve çeşitli kimyasallarla uğraşanlar için kimyasallara karşı dayanıklı eldivenler piyasada ayrı olarak bulunmaktadır.


Kullanım Alanları Düşük Derece Isıya Karşı Koruma. Para-aramid örme,hafif işler için montaj eldiveni. Kesilme ve Isıya Dayanıklı.


Terzilik ve kağıt endüstrisi 9. Düşük derecedeki sıcaklıklarda kullanım için idealdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar