30 Haziran 2014 Pazartesi

Duşakabin modeli

Yuvarlak ve oval modelleri , banyo ortasına yerleştirirseniz kullanım alanınızın daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz. Küçük bir hesap hatasıyla hem ürüne hem de banyonuza zarar vermeniz olası. Duşakabin montajı kesinlikle uzmanlara bırakılması gereken bir iş. Yoksa kullanamayabilirsiniz. Doktor Bedensel Engelli Bataryalar.


Duşakabin modeli

Günümüzde her bütçeye uygun duşakabin modelleri bulunabilmektedir. Farklı ebatlarda temin edebileceğiniz kompakt duşakabin modelleri , banyonuz için en uygun ölçülerde sipariş edilebilir. Duşes Kabin Sistemleri imzası taşıyan bu model , son derece modern çizgiler taşıyor ve her banyo modeli için uygun bir tasarıma sahip.


Evinizin en özel köşeleri arasında bulunan banyolarınızı, estetik ve renkli tasarımlar ile süsleyen duşakabin modelleri arasında seçim yaparken öncelikle beklentilerinize ve ihtiyacınıza yönelik modelleri belirlemeniz önem taşır. Kare duş teknesi ve zemin uygulamalarında daha çok kullanılmakla beraber eşkenar olmayan kısa dikdörtgen duş uygulamalarında da kullanılabilmektedir. Tüm Ürünlerde İndirim. Siyah Karolaj Çıtalı Duşakabin.


Teknesiz duşakabin bölümünde size uygun olan ölçüde ürün bulamadıysanız özel ölçü duşakabin bölümünden istemiş olduğunuz modeli satın alıp nokta duş müşteri temsilcisini arayıp istemiş olduğunuz ölçüleri belirterek özel ölçü duşakabin siparişinizi verebilirsiniz. En güzel duşakabin modelleri ölçüleri imalatçı firmaya özel fiyatlarla en kaliteli ürünleri alın. Yedek parça avantajları uzman ekibimiz desteğe hazır.


Huzuru duş aldıktan sonra bulanlardan mısınız? DUŞAKABİN sahibi olmanız gerekmektedir. Duşakabinler profil rengine veya şekline göre modellendirilmektedir. Sıklıkla tercih edilen duşakabin modelleri oval duşakabin , kare duşakabin , sürgülü iki duvar arası duşakabin ve katlanır duşakabin modellerinden oluşur.


Beğendiğiniz duşakabin modeline göre eviniz için özel ölçülerde imalatımız bulunmaktadır. Duş Sistemleri ve Modelleri 3. Yerli olarak üretimini yaptığımız duş teknesi, jakuzi ve kompakt sistemlerin üretim ve satısında sahip olduğumuz güçlü, dinamik ve tecrübeli kadro ile Türkiye de lider konuma yükselmek, dünya pazarında da aktif rol oynamaktır. Bu duşakabin modelleri biraz daha fiyatları yüksek olmakla birlikte bir önceki düz modellerden tek farkı duş alırken vücudumuzun dışarıdan görünmesini engellemek amacıyla üretilmiş desenler veya buzlanma yapılmış mika ve özel duş camlarından üretilmiş duşakabin modelleridir. Dilediğiniz duşakabin modeli ile sizlere özel fiyatlarla hazırlayarak tüm bütçeye uygun hale getiriyoruz. Banyosunda yenilik yapmak isteyenler dilediğiniz modeli duşakabin , duşakabin modelleri , oval duşakabin , ucuz duşakabin , duşakabin teknesiz, jakuzi, kompakt, cam duşakabin , küvet, çok uygun taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Beyaz profil mika duşakabin. Banyo duşakabin modelleri genellikle duş teknesi ve kabin olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır, son yıllarda duş teknesi yerine zemin üzerinde yapılan özel uygulamalar da kullanılmaya başlanmıştır. Yeni bir duş sistemine mi ihtiyacınız var? Uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile banyonuz için son model bir duş sistemi Tekzen.


Flat tekne üzeri sürgülü model mm temperli duşakabin serisi. Paslanmaz çelik sürgü profilleri ve parlak krom nikel kaplama ürün donanımlarıyla sabit harekerli sürgülü sistem duşakabin modeli uygulaması. UBM Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd.


Duş Kabinleri, siz müşterilerimizin duşakabin ihtiyacını en kısa sürede, en kaliteli duşakabin malzemeleri kullanarak, her boyda duşakabin malzemeleri üretmekte ve banyonuzda duşakabin ihtiyacınızı en güzel şekilde karşılamak suretiyle monte işlemini de yapmaktadır. Titiz Ev Hanımları İçin Temizliği Başlı Başına Bir Sorun , Bu Sorunu Halletmek İçin Clear Child Uygulaması Yapılmalı , sene Garantili. Craeative K-Model Cam Duşakabin. Modern banyoların mimarı ÇAMLICA dan CREATİVE K-serisi.


Creative Serisi S-Modeli. Parlak kromajlı hatlar şeffaf cam duzeyleri. Oval, Yarı Oval ve A-simetrik duşlarda profesyonel çözümler. Birçok duşakabin modelleri ile hizmetinizdeyiz. Yılların verdiği deneyim ile duşakabinlerimizi üretiyor ve beğeninize sunuyoruz.


Banyonuzda yenilik istiyorsanız dilediğiniz modeli dusakabincim. Son derece şık tasarlanan teknesiz, banyonuza uygun modellerde seçebilirsiniz. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


Duşakabin modeli

Banyonuza çok uygun fiyata değer katmak, yaşam standardınızı yükseltip rahat ve konforlu yaşamak istiyorsanız, Bu ürünü inceleyebilirsiniz. Her birinin kendi renk ve dokusu, kendi teknolojisi ve tasarım harikası oluşundan da faydalanmanızı isteriz. Banyonuzun monotonluğunu ritmik formuyla güçlendiren modeller ile özgün kişiliğinizi banyo tasarımınıza yansıtın. Bu yazımızda duşakabin modellerini ele alacağız. Waterway Küvetler - SACRAMENTO - (Özel Küvet) - 180x1Waterway jakuzi küvet modeli kişilik olup ürün ebatı 180x1tür ürüne ait fiyat bilgisi belli sistem fiyatları aşıgıdaki gibidir.


Geniş teknesiz kabinlerden modern bombeli cam ve tekneli kabinlere uzanan çeşitlilikle, doğru bir duş kabini seçimi banyonuza pratiklik, lüks bir görünüm ve stil kazandıracaktır. Cam duşakabin modelleri arasında sadece şekil ve model değil aynı zamanda malzeme kalitesi ve işçilik de ön planda olmalıdır. Kaliteli bir malzemenin kullanılması ve bu duşakabinin doğru bir işçilikle montelenmesi mükemmel bir sonuç ortaya çıkmasını sağlayacaktır.


Bu ürünler içerisinde son yıllarda asimetrik oval duşa kabinler çok fazla yer bulmaktadır. Asimetrik oval duşa kabinlerin en önemli özelliklerinin başında her banyoya uygulanabilmesi gelmektedir. Vitra duşakabin modelleri , en güzel vitra duşakabin modelleri , vitra duş teknesi, vitra duş kabin modelleri , vitra küvet ve duş teknesi, Vitra duş kabinlerinden oluşan güzel bir resim galerisini sizler için hazırladık.


Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe doğrultusunda siz müşterilerimizin nasıl bir model duşakabin istediğini bilir bu doğrultuda sizi n istediğiniz ürünü anında teslim ederek hem sizlerin memnuniyetini hemde güvenini kazanmış oluruz. Serisi ve Modeli seçerek hızlı ürüne ulaşabilirsiniz. Bu ürün özel sipariş ile satılan bir ürün olup, özel siparişlerde iade ve değişim yapılmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar