20 Haziran 2014 Cuma

Mat parke cilası

Mat parke cilası

Cila , vernik gibi akışkan bir kıvamda değildir. Bunda hem fikir olmalıyız. Cila vazelin, krem gibi bir malzemedir.


Nitekim “Polisan” “Hemmel” “Dyo” ve “Marshall” gibi markalarda parke cilası ve benzeri adlar altında cila satışı yapılmaktadır. Ağaç cinsine zeminin durumuna göre bu oran değişiklik gösterebilir. TH 3Sertleştirici L. Parke cilalama, sistre cila.


Su su bazlı parke cilası sistre cila fiyatları tik bakım parke cilası fiyatları çizik giderirci cila laminant parke cilası parke cila fiyatları parke sistre fiyat sayerlack parke cilası. Su bazlı oluşuyla, hem uygulayanlari hem kullananlar için , sağlıklı ve güvenlidir. Tek komponentli üretan alkid esaslı, hava kürlenmeli, sararmayan, çizilmeye karşı dirençli, kolay uygulanabilen, yüksek kaliteli, mat parke verniğidir. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Mat parke cilası

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Akrilik beyazile sephalarımda denedim. Polipar cam cila ahşap zeminlerde kullanılan tiner yardımı ile inceltilip zemine uygulanan bir cila türüdür. Polipar cila mat , parlak ve ipek mat olarak seçeneklendirilmiştir, zemine astardan.


Konut, işyeri ve benzeri binalarda her cins parke ve rabıta üzerinde sonkat vernik olarak kullanılabilir. NOT: Tüm ürünlerde en düşük metraj molarak belirlenmiştir. Not: yarımat cila her metre karede TL artar ve tam mat cila her metre karede TL daha artar. Mükemmel efekt verir ve parkenin tüm hatalarını gizler. Genelde tercih edilen parlaklık glos dediğimiz ipek mat denilen ölçüdür.


Gözü yormayan bir parlaklık. Parlak değil ama matta değil. Her iki cilayı da ekonominize danışarak seçebilirsiniz. Cadence Hibrit Hybrid Multisurface Boya İçin Su Bazlı Vernik 500M. TEK SU BAZLI ÇOK AMAÇLI TAŞ VERNİK ÜCRETSİZ KARGO.


Mümkün olan en iyi uygulama güvencesiyle mükemmel şekilde uygulanmış özelliklere sahip bir ciladır. Kimyasallara ve aşınmaya karşı iyi dayanıklılık. Kendisine ve yardımcısına teşekkürler.


Eski parkeleri sistre ve cila yaptırdık. Belirlediğimiz sürede ve hızlıca bitirdiler. Mat (Gloss), ipek mat (Gloss) ve parlak (Gloss) tipleri bulunmaktadır. POLYPAR CAM CİLA Tek komponentli Poliüretan esaslı hava kurumalı ev gibi az trafikli mekanlar için geliştirilmiş parke cilasıdır.


Mat ve koyu tonda sistre cila için fiyat 2. Uğur bey işinde çok titiz , mütevazi ve esnaf biri. Sözleştiğimiz saatte geldi söz verdiği saatte işi tertemiz yaptı ve. Her türlü parke üzerine uygulanabilir. Su bazlı boyalarda olduğu gibi vernikleri de piyasada farklı kalitelerde bulabilirsiniz. Kaliteli vernikler diğer verniklere göre gerçekten uzun süre ahşabın renklerini koruyup güneş ve zorlu dış hava koşullarına karşı çok daha fazla koruma sağlıyor.


Nur Dekorasyon, parke cilası , parke cilalama, parke ustası, parke sistre cila , cam. Sistre sonucu deforme olmuş parke yüzeyleri, paketten çıkarılarak döşendiği ilk. Yüzey temiz, kuru ve her türlü yağ, cila ve kimyasal maddeden tamamen arındırılmalıdır.


PARKE CİLASI ( MAT ) 750ML. Eski boyalı yüzeyler, eski boyalardan arındırılmalı, zımpara yapılmalı, tüm tozlar yüzeyden uzaklaştırılmalıdır. Yüzeye sert plastik hissi veren epoksi cila mekanlara ferahlık ve hijyen gibi pek çok özellik sağlıyor. Laminat parkelerin ıslak kalması, parkelerin kabarmasına sebep olur. Bunu önlemek için sildikte sonra laminat parkeleri kuru ve temiz bir bezle kurulamalısınız.


Sistre cila masif parke , lamine parke , lambiri döşeme, tik, deck gibi 1doğal olan ahşapların zamanla üzerindeki cilanın eskimesi, kararması, çizilmesi, çürümesi gibi gözünüze kötü görünen etkenin sistre ve sistreden sonra üzerine vurulan cilaların hepsine sistre cila işlemi denmektedir. Yüzeye yağ uygulamasında, lamine parkenin görünüm ve dokusu daha iyi hissedebilindiği gibi, daha uzun süreli koruma da sağlamaktadır. Lamine parkenin üzerindeki bu özel yağ, ahşabın. Bizi Sosyal Medyada Takip Edin.


Su, deterjan ve kimyasal etkenlere karşı dirençli film oluşturur. UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN. Online sipariş verilebilir. Cam cila aslında parke verniğidir. Eski tip, ahşap, balık sırtı parkeler için kullanılır.


Mat parke cilası

Zeminde parkelerin çizilmesini engellemek için dayanıklılık gerektiren yerlerde kullanılır. Yarı mat veya mat olanları da vardır. Döşeme işleminden sonra cila yada sistre ihtiyaç duyulmaz.


Plakalar imalatı sırasında cilası yapılmaktadır. Kolay montaj yapılır, mevcut zemin üzerine montajı yapılabilir. Kat arası bekleme süresi: saat.


Zımparalamak için bekleme süresi: saat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar