21 Aralık 2015 Pazartesi

Alyan başlı civata

Alyan başlı civata

Teknik Bilgiler Makale Galeri Fuarlar Destek Anasayfa. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak,2. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Altı köşe, yuvarlak başlı , pulluk, tava, bıçak, imbus, kaynak ve flanşlı civatalar. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Metrik vidaların harici diş toleransları için tıklayınız.


Normal diş vidaların emniyet yük değerleri için tıklayınız. Görüntülediğiniz ürün S tock M ount tarafından listelenmiştir. Teslimat Bilgileri En geç Ocak Çarşamba günü kargoya verilir.


Alyan başlı civata

Makeblock parçalarını birbirine sabitlemede kullanabileceğiniz M4x14mm boyunda civata pakedidir. Tüm indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardanhemen ilk sizin haberiniz olsun. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Japonya şeklindedir ve sırasıyla alyan başlı vida ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence. Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. AÇIKLAMA - RX serisi Dynamixel için alyan başlı vida.


LOCTITE kullanarak somunları yerlerine daha sıkı tutturabilirsiniz. Kalıp sektöründe, enjeksiyon ma. Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir. Paket birimi x 1Ürün sepetine. Alyan havşa başlı cıvata.


Sipariş Ver Sepete Ekle Tek Tıkla Al. Favori Listeme Git Alışverişe devam et. Csb civata olarak çağın gerektirdiği kurumsallık planlamamız gereğince yeni güncel sitemizi kullanmaya başladık. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için siz de e-bültenimize kolayca abone olun ! Adet, model araçlar kategorisinde TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Havşa başlı civatalar gömme başı olurlar.


Alyan başlı civata

Civatanı kafası dışarıda kalmaması istendiği durumlarda bu civatalar tercih edilir. Bir çok farklı çeşiti vardır. Yıldız ağız yada alyan soketli olarak üretilirler.


Aynı zamanda havşa başlı civatanın boyun kısmından civata malzemeyi sıkıştırır. Cıvata Siyah Adet Din 9İmbus Cıvata Çetin DIN 9İmbus 8. Dünya çapındaki distribütör ve bayilerimizi görmek için lütfen size en yakın lokasyonu seçiniz. Vida çeşitleri de çiviler gibi farklı üretim özelliklerine ve boyutlara sahiptir. Ağaç vidası, ağaç ve farklı ahşap yüzeylere uygulanmak üzere tasarlanmış vidalardır.


Sarı ve metalik renk seçeneğine sahiptir. Dübelle ya da dübel olmadan kullanılabilir. Altı Köşe Başlı DIN 9Civatalar. Bunların arasında en çok kullanılanları altı köşe başlı cıvatalar ve alyan başlı.


Metrik Civataların Gerilme Yükü ve Sıkma Torku Değerleri. Rulman Baskı Pulları – Yayları. Yıldız havşa başlı (yhb) metrik cıvata DIN 965. MİRSAN METAL imalatçı kimliği ile , inşaat bağlantı elemanları ve bilumum perçin ve vida imalatıyla siz değerli müşterilerinin her zaman yanında ve yardımcısıdır. Silindir alyan başlı civata 4. SW düz yuvarlak cıvatalar.


Köşesiz ve yarık başlı som. Zdüz yuvarlak cıvatalar. Allen çektirme vida SW 4. CİVATA -SOMUN- VİDA VE BAĞLANTI ELEMANLARI. Sivri Uçlu Setskur dın 914. M3XModel Helikopter Aksesuarı.


Plastik civata - AKB (altıköşe başlı ) , İmbus ( alyen başlı ) , Kelebek Plastik somun - AK (altıköşe ), Flanşlı , Kör , Kelebek, Kontra. Yukarı Dudullu Des Sanayi Sitesi, 112. Birbirine bağlanmak istenen ağaç veya demir parçalarının üzerinde hazırlanmış olan deliklerden geçirilerek ucuna somun takılıp sıkıştırılan iri başlı vida.


Cıvata, Baş, Gövde ve Diş kısmı olmak üzere üç bölümden meydana gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar