17 Aralık 2015 Perşembe

Off road çeki halatı

Vinç makarası kullanarak off road vinç kapasitesini iki katına kadar çıkarabilirsiniz ancak bu durumda halat hızınız yarı yarıya düşer. Off Road Ekipman ürünleri offroadaksesuar. Tüm ağır koşullar için özel olarak üretilmiştir. Offroad vinç için sentetik çekme halatı.


Off road çeki halatı

Metre uzunluğunda ve ton çekme kapasite seçenekleri ile vinç halatı offroad. Dacia Duster Vinç çekme halatı montajı. Linkini atsanızda fiyat bilgimiz olsa mesajlarada bakmıyorsunuz…. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Hepsinin ayrı çekme kapasitesi vardır. Bu da metre uzunluğunda yakın mesafede aracı çekmek için uygundur.


Jeep halatı mm Sentetik Esnek Çeki Haladı. Sentetik jeep haladı, dört çeker jeepler için özel olarak tasarlanmış sağlam ve dekoratif bir halattır. Giriş Yapın veya Üye Olun.


DOĞA SPORLARI OFF - ROAD KARAVAN DÜNYASI İKİ TEKER NAVİGASYON VE HABERLEŞME FOTOĞRAFÇILIK GEZGİNİN DÜNYASI GENEL KONULAR YARDIM İLETİŞİM. TANIMI Sentetik halatlardan kasa yapımıyla meydana gelen iki ucu kancalı, Sentetik örgülü çeki halatları , yüksek çekiş gücüne sahip rahat ve güvenli kullanımı ile öne çıkmaktadır. Vinçler bir off road aracının olmazsa olmaz ekipmanlarındandır. Etap üzerindeki engelleri kaldırmada, dik çıkışlarda, çamura saplanıldığında ve daha birçok yerde off road vinci işimize yarar. Koruyucu strap ve halat arasına çeket veya battaniye koymakta fayda vardır.


Yoldan Çıkan Aracı Kurtarma Yoldan çıkan bir. Etiketler: come up, halat tamburu,ankara,elektrikli halat tamburu,ırgat,12V,24V,4xvinç,elektrikli vinç, Off road Vinçleri,4xvinçler. Olmak üzere farklı çeşidi bulunmaktadır.


Transpalet,istif makinası,personel yükseltici,platform,halatlı çektirme,varil,polyester sapan,kaldırma aparatları,kriko,otomotiv, paket taşıma,ırgat,vinç. Oto Çekme kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Spoiler - Bagaj Üstü Kanat. Taşıyıcı Barlar - Tavan Çıtaları.


Amarok Canyon Orjinal Tavan Barı Ve Off - Road Aydınlatmaları. Volkswagen Amarok Çeki Demiri Portatif. Halatı Ton Plastik Kaplamalı. SLS Off - Road Tampon - slsoffroad. Fiyatı telefonla sorunuz.


Demiri Aksesuarları Çeki Demiri Topuzları Elektrik Tesisatları ve Adaptör Soketler. OFFROAD VİNÇ ÇELİK HALAT. TL Kdv Dahil AMERİKAN TİP VİNÇ TABLASI. Federal Off - road Lastikleri Yeniden Stoklarımızda.


Bushwacker Dodik Stoklarımızda. Silverstone Lastiklerinde Kampanya. Forum içeriğinde genelde vinçle ilgili. Araç Dış Aksesuarları (12). Gojo ürünleri ve diğer Trafik Setleri indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Dikme Direksiyon Kılıfları. Kaya Ropes, can ve mal güvenliğinin amaçlandığı her alanda, konum ve şartlara uygun teknik özelliklerde, standart veya konuya özel, uluslararası sertifikasyona sahip, çok çeşitli konstrüksiyonda ve hammaddeden, her tipte halatın üretimini yapmaktadır. V Elektrik Bağlantı Tesisatı.


Off - Road ve Pick-Up araçlarınızla arazide seyir ederken artık saplanıp kalmayacaksınız. LBS Off - road vinçler stoklarımızda! Kategori Sayfası , OFF - ROAD VİNÇ. Pick-up Aksesuar Off - road Jant Lastik. Jeep WJ Arka Tampon İmalatçı firmadan Jeep Grand Cherokee için çelik arka tampon.


TL ve ücretsiz kargo ile n11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar