11 Aralık 2015 Cuma

Ahşap katlanır kapı sistemleri

Ahşap katlanır kapı sistemleri

KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ. Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. Balkon, teras ve bahçe gibi dışa açılan ve iç mekanı dışarı ile buluşturan ve bütünleştiren yerler için ideal çözümlerden biridir. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir.


Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar. Katlanır Sistem Kapılar ,. Mobilya dolapları ve kapılarda farklı taşıma kapasitelerine uygun, kullanılan malzemenin cam veya ahşap olmasına bağlı olarak iç veya dış mekana göre kayar veya katlanır sistem çözümleri Häfele’de! Kayar Kapı ve Kapak Sistemleri için tıklayınız.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Yukarı katlanır kapılar mimarların ve endüstriyel kapı kullanıcılarının ihtiyacı dikkate alınarak tasarlanmışlardır. Fabrika, depo, araç servis merkezi ve showroom gibi tesislerde kullanılırlar.


Yelpaze şeklinde tasarlanan katlanır kapı modelleri genellikle hafif ahşap ve plastik kökenli malzemelerle tasarlanıyor. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Ahşap renkli cam katlanır kapı sistemi. Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz.


Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Bu cam bölme yalnızca kapının üst kısmında yer alabileceği gibi boydan boya da olabilir. Hem kapalı hemde açık halde bu çok kullanışlı sistem bir harika! Teknofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Bu sistemde, camlı elemanlar bir ray kullanılarak bir duvarın içine veya dışına katlanır.


Profillere gerçek ahşap görünümü de verilebilir. Bu seçim sürme veya katlanır kapının hem içi, hem de dışı için mevcut olup, evinizin iç ve dış. Ayrıca kırmızı perdeler ve ahşap aksesuarlar ile odada başarılı bir renk dengesi sağlamış. Soğuk kış günlerinde bile, sıcacık odanızda bahçeyle iç içe olmanın keyfini bu cam kapı ve pencere sistemleri ile yaşayabilirsiniz. TV, Ses ve Görüntü Sistemleri.


PVC ve ahşap gibi farklı malzemelerden üretilen akordiyon kapıların bakımı oldukça kolaydır. Binaya ait orijinal ahşap malzemelerin tamiri, bakımı ve aslına uygun olarak yenilenmesi. SUSUZLU AHŞAP DOĞRAMA YAPI SİSTEMLERİ LTD. Bodrum ayaklı olarak çalışmaktadır. Ahsap Sürgü Kapi Sistemi.


Ayarli Çift Yöne Yavaslaticili Sürgü Kapi Sistemi. Panel Kapilar Için SSistem. Pvc A kordeon Kapılar ( katlanır kapılar ) ahşap desenli olup,. Bu kayar pencere- kapı sayesinde geniş açıklıkların değerlendirilmesi mümkündür.


Manzaradan azami yararlanma amacının yanısıra, dış mekanla bütünleşme de sürme pencerelerin sağladığı avantajlar arasında yeralmaktadır. Alüminyum katlanır kapı sistemleri , akordeon şeklinde olur ve camlı, camsız seçenekleri mevcuttur. Bunlara, oda separatörü de denilmektedir.


Odayı çok kapatmak istemez veya manzara görmek isterseniz camlı kapı sistemlerini tercih edebilirsiniz. Aluminyum Cephe, Lamina Cephe , Demir kapı pencere, ahşap kapı , kış bahçesi, pergolas, sürme cam balkon, katlanır cam balkon, panjur, gölgeleme sistemleri , ışıklık sistemleri , spider cephe, kompozit cephe, ısı yalıtımlı kapaklı cephe, çelik taşıyıcılı, gizli kanat uygulamalı, ahşap taşıyıcılı, yarı kapaklı. Kepenk modelleri sistemin yapısına göre üretilip , istenilen ölçü ve modele göre ortama uygun ahşap seçilerek üretilir.


Marvin Giyotin Pencere Sistemleri. Köklerimizden gelen bir estetik. Kafanızda ki soru işaretlerini silin. Dünyanın bir numarası giyotin sistemleri ile evinizde rahat edin. Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır.


Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Akordeon Kapılarda ( katlanır kapılar ) kilit sistemi bulunup camlı ve camsız. Yelken Kalıp Pencere Kapı Aksesuarları.


Diğer Renk Seçenekleri için Satış ile irtibata geçiniz. Kapat Internet Explorer tarayıcısının 9. Otomatik kapı sistemleri alanında deneyimli, konusunda uzman, mühendis ve teknisyen kadrolarımız ile endüstriyel tesislerden toplu ulaşım tesislerine, tekstil ve giyim firmalarına, Market ve restaurant zincirlerinden,kültür ve sanat merkezlerine kadar uzanan bir çok sektöre hitap eden müşteri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar