30 Aralık 2015 Çarşamba

Kokulu taş kursu

Kokulu taş kursu

Hem dekoratif, hem de farklı renk, şekil ve kokularda birkaç saat içinde kendi emeğinin eseri olacak mis kokulu taşlar yapabilirsin. Sayfamızda yer alan kursları inceleyerek kokulu taş yapımı kurs fiyatları hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Etiketler dekoratif taş yapımı kokulu taş aromatik kokulu taş dekoratif taş kursu dekoratif taş dersi el sanatları kursu. Sema Bozoklar Design Atelier - Fiyonk Pasta Hakkında.


Kokulu taş kursu

BAZI KURSIYERLERIMIZDEN GÖRÜNTÜLER 7. Ve birçok bilmediğim konuya değindi. Yanlış yaptığım bir çok konu. Bu arada satışta yapıyorum. Bende bunları sizlere anlatacağım.


Almak isteyen arkadaşlar mesaj bırakabilirler. Almanca Aile Birleşimi Kursu. Yaş Eğitimi) Arapça ASeviyesi. Atölyemizde kokulu taş - kokulu sabun yapım kursu yanında, dikiş, nakış, keçe, kumaş ve çeşitli süsleme materyalleri kullanarak ürün tasarımı etkinlikleri yapılmaktadır. Ayrıca renkli yün elyafların özel iğneler yardımıyla keçeleştirilip ürün haline getirilmesi veya kumaşlara işlenmesi tekniği olan iğneli keçe.


HADEM Koordinatörü Naciye Salar yaptığı. Bu sitede bulunan bilgiler ve belirtilen ürünler, sadece teknik altyapısı olan kişilerin, ürünlerle ve kullanımları ile ilgili gerekli teknik araştırmaları, testleri ve değerlendirmeleri yaptıktan sonra, kendi istekleri doğrultusunda kullanımları içindir. Kurs sonrası desteğe ihtiyacınız olduğunda bize telefon ve mail yoluyla her zaman ulaşabilirsiniz. Yetişkin, çocuk, herkesi renkli dünyamıza bekliyoruz.


Burada kokulu taş ile kapı süsleri hediyelik eşya yapıyoruz. Buradaki kadınlardan isteyen olursa, kursta öğrendiklerini evlerinde yapıp satabilir. Bir sene bu kursu alan kursiyerler, diğer yıl maalesef bu kursu alamıyorlar. Setimizin içerisinde;kg beyaz kokulu taş tozu,adet gr toz boya (istediğiniz rengi seçebilirsiniz),adet koku esansı,adet harf ve rakam kalıbı,adet.


Kokulu taş yapımına yeni başlayacaklar için hazır başlangıç setimiz. Kadınlarımızın talepleri doğrultusunda birçok kurs açılmıştır. Bu kursumuza kayıtlı toplam yirmi kursiyer bulunmaktadır. Merkezimiz kadınlarımızın eğlenebilecekleri, eğlenirken birçok kurs görebilecekleri bir yerdir.


Modele uygun süsleme yapabilen ve bunlardan yaş günü ve nikah için hediye olarak kokulu taş ve sabundan yapılmış objeler tasarlayabilen kişidir. Son aylarda oldukça ilgi gören, nişan ve düğün törenlerinde, doğumgünü, baby shower gibi organizyonlarda, davetlilerinize hediye edebileceğiniz ya da evinizin bir köşesinde aromatik kokular yayan, güzel şekilli ve kendi emeğinizin eseri olacak dekoratif kokulu taşların yapımını öğrenmek şimdi çok kolay. Konu başlıkları: Model tasarlama, kokulu taş karışımını hazırlama, sabun süsleme teknikleri,. Baby shower partileriniz,düğününüz,kına geceniz, yeni doğan bebekleriniz, sevdikleriniz ve tüm özel günleriniz için size farklı bir seçenek sunuyoruz.


Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik ‘ Kokulu Taş’ kursu açıldı. Eğitim süresi 12:ile 17:saatleri arasındadır. Sabun kursu ve toptan malzeme satışı ile yıllardır hizmetinizdeyiz. Hizan ilçesinde Aile Destek Merkezince (HADEM) açılan kokulu taş kursu kadınlardan yoğun ilgi görüyor.


Kokulu Taş Minik Çerçeve içinde Kanatlar: Kokulu Taş Minik Carusel. Kursta görevli usta öğretici Sınıf Öğretmeni. Karar’a hemen abone olarak abonelerimize özel avantajlardan yararlanın.


Bitlis’in Hizan Aile Destek Merkezi (HADEM) tarafından kokulu taş kursu açıldı. HADEM’de açılan kursa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Adana ve çevresindeki tüm kokulu taş yapımı kursları sadece bu kadar değildir.


Kurslar talebe göre planlanmakta olduğundan kurs günleri kursun açılacağı tarihte belli olmaktadır. Kursun başlayacağı tarih bu forma yazdığınız cep numaranıza SMS ile bildirilir. Bu form sadece ÖN KAYIT için kullanılır. Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek olan kurslar ise şöyle: Ahşap boyama, dekoratif ev aksesuarları, geleneksel çini, modern çini, seramik, ebru sanatı, mis sabun- kokulu taş -organizasyon, iğne oyası, çeyiz ürünleri, takı tasarımı, suluboya resim, karakalem resim ve giyim kursu. En iyi İstanbul kokulu taş yapım kursu fırsatları ile kısa süreli indirimleri kaçırmayın.


Aradığınız fırsatı kolayca bulabilir, sorularınız için iletişime geçebilirsiniz. Bu yıl kokulu taş ve ahşap boyama kursu açtıklarını ifade eden Akan, şöyle konuştu: Çok popüler olan bir kurs açtık. Bu branşın eğitim süresi 2saattir. KOKULU TAŞ VE SABUN YAPIMI. Rüya Tabiri Astroloji Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda İletişim.


Pasta malzemeleri, kokulu taş , kokulu sabun, esans, boya, silikon kalıpları bulabileceğiniz bir yer. Benim bildiklerim Ankara Merkez yerlerde bulunan hobi mağazaları bunlar. Yeni yerler keşfedildikce eklemeler yaparım yine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar