29 Aralık 2015 Salı

Kale 14 lü kilit sistemi

Sistem pro kilit ve Barel koruyucu olarak iki gruptan oluşmaktadır. LÜ MULTİ SYSTEM KİLİT Çelik kapıların ilk imalatında kapılara monte edilen multi system kilit ismini kilitleme esnasında kapının altından ,ortasından üstünden adet fişeğin kilitlenmesinden alır. Ekstra indirimli fiyat. Kapılarımızda en üstten tek mil, üstten mil ortadan 3mil, alttan mil, en alttan tek mil ve emniyet kelepçesi ile kasayı kavrayarak yüksek güvenlik sağlar. Eski ürününüzün yerine yapılamaz, sadece yeni kapılarda ve eskiden de merkezi sistem kilit kullanılan kapılarda kullanılabilir.


Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. KALE 2G LÜ MULTİ SİSTEM.


Firma web sayfamız üzerinden almak istediğiniz anahtar, anahtar kabı, garaj. Levye ve benzeri aletlerle kapı pervaz aralığının açılarak kilitlerin etkisiz hale getirilmesini ortadan kaldırır. ANKARA ÇELİK KAPI SİSTEMLERİ - ÇELİK KAPI.


Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Kurulduğu günden itibaren kapı konusunda uzman kadroya sahip olan şirketimizin başlıca prensibi müşteri memnuniyetidir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kolay İade gün içinde cayma hakkı.


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu. Satış Sorumlusu Erhan Eryılmaz görüntülü yanıtlıyor. Sadece mevcut kilitlerinizi güvence altına alarak,kilitlerinizi hırsızlar.


Kale 14 lü kilit sistemi

Lüks Seri Şifreli Kilitler , kart taşımaya gerek olmadan, çalışma alanlarında giriş-çıkışları kontrol ediyor, yetkili-yetkisiz kişi trafiğini düzenleme imkanı veriyor. BU SETİN SAYISINI ARTTIRABİLİRSİNİZ PROJELER İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ. TÜM MASTER SİSTEM SETLERİMİZ YIL GARANTİLİDİR. TL (1) ESANELEKTRONİK 100. ADET MM BAREEL TEK ANAHTAR İLE AÇILIR;.


Göksu AVM – Ramazan Ayan – İsmail Akyıldız – İsmail Ayan – Haydar Biçer – Mert Çöpatlamaz. Parmak İzi Giriş Sistemlidir. Kapı kasası ahşap kaplamalıdır. Kasa iç yüzeyinde ve pervazlarda ahşap kaplama mevcuttur.


Maggi Rocketlock mm Disk Kilit. Bu kilit tek barelli kapıyı farklı noktadan kilitler. Türkiye Oto Anahtar Firması mı Arıyorsunuz ? Dün öğlen saat 2de hayatımın ilk hırsızlık tecrübesini edindim. Aksesuar saten kaplamasıdır. Kanat ve ön arka yüzeyde LCD bilgi ekranı bulunmaktadır.


Master 633EURD Şifreli Asma Kilit. MNBLOK KİLİT SİSTEMİ EMNİYET MANDALI. A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. Bullet BT-Sıva Altı Bas-Aç Butonu ,USD.


Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat. SABİT , SİSTEM SİLİNDİRLİ , ZİNCİRLİ. Gerek elektronik gerekse mekanik olarak çalışabilen bu ürün tamamen kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanmıştır.


Tek bir anahtar çevirerek kapıyı yukarıdan aşağıdan ve yanlardan kilitler. THY Kayıp Bagaj Sorumsuzluğu! Arananlar Türk Telekom, Hepsiburada,. Tüketimi: Yüzeyin pürüzlülüğüne ve emiciliğine bağlı olarak tek katta lt ile -m² alan cilalanabilir. Kilit yumuak bir ekilde çalımıyor.


Kale Dönerli Fişeli Kilit. Yale 22mm Şifreli Asma kilit. Güvene Açılan Kapılar ve Kilitler belgeseli, tarih boyunca güvenliğin sembolü olan kilidin M. GörünüGenel olarak kapılarda toz boya veya çatlatma selülozik boya kullanılır. Selülozik boya daha dayanıklıdır ve çatlatma görünümündedir. Kapıda Ödeme, Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme, Paypal, KrediKartı ile 3D Secure Güvenli Alışveriş.


Kız Çocuk(3- ) Erkek Çocuk(3- ) Unisex Çocuk(3- ) Tümünü Gör. Plastik Anahtarlık Kimlik Karışık Renk 1Lü Paket Ücretsiz Kargo Avantajı. Asansör Kat Yetkilendirme Sistemleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar