14 Aralık 2015 Pazartesi

Ahşap koruyucu renk kartelası

Dyo, ahşap koruyucu kategorisinde yıllardır üstünlüğünü devam ettiriyor. Resimde görülen vernikli ahşap koruyucudur. Ayrıca dekoratif ahşap koruyucu kartelası mevcut.


Ahşap koruyucu renk kartelası

Bir kaç renk dışında aynı renkler kullanılıyor. Alkid esaslı, şeffaf, mat, dekoratif ahşap koruyucudur. Ahşabın doğal dokusunu bozmaz, nefes. Birbirinden güzel ahşap boya renkleri, kalıcı ahşap vernikler ve kullanışlı ahşap ürünler grubu hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!


Doğanın tüm renklerini, çarpıcı Polchem ahşap koruma sistemlerini ve daha fazlasını inceleyin. Boya ve vernik, ahşabı çürümeye, lif erozyonuna ve aşınmaya karşı korur, aynı zamanda ahşaba renk ve güzellik katar. Kesin renk sonucu için, ÜNLÜ renk kartelamızı istemenizi veya kontrollü yaş numune yapılması öneririz. Günümüzde ürünleri tüm yönleriyle renklendirmek ve daha çekici hale getirmek mümkün. Solvent bazlı, alkid bağlayıcı esaslı, şeffaf ve parlak görünümlü, dekoratif renklerde , UV dayanımı yüksek, son kat ahşap koruyucudur.


Ayrı ayrı ahşap koruyucu ve vernik uygulaması gerektirmez. Kurt, küf, mantar oluşumunu önler. Bu ürünler ile ilgili de renk seçenekleri bulunur. Dış atmosfer koşullarına.


Parke verniği, yer döşemeleri, ahşap merdiven ve lambri kaplama yüzeyler için kullanılabilen bir vernik çeşididir. Yada sadece venge rengini selülozik tinerle inceltebilirsin. RENKLER DÜNYASINDA YOLCULUK;. Günümüz gereksinimlerini karşılayacak bir renk ve çeşit zenginliğinde (değişik seçenek) olup, uygulamacının kullanım amacına göre seçebileceği, mat veya parlak görünümlü, normal, metalik veya floresan özellikte, muhtelif renklerde sunulan boya çeşitleri.


Değişen alışkanlıklar ve zevkler, yeni trendler ortaya çıkmasına sebep oluyor. Parke verniği nasıl yapılır, Parke verniği fiyatları, Parke verniği nasıl uygulanır, Su bazlı parke fiyatları, Dyo mat parke cilası, Evde parke cilası nasıl yapılır, pinosan renk kartelası , pinosan ahşap koruyucu , ahşap koruyucu vernik renkleri, dyo vernik, Su bazlı parke cilası fiyatları. Yorumlar ahşap boya renkleri, ahşap boyama malzemeleri, ahşap boyası beyaz, ahşap boyası hobi, ahşap boyası nerede satılır, ahşap cila çeşitleri, ahşap renklendirici, ahşap renklendirici fiyatları, ahşap vernik renk kartelası , ahşap vernik renkleri, ceviz rengi vernik, doğal ahşap renklendirme, renkli vernik çeşitleri.


RÜN TANIMI Modifiye alkid reçine esaslı, yüksek penetrasyon gücüne sahip, dekoratif özellikte ahşap koruyucudur. Alkid bağlayıcı esaslı, yarı şeffaf, mat görünümlü ahşap verniğidir. Ahşap tarafından emilmesi çok kolaydır.


Ahşap koruyucu renk kartelası

PERMOLİT VERNİKLİ AHŞAP KORUYUCU - RENK VE LİTRE SEÇİNİZ. Uygulama öncesi iyice karıştırılmalı ve bu işlem uygulama esnasındada zaman zaman tekrarlanmalıdır. Homojen bir renk elde edebilmek için, ahşaptaki gözeneklerin gidiş yönünde fırça veya rulo ile uygulanmalıdır. KAMPANYA: EVCİ DEKOR Şimdi kazancımıza sizleride ortak ediyoruz nasıl mı? Getireceğiniz her iş (müşteri ) için prim veriyoruz bu miktar sürekliliğe göre kadar çıkmaktadır.


Güneş ışınları, nem ve diğer atmosferik etkiler ile her türlü ahşap zararlılarına karşı ahşap yüzeyleri etkin bir şekilde korur. Protect Aqua Su Bazlı Teak Oil. Tüm renkler , konvertör olarak adlandırılan bazlar ile istenilen sisteme göre, renk pastalarının formüllerde belirtilen ağırlık oranlarına uygun olarak karıştırılmasından oluşur. Bu bazlarla hazırlanan renkler , ahşap yüzeyler üzerinde sert ve elastik bir film oluşturur.


Kişiselleştirilmiş ticari mesajlar ile sizinle irtibata geçmek için profiller oluşturacağız ve bizim ile etkileşimlerinizi analiz edeceğiz. Bu nedenle ahşaplarınız için ahşap koruyucu kullanmanızı öneririz. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. HEMEL Tik Yağı’nı suyla yoğun temasta olan tüm dış mekan ahşap ürünlerinde, bahçe mobilyalarında ve teknelerde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Ahşaba derinlemesine nüfuz eden, su itici özellik kazandıran, besleyici ve koruyucu bir yağdır.


Standart renk kataloğumuzun yanı sıra istenilen renklerde üretim yapılabilir. Fırça veya daldırma uygulaması önerilir. Poliüretan esaslı tek bileşikli kolaylıkla tatbik edilen bir parke verniğidir.


Yapıların iç ve dış cephelerinde kullanılan İZOTEKS her türlü ahşap kısımlarda güvenle uygulanır. Binaların pencere, lambri ve parkelerinde. Hakkımızda Kapı Modelleri Mekan Tasarımları Mutfak Modelleri İletişim Türkçe. Satın almış olduğum mat ceviz rengi politex ahşap koruyucu ürünü, ahşap malzemeye uyguladım daha sonra ürün bitince aradan bir süre geçtikten sonra aynı üründen aldım uyguladım ama farklı renk çıktı.


Dünyanın kapısını üretiyoruz. Faturanızda yer alan ürüne ait renk , model değişikliği talebiniz için iade işlemleri başlatılacaktır. GOLD (Terasit) SİLİKONLU AKRİLİK KAPLAMA TANE ÇİZGİ DOKULU.


Sürgülü dolap, ray dolap, gömme dolap, giysi odası, plazma ünitesi, banyo - mutfak - dolapları ile mağaza dekoru, ürün teşhir standı ve hastane mobilyaları imalat sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar