11 Aralık 2015 Cuma

Note 3 kırılmaz cam

Sert darbelere maruz kaldığında ufak parçalara ayrılmaz, size ve etrafa zarar vermez. Birçok renk seçeneği bulunan ekran koruyucu alışverişlerinizde. GALAXY NOTE – NOTE NEO CAM DEĞİŞİMİ.


Kaliteli hizmet anlayışımız değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına devam etmektedir. Dışarıdan gelen darbelere ve düşmelere karşı aldığınız cam darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korumaktadır. Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir.


Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz. Merhaba Hocam bende redmi note global modelini kullanıyorum kez farklı satıcılardan kırılmaz cam aldım hiçbiri oturmadı kez de nano aldım oda uyumsuz geldi rica etsem aldığın nano ürünü satıcısı ile birlikte belirtir misin? Ay garanti kullanılan üründe fabrikasyon kaynaklı. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.


Bunun dışında kırılmaz cam telefonu ne. Magazamıza gelip görebilirsiniz - letgo. Gearbest üzerinden sipariş ettiğim Luanke marka kaliteli kırılmaz camı (tempered glass) ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Fiyat: 15tl İstanbul içi elden teslim veya alıcı ödemeli kargo. Hafta içi Saat 16:Cumartesi Saat 13:Öncesi verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır.


Selamlar, Mi Note kullanıyorum ve performans açısından gayet memnunum. Ancak cihazın ön camını değiştirmek ve kırılmaz bir cam takmak istiyorum. Ancak araştırdığımda cihaza kırılmaz cam takıldığı zaman tuşlarında zaman zaman takıldığı söyleniyor. En pahalı bilgi tecrübedir derler Şimdi bende size geçen gün yeni aldığım note telefonuma aceleyle aman kırılır düşer çizilir bişey olur diyer.


Merhaba , samsung note telefonumun kamera camı kırıldı (kamerası değil koruyucu cam ). Servise götürdüğümde kullanıcı hatası deyip 6tl istediler. Ne yapmam gerek darbeden dolayı kırılmadığını düşünüyorum aklıma gelen hiç önemli bir darbe yok ? Eğer dışarıda tamir ettirirsem garanti dışı kalacağını. Lenovo KNote cam kırılmaz camın kullanım amacı taktığınız camın kırılmaması değil, telefonunuzun ekranının kırılmamasıdır.


Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır ? Ben note kullanıcısıyım ve kırılmaz cam aldım taktırdım tırnak kalınlığında bu cam. Kaliteli işçiliğe sahip olan silikon kılıf cihazı sadece korumakla kalmaz, zarif tasarımı sayesinde de daha güzel bir görünüm kazandırır. D teknolojisiyle üretilen bu kırılmaz camlar, cihazınızın kavisli ekranından dolayı sağ ve sol taraftan 1-milimetre boşluk kalmaktadır ! Kırılmaz ekran korucu taktırdım.


Note 3 kırılmaz cam

Tarayiciniz JavaScript desteklemiyor. Related posts to Note Kirilmaz Cam Hepsiburada. Iyı gunler note arka kamera cam kırıldı kamera odaklama yapmıyor görüntü net sadece cam takımı ne kadar hem cam takımı bozuk ise kamera takımı ne kadar. Kostümleri, Yöresel Kostümler, Kız Çocuğu Kostümleri Doğum Günü Ve Parti Malzemeleri, Orjinal Teknik Malzeme Ve Aksesuarlar, En Uygun Fiyatlarla Tahtakalemarketi.


Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Samsung Note kırılmaz camla içinizi ferah telefonunuzu güvende tutun. Ultra ince ve gerçekten kırılmaz. NTSC Çizilmeye Dirençli Cam Multi Touch.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Akıllı telefon denilince akıllara gelen firmalardan birisi Samsung markasıdır. Ekran Koruyucu Çeşitleri. Koreli üretici ülkemiz de çok sevilen.


Cpro telefonumun dış cam kırıldı sadece dokunmatikte sıkıntı yok sadece cam değişimi yaparmı garanti veya direk garanti kapsamına girermi. Telefonunuzu diğer tüm ekra. Hiç cam filmi ya da kırılmaz cam kullanmadım, şu anda sadece tane kılcal çizik var.


Note 3 kırılmaz cam

Bu camlar daha çok çiziliyor ve çirkin duruyor. Samsung Stemperli koruma film kırılmaz cam jelatin Darbe Emici. Hediye edilen kırılmaz cam ile cep telefonunuzun ekranının kırılma olasılığını ciddi oranda düşürebilirsiniz. Peki bu kırılmaz cam ile normal jelatin birlikte olabilir mi. Bu anahtar takımı zayıflama aletleri yok metre hortum metre oluyor kobra hortumla v. Lenovo KNote ekran değişimi sonrasında ekranın hasar görmemesi amacıyla kırılmaz cam koruyucu (mevcut stok durumuna göre) hediyeniz ücretsiz olarak takılmakta ve telefonunuz ay Mobil Teknik Firmamız garanti belgesi ile birlikte sizlere teslim edilmektedir.


Pad Ön Cam Değişimi Teknik Servis Hizmetimiz iPad iPad , iPad Mini, iPad Retina ön cam değişimi işlemlerini aynı gün içinde yapmaktadır. SSNote Note Kasa Yan Çıta Çerçeve Değişimi. Sorun çıkması Durumunda sıfır lcd takıyoruz biz piyasadaki diğer cam değiştirenler gibi lcd kırıldı ver 3tl daha veya bunun içindeki lcd de kırıkmış sonradan fark ettik diyerek suçu size atan telefonculardanda uzak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar