22 Aralık 2015 Salı

Köpük kaplama

Poliüretan köpük kaplama , Bursa. Genel olarak sert poliüretan köpük çatı altında, düz çatılarda, duvarlarda ( mantolama uygulaması), tavanda döşemede, frigorik taşıtlarda, soğuk hava depolarında, sandviç panolarda ve dolgu işlerinde kullanılır. Sert poliüretan köpüğün birçok üretim metodu vardır. Ardından kullanılacak malzemeye uygun bir kesme aletiyle kesim işlemine geçilir.


Kaplama işlemine ölçüm yapılarak başlanır. Sonraki adım kaplamaların duvara sabitlenme işlemidir. Bu işlem için duvar yapısına ve kaplama malzemesine uygun vida ve vidalama makinesi kullanılması önemlidir.


Tavan köpüğü sıra ile birbirine yakın bir biçimde yerleştirilir. En güncel ve en yeni modeller sitemizde mevcut olup günlük üretimimiz, geçen senelere rağmen iki katına çıkmıştır. Otopark izolasyon, teras yalıtımı, teras izolasyonu, çatı yalıtım, çatı izolasyon,polyurea kaplama , sprey poliüretan köpük hizmeti verilmektedir.


Köpük kaplama

EPS köpük tavan kaplama modelleri üretebilmekteyiz. Son yıllarda sıklıkla tercih edilmesinin bir çok nedeni bulunmaktadır. Yeni nesil duvar ve tavan kaplamaları sıradan köpük strafor kaplamalardan oldukça farklı.


Katlanabiliyor eğilip bükülebiliyor ve asla kırılmıyor. Bir makas yardımıyla oldukça kolay bir şekilde kesiliyor. En güzel özelliği ise kendinden yapışkanlı formu ile dilediğiniz zemin yüzeyine sorunsuzca yapıştırabiliyorsunuz. ATI TERAS İNŞAAT TEMEL ZEMİN VE PERDE BETON ISI-SES-SU YALITIMI. Tavan kaplama köpüklerinin piyasada ithal ve yerli üretimlerini bulmanız mümkün.


Kg birim fiyatları ortalama TL olarak verilmektedir. Sprey poliüretan köpük fiyatları uygulama yerine,mevsimine,ortam koşullarına göre farklı şekilde verilmektedir. Burada alacağımız malzeme enjeksiyonlu kaplama olmalıdır. Enjeksiyon kaplama malzemesi web sitemizde mecuttur ve 11mm olarak yer almaktadır. Bunun sebebi ise daha dayanıklı olmasıdır.


Yalıtım Sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek yalıtımda bir asır ömrü olan çağımızın son izolasyon teknolojisi olan sprey poliüretan köpük ve polyurea kaplama sistemlerini üstün başarı ile faaliyete geçirmeyi siz değerli müşterilerimize borç biliyoruz. KÖPÜK KAPI PENCERE İZOLASYON. Tarihli Dün Uygulanmaya Başlanılan Adapazarı Uygulamamazın Son Görüntüleri. Mantolama Plakaları ise Cm ile cmlik eps köpükler şeklindedir.


Polyurea ve poliüretan köpük uygulamaları amacıyla kullandığımız Graco Reactör marka püskürtme polyurea makinesidir. Kullandığı hammaddeler uluslar arası normlarda üretilmiş, gerekli kalite belgelerine ve sertifikalarına sahip hammaddelerdir. Klasik izolasyon sistemleriyle karşılaştırıldığında kaplama kesintisizdir. Bu yüzden, tavandan soğuk hava sızma ve ısı kaybı oluşma riski yoktur. Bodrum sprey poliüretan köpük uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir.


BETOPAN FİBERCEMENT DİLİMLEME. Eps tavan kaplama ürünlerini silikon ile yapabilirsiniz. Alçı ve benzeri yapıştırıcı ürünleri ile dökülme ve daha sonradan kendi salma gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Panel olması ve kolay montaj edilebilmesi tercih edilmesindeki en büyük nedenlerdendir.


Tv ünitesi arkasında,ofislerinizde,studyolarda dekoratif duvar görüntüsü yaratmak. Zorlanmış poliüretan köpükler ince yapıya sahip uçak kanatlarına konur. STRAFOR TAVAN KAPLAMASI MM KALINLIK. Uygulama, makine sistemi, kompresör, ham madde pompaları ve hortumları bulunan mobil sistem ile gerçekleşir. Eğitilmiş personel bu mobil sistemle yerinde uygulamayı gerçekleştirir.


Hazır Kartonpiyer - Stropiyer. PDF dosyasına tıklayarak da öyküler indirebilirsiniz. Hemen hızlı bir şekilde satın alın! Zeytinburnu Demirciler Sitesi. TanıMükemmel aşınma direnci yanında yüksek kaliteli kaplamasıyla yağlı ve ıslak ortamlarda olağanüstü koruma sağlar.


Açık üst yüzeyi sayesinde ellerin hava alması sağlanır. Cevap: Pazar günü bununla uğraştım. Normalde usta getirseniz ölçü alıp fiyat çıkarsa. Köpük nitril kaplaması ultra incedir. Siz de fiyatı beğenmeseniz adamı kapıdan uğurlarken bi kağıt işlerdiniz.


Asıl üretim amacı ısı yalıtımı olmasına rağmen ses ve nem yalıtımında da çok etkilidir. Yalıtım ve endüstriyel kaplama uygulamaları tüm klasik sistem yalıtım ve kaplamaların yerini alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar