18 Aralık 2015 Cuma

Kumandalı kilit

Kale XAkıllı Kilit Sistemi Uzaktan Kumandalı Kapı Kilidi 68mm. Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Bu ürün sayesinde aracınızın merkezi sistemini kumandalı hale getirebilirsiniz. Sustalı merkezi kilit kumandası paketinin içinde adet uzaktan kumanda, adet uzaktan kumanda beyni ve kablo tesisatı yer almaktadır.


Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi bulunmayan araçlar icin böyle bir sistemten yararlanmanız olasıdır. Bu kilitlerden elektronik kilitler ve elektrikli kilit karşılıkları, tüm personel devam kontrol cihazları ile birlikte kullanılabilmektedir. Resimler temsilidir, ufak farklılıklar olabilir. Steely Kumandalı Kilit Tipi Kapı Alarmı.


Kapıya kilit şeklinde takılır. Montajı yapıldıktan sonra kapının dışından görünmez. Ekstra indirimli fiyat. Araçtaki aydınlatma tertibatını, kapı kilitlerini, camları ve sunroofu kontrol eden bu cihaz FORD’a ait uzaktan kumandaları algılayarak çalışmaktadır. Yeni nesil Akıllı Anahtar ile eli dolu anahtar arama derdi son buluyor.


Kumandalı kilit

Merkezi Kilit 4Lü Tam Set indirim. Istenirse bu sayi üretim esnasinda artirilabilir. XUzaktan kumandali kilit : Hafizasinda kumanda atanabilir. X1 Kale Akilli Kilit : Iç ve diş emniyet fonksiyonludur. Kale Kilit Dış Ticaret bir Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Kale Endüstri Holding kuruluşudur.


Bu kilit tek barelli kapıyı farklı noktadan kilitler. O tek bareli de Kale Xile değiştirirseniz kapınızı tek hamlede kumandayla açıp kapayabilirsiniz. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Xakıllı kilit sistemi, kartlı geçiş sistemi, şifreli giriş, uzaktan kumandalı kilit , Xelektrikli kilit.


Kumandalı kilit

Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. ARMOR Motorsiklet için Kesilmez,Kırılmaz Yülsek güvenlikli Zincirli Kilit 7MV Ölçü 14mm X 180cm. Armor U Bar10x10cm mm Kelepçe Çelik Ubar 7MV -SRA Anahtar.


ARMOR Alarmlı Asma Kilit - Kayar Milli Mil çapı mm2KPA. Kale Xuzaktan kumandalı kilit sistemi Rf teknoloji ile çalışan bir sisteme sahiptir. Rolling kod yapısı kopyalanmayı engellemektedir. III e bağladılar 2nci anahtar ile komut gönderdiler ve kapılarım açılıp kapandı bunu mutIII cihazındada anahtaraçıldı anahtar2. Tüm marka ve model 12V akülü araçlarda kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.


Kumandalı kilit

Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Kızılötesi sistemden başka birde radyo frekanslı uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi kullanılmaktadır. Desi Utopic S Kumandalı Kilit Sistemi.


Araç kapılarının anahtar yardımı ile açılmamasının sebepleri akü bitmesi ve kilit arızası olduğu gibi kullandığınız anahtarın veya kilidin şifresinin bozulması olabileceğini unutmayınız. Yeni bir kumandalı anahtar yaptırabilir veya kumandasız şekilde aracınızda kullanabilirsiniz. Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri,Otel doorbell sistemleri,Şifreli dolap kilitleri,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar. Citymize uzaktan kumandalı kilit sistemi taktırmak istiyorum. ABS, sürücü, yolcu ve ön yan havayastıkları, klima, yol bilgisayarı, elektrikli camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit , yükseklik ve bel destek ayarlı sürücü koltuğu, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli dış aynalar, yol bilgisayarı, ön sis farları, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, far yükseklik ayarı.


Kargo geldiğinde teslim almadan önce yapılması gerekenler: - Ürünü teslim aldığınıza dair fişi imzaladığınızda o fişte yer alan ürünü eksiksiz, hasarsız teslim aldım beyanını da kabul etmiş oluyorsunuz. Bu nedenle ürünü teslim almadan önce mutlaka içini açıp. Kolay alışveriş ve Uygun Ödeme Seçenekleri! Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir.


Ford fucus uzaktan kumandalı yedek anahtar focus immobilizer kontak anahtarı kopyalama hizmetimiz vardır Oto anahtarı kumandalı ve kumandasız ford araç anahtarı. Escan Çilingir Kilit ve Güvenlik Sistemleri olarak web sayfamızdaki ürünlerin satış ve montajını yapmaktayız. Firma web sayfamız üzerinden almak istediğiniz. Hacettepe Üniversitesi Madencilik Bölümü’ne adet Merter Okuyucu ile Merter Manyetik kilit ve Akıllı Kilit montajları yapıldı.


Türkiye geneline yaptığımız yüzlerce uygulama ve yüzlerce teşekkür mailleri en büyük dayanağımızdır. Konumuzu sonlandırırken chevrlet aveo anahtar, chevrolet aveo merkezi kilit , chevrolet aveo kumandalı anahtar, chevrolet aveo uzaktan kumanda gibi konularda bizlerden her şekilde destek alabilirsiniz. Araç anahtarlarının bazıları ise, aracın tek bir kilidine entegre edilip, bu sayede söz konusu kilit üzerinden, genel bir kilitleme yada açılma sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar