18 Aralık 2015 Cuma

12 Köşe lokma takımı

12 Köşe lokma takımı

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Lokma Uçlu Tornavida Mm. Oldukça kaliteli güzel çalışıyor. Henüz zorlacak bir işte kullanmadım. Dremel Versatip Gazlı Havya.


Sağlam ve dayanıklı çanta. Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz. Elektrikli el aletleri,Bahçe aletleri,Hırdavat,Kaynak ekipmanları Ve binlerce ürün en uygun fiyatlarla arpakcistore. Parlak krom kaplı sertleştirilmiş kaliteli chrome vanadium çeliği.


Gerilime dayanıklı sac kutu ambalaj. Tek lokmalar plastik tepsilerdeki yuvalarına sıralı yerleştirilmiştir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız.


Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Paslanmaz Çelik Yüzey İşleme Makinesi. Ppr Boru Kaynak Makinesi. Haber bültenlerine abone ol.


Parça allen (köşe ), Torx ve köşe M tipi uzun ve kısa bits seti. TL arası) Şunun aynısından:. Araçta sürekli taşıyorum ve gevşeyen hortum kelepçelerini sıkarken, bujileri değiştirirken (25mm lik bir uzatma da kullanarak) vs. Sitemize üyeyseniz lütfen giriş yapınız.


El aletleri ve tezgâhlarınızın en gerekli alet edevatlarından olan lokma takımları cıvata ve somunları hızlı bir şekilde sökmek ya da sıkmak için. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu sistem internet üzerinden kredi kartı ve banka kartıyla yapılan alışverişlerde güvenliğin artırılması için geliştirilmiştir. Hırdavat üzerine herşey, peşin fiyatına taksit ve 2₺ üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçenekleriyle sizlerle buluşuyor.


Tek olarak ve takım olaraktan bu ürüne sahip olabilmektesiniz. Krom vanadyum, Krom kaplı. Kampanyalar ve en yeni ürünlerden ilk siz haberdar olun! Online sipariş verilebilir. Yeni nesil teknik marketiniz HırdavatHome Bursa Hırdavat A. Güvensiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara hizmetinize sunuyoruz.


12 Köşe lokma takımı

Sektöründe önde gelen firmaların tüm ürünlerini maksimum gün içerisinde adresinize ulaştırıyoruz. Arkadaslar motosikletim mx grumble 1lik vitesli bi motor. Motorun sorunu oldugunda kendim ugrasiyorum.


Birde silindirini buyutecegim onun icin cin mali olmayan bana yeterli olacak lokma takimi lazim. Wählen Sie aus unserem Sortiment von über 80. Artikeln den passenden für Sie!


Son ayda 1değerlendirmede 1olumlu puan aldı. Mağazanın Diğer Ürünleri. Peşin fiyatına taksit fırsatları için tıklayınız. Fiyatlarla hemen sipariş verin. Akülü El Aletleri, Aşındırıcılar Civata ve Bağlantı Elemanları ve binlerce ürün çeşidimiz ile hizmetinizdeyiz.


Seri şekilde civataları, somunları sökmek ve takmak için kullanılan el aletidir. Genellikle çeşitli boylarda kollarla kullanılmaktadır. Bu kollara lokma kolu denir. PARÇA CIRCIRLI LOKMA TAKIMI A KALİTE SET HIZLI-ÜCRETSİZ KARGO.


Takım Dolapları ve Çantaları. RÜN HAKKINDA BİLGİ AL saat. AĞIR LOKMA TAKIMI KÖŞE. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Bültenimize Abone Olun.


En yeni fırsatlardan önce siz haberdar olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar