26 Nisan 2019 Cuma

Sürgülü banyo kapısı

Cam kapı üzerinde farklı tasarımlar uygulanarak ortama şıklık katmaya çalışılmıştır. Banyo kapıları cam ve ahşap tasarımları evlerde en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Kapılar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Kapılar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Banyo ve tuvalette tercih edilecek kapılarda malzemenin suya dayanıklı olmasına önem verilmelidir. Bir odayı bölmek ikiye ayırmak istediğinizde, kendinize bir iç mekan bahçesi yaratmak istediğinizde ya da başka pek çok senaryoda, sürgülü kapılar sizin için çok uygun bir çözüm olabilir. Kullanıldıkları mekânı daha gösterişli ve havalı hale getirmelerinin yanı sıra oldukça da pratik uygulamalardır.


Mutfak, evebeyn banyo , ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabildiği gibi komple cam kanat sistemlerde yapabilmekteyiz. Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır.


Bir yapı marketten alışveriş yapmak inanın hiç bu kadar kolay olmamıştı. Birbirinden şık ve uygun fiyatlı akordeon kapılar , oda kapıları ve çelik kapı modelleri bulunan kategori sayfalarımızı ziyaret ederek ihtiyacınız olan kapıyı seçin. Kullandığınız iç kapı modelleri için daha fazla ısı ve ses yalıtımına ihtiyaç duyduğunuzda, Tekzen kalitesi ile sizlere sunulan kapı pencere bantlarından yararlanabilirsiniz. Duş Kapısı Camdan duş kapıları serisine göre mm, mm, mm, olarak farklı modellerde uygulanmaktadır.


Konsept banyo mimarilerinde alanın uygunluğuna göre daha çok menteşeli duş kapıları tercih edilmektedir. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Dekorasyonda Klima Saklama. Sürgülü Kapı Yatak Odası Modelleri. Tuvalet pvc kapı standart özellikler pvc banyo kapısı sürgülü.


Sürgülü banyo kapısı

Zamanında bakımorijinal biçiminde uzun süre banyo kapısını. Akordiyon Kapı Modelleri. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz. Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz.


Kahverengi ve beyaz renklerde birçok sürgülü kapı modellerini. TV ünitesi, giyinme odası, banyo , mutfak, portmanto, genç odası, yemek odası ürünlerinin tamamında zengin içeriğiyle raylı dolap kapağı kullanılmaktadır. Ahşap Gümüşlük Modelleri. Banyo ve yatak odaları gibi özel bölümler için camsız son derece şık sade modeller üretilmiştir.


Mutfak salan oda ve balkon kapıları için çok daha gösterişli camlı kapılar göz kamaştırıyor. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Biz sizler için farklı alanlarda kullanılmış sürgülü kapı modellerini bir araya getirdik. Resim galerimizi ziyaret ederek sürgülü kapı modellerini inceleyebilirsiniz. Kapılar ve Parke ve Kapılar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Kapılara cam takabileceğiniz gibi camsız yada tamamen kapalı yapabilirsiniz.


Sliding frameless glass doors Ion Glass Ion Glass. Eğer geniş bir banyonuz varsa ve banyo ile tuvalet bölümünü ayırmak istiyorsanız banyolarda da sürgülü kapı modellerini tercih edebilirsiniz. Ebeveyn Banyo Duş Kapıları Daha çok genel banyoların haricinde ebeveyn duş odalarında kullanılan iki duvar arası sürgülü sistem duşakabinlerin uygun olmadığı alanlarında kullanılabilen en yaygın olanı dışarı doğru açılabilen duş kapılarıdır. Elegance C-1duş kapısı ebeveyn banyolarda kullanılmak üzere tasarlandı.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Banyo Aksesuar Çamaşır Kurutmalık Ütü Masas. Banyonuzun boyutları ve temasına bağlı olarak, cam duş kapıları çok iyi bir çözüm olabilir.


Kullanım kolaylığı olan, çok yönlü ve özel tasarımlı sürgülü cam duş kapıları , tasarruf isteyen küçük banyolar için idealdir. Küçük mekânlarda geniş ve rahat yaşam alanları yaratmayı amaçlayanlar için akordiyon kapılar oldukça pratik çözümler sunar. Son yıllarda rengarenk desenli veya düz cam olarak hemen her mekanın dekorasyonun da kullanılan sürgülü cam kapılar özel kalmasını istediğiniz yatak odası , banyo ve çocuklarınızın odası gibi alanlar için çok da iyi bir tercih olmazdı. Bir tarafı cam duvar ile birlikte sürgülü cam kapı kasası her zaman duş alanının, banyonun geri kalanı ile bağlı kalmasını sağlar.


Camlı Katlanır Kapı o Camsız Katlanır Kapı. Duş üstü iki kapılı sürgülü cam duşakabin en uygun fiyatı ve modelleri ile prestijbanyo. Mimar, yüklenici, kapı imalatçıları, otel yatırımcıları için onaylı, test kanıtlı ahşap yangın kapıları ve mimari donanımlar.


Duşakabin Seçiminde Kaliteli Ürün Seçiminin Önemi. Cam ve ahşap seçenekleriyle her zevkin beğenisini sağlayan sürgülü kapı modelleri banyo girişlerinde de tercih edilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar