16 Nisan 2019 Salı

Cam koruyucu

Cam ekran koruyucular , kimyasal işlemler ise güçlendirilmiş, darbeye karşı dayanıklı cam maddesinden üretiliyor. Bıçak, anahtar gibi keskin objeler ile asla çizilmediği gibi, telefon ekran üzerine düştüğünde darbeyi üzerinde topluyor ve ekrana ulaşabilecek her türlü hasarı önlüyor. Cam Koruyucu modelleri, Cam Koruyucu çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


R SLIM HD cam ekran koruyucu ile telefonunuzu koruma altına alın! Yuvarlatılmış kenarları ile günlük kullanım içerisindeki darbe ve düşmeler nedeniyle çatlakların oluşumunu önler. Katlanabilir yapısı sayesinde kullanmadığınız zamanlarda katlayarak, aracınızın bagajında saklayabilirsiniz. Gerek üretim malzemesi, gerekse kalitesi ile tekrar tekrar kullanabilirsiniz uzun ömürlüdür.


Sepete Ekle (1) Kea Apple iPad Air ( iPad 6) Tempered Cam Ekran Koruyucu. CAYKA - Temperlenmiş Cam Ekran Koruyucu Darbe Testi GlassnextG temperlenmiş cam ekran koruyucu normal camlardan kat daha dayanıklıdır. Darbe ve çizilmeye karşı yüksek dirençlidir.


Vestel Venus eYüksek Kaliteli Ekran Koruyucu Film Mükemmel koruma. Ayrıca sıçramaya karşı koruyucu duvar paneli, kesme tahtası ve servis tepsisi olarak da kullanılabilir. Tablete ekran koruyucu cam taktırılarak alacağı darbeler ya da düşme sonucu kırılması önlenebilir.


Cam koruyucular kırılmaz özelliğe sahip olduğundan dolayı, şiddetli bir şekilde düşseler bile telefonlara zarar gelmez. Film’in temperli cam ekran koruyucuları , online mağazaların en çok satılan ürünlerindendir ve neredeyse 69’u kullanıcılardan yıldız, 11’i ise yıldız almıştır. Cam koruyucu alırken birkaç teknik özelliğe rastlayacaksınız, 9H, askeri seviyede koruma, oleophobic nano-coating gibi.


Cam koruyucu

Bunların anlamını aşağıda sıraladık. Yüz, el ve cildinizin çeşitli noktaları ile temas eden Buff Ekan Koruyucu film için TURKAK tarfından akredite edilmiş Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri AŞ. Saban Dekoratif Cam Ocak Koruyucu Ortancalar. Hangi ekran koruyucu film markasını almalıyım sorusuna Webtekno.


URGES Official Store US $0. CELLULAR LINE IPHONE PLUS CAM EKRAN KORUYUCU. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Telefon Aksesuarı Taksit Seçenekleri.


Akıllı telefon modelleri giderek daha hassas bir tasarıma sahip oluyor. Temperli cam ekran koruyucu (kalin cam - jelatin degil) - Nano glass ekran koruyucu (likit ince cam - jelatin degil) - 3D kavisli ekran koruyucu (kalin cam - on yuzu tam kaplar) Standart kirilmaz camlar, Spigen, Buff vb. Hem çok kalın, Home tusu gömülüyor. Hem de kenarlari tam oturmuyor, havada kaliyor. CEPAX Silver Cam Ekran Koruyucu fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.


Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Sertliği 8-9Hdir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. Kırılan ekranlarınızın değişmesi oldukça maliyetli bir işlemdir.


Cam koruyucu

Yeni bir ekrana ödeyeceğiniz paradan çok daha azıyla Buff Glass Cam Ekran Koruyucu alırsanız ekran koruyucunuz kendini feda ederek dışarıdan gelen tüm etkenleri en aza indirecektir. Tank Kılıflarının Kullanımı Nasıl ? Son dönemde giderek astronomik fiyatlara ulaşan yeni akıllı telefon modelleri cep yakıyor. Teslimat süremiz 1-iş günüdür. Kargo ücretimiz TL dir.


Aylık faiz oranı BSMV ( 5) ve KKDF ( 15) hariç orandır. Aylık ve yıllık maliyet oranı kolonlarında vergiler ve tahsil edilen tüm ücretler dahil edilmiş oranı görebilirsiniz. Temperli Cam Huawei Honor 5X Ekran Koruyucu Huawei Honor 5X KIW-LEkran Koruyucu Cam Koruyucu Flim 2. Yüksek kalite 9H cam ekran koruyucu çizilme ve darbelere karşı korurken ekran hassasiyetini bozmaz. Bu güçlü koruma sayesinde telefonunuz ona çarpan hiçbir şeyi umursamayacak. Ekran Koruma Camı ve TV Ekran Koruyucu arıyorsan site site dolaşma!


Cam koruyucu

Samsung Galaxy JTempered Glass Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Kenarlardan 0. Bunu engellemek ve aracınızı daha uzun yıllar kullanmak için Araç Cam Güneş Koruyucu Branda tam araçlarınıza göre. Aracınız park halinde iken ön camına brandayı geçirerek zorlu koşullardan koruyabilir ve ekstra cam temizliği zahmetinden maddi manevi kurtulabilirsiniz. HIZLI VE GÜVENLİ KARGO TESLİMATI Baniom.


LOTUS CAM KORUYUCU SPREY. A nti-bakteriyel ve A nti-statik özelliği taşıyan İlk ve tek ürün lotus yağmur kaydırıcı sprey tozu ve mikrobu barındırmama özelliğini taşır. NANO-TEKNOLOJİ ile üretilmiştir.


Milimetrenin milyonda biri (10-m) boyutu ile nano dünyası hayal gücümüzü aşmaktadır. Diğer cam serisi ürünlere oranla Tempered Glass 9H ekran koruyucu cam jelatin en iyi uygulamayı sağlar ve asla hava kabarcığı bırakmaz. Parçalanmaz FilTempered Glass 9H ekran koruyucu cam jelatin kırılırsa küçük parçalara ayrılır ve bu parçalar keskin değildir, bu nedenle diğer cam koruyuculara göre son derece güvenlidir.


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar