30 Nisan 2019 Salı

Suya dayanıklı ahşap malzeme

Banyo tasarımlarında ahşap malzeme kullanımı pek yaygın bir tercih olmasa da, suya dayanıklı ahşap teknolojisi geliştikçe elbette ahşabın o. Dış mekânlarda, havuz kenarlarında suya ve dış etmenlere dayanıklı Afrika kökenli ağaç türlerinden üretilen. CNC kesimlerinde katman sayısı fazla ise malzeme boşluğuda az olacağından kat atma ve açma problemi yaşanmaz. Marin suya dayanıklı ve normal olarak üretilen kayın, ağaçlarından elde edilen.


Suya ve neme dayanıklı mobilya malzemeleri genelde mdflam olarak adlandırılır. Mdflam adı verilen malzeme , mdf üzerine yanmaz ve su geçirmez bir dekor kağıdının eklenmesi ile yapılır. Nefes alan bir malzeme oluşuyla nemi dengeleyerek sağlıklı ortamların oluşmasına yardımcı olur.


Plastik birbirine geçme alt malzeme ile,değişik desenlerde karolar biçiminde demonte olarak, Suya dayanıklı kontra kaplama üzerine, Kendi ağacından ya da emprenye edilmiş farklı ahşap ızgaralar üstüne monte edilebilir. Dayanıklı , sağlam, yosun tutmaz, çevre dostu, geri dönüşümlü, doğal ve sıcak görünümlüdürler. Eğer yerli ahşap malzeme kullanacaksanız, ceviz sizin için ilk seçenek olmalı. Ceviz, diğer ağaçlara göre daha sert, suya dayanıklı ve daha sağlamdır. Dekorasyonda sıra dışı bir çizgi izlemek istiyor ve bütçeniz de elveriyorsa tercihinizi egzotik ahşap türlerinden yana kullanabilirsiniz.


Yanan ama yangına dayanıklı bir malzeme. Genel kanının aksine ahşabın yangına direnci beton bahçe teraslarda su yalıtımı ve çelikten üstündür. Buda 1suya dayanıklı laminat parke diye satılan ürünün tamamen bir pazarlama taktiği olarak kullanılıp, müşterilerin yanlış yönlendirilmesi ve bilinç altına etki edilmesidir. Oysaki laminat parke veya parke denince aklımıza ahşap ve türevleri gelmektedir. Yapısında plastik maddeler ve ahşap malzemeler kullanılarak üretilir.


Dekoratif açıdan mükemmel,modern bir görünüme sahip olan adodeck deckado kompozit deck ürünleri uzun süreli kullanım imkanı sunar. Daha ucuza maal etmek istiyorsan onun yerine tekne yapımında kullanılan ve suya dayanıklı olan kestane, maun, ayrıca reçineli olma özelliği olan çam gibi ağaçları seçebilirsin. Balkonlarınızda ve teraslarınızda suya dayanıklı ,uzun süre kullanıp keyif yapabileceğiniz Decktropic dayanıklı balkon yer karoları. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), vietnam ve Endonezya şeklindedir ve sırasıyla suya dayanıklı dış mekan ahşap plastik kompozit zemin kaplaması ürününün , ve kadarını karşılarlar. Ahşap plastik kompozit (WPC) Uygulama.


Suya dayanıklı dış mekan ahşap plastik kompozit zemin kaplaması ürünleri en çok Western Europe, North Americave. Aynı şekilde tekne kaplamasında kullanılmış ahşap tekne denize indirildikten sonra,bünyesine su çekerse, uzamaya çalışır ve büyük kuvvetler oluşturur. Bu nedenle özellikle karina bölgesinde, uzama katsayısı düşük ahşap cinsleri kullanılmalı ve ahşap su etkisine karşı iyi şekilde korunmuş olmalıdır. Meyve çekirdek kabuklarının değerlendirilmesi çalışmasında ahşap malzemelere alternatif olarak yüksek mukavemetli, aleve, suya , böceklenmeye dirençli selülozik atıklardan elde edilen kompozit karşı malzemeler elde edilmelidir. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza gerek kalmayacak yerevdekor, online dekorasyon ve sanal yapı market olarak.


Kapalı, banyo, mutfak, otel, oturma odası, tuvalet odası vb. Fin Çamından üretilmiştir dayanıklı ve estetik yapısı ile bina cepheleri için idealdir. Bakım gerektirmeyen kompozit deck malzemeler , sudan rutubetten etkilenmez. Detaylı bilgi için tıklayınız. Birinci sınıf ahşap malzeme ve deneyimli usta kadrosu, AZF YAPI garanti ve kalitesi.


AHŞAP DECK KAPLAMA Havuz kenarları. Suya dayanıklı termoform kaplama malzemesiyle üretilen kaliteli ve dayanıklı mobilyalarda, lake seçeneklerdeki su sızdırmazlık özelliği polyester astarla sağlanıyor. Sağlıklı malzeme seçimiyle dikkat çeken VitrA banyo mobilyalarının üretiminde, kanserojen olmayan Esınıfı ahşap malzeme kullanılıyor.


Doğal odun gibi görünüyor ve hissediyor. Su geçirmez ve aşınmaya dayanıklı 2. UV direnci ve renk kararlılığı 4. Suyu iten malzemeler şu anda piyasada bulunabiliyor ancak bu malzemeler gemilerde ya da kıyafetlerde kullanılabilecek kadar dayanıklı değil. Bu yeni malzeme , bu durumu değiştiriyor. Tüm ahşap malzemeleri bulabileceğiniz tek adres korutaş orman ürünleri. Bu tür kontrplaklarda tutkal olarak genellikle fenolik reçine kullanılır.


Suya dayanıklı ahşap malzeme

Kalıplık kontrplakların mutlaka suya ve kaynamaya karşı dayanıklı olması gerekir. Geniş bir yüzeyin hafif ama esnek olmayan ve dayanıklı bir malzeme ile kaplanması gerektiği durumlarda kontrplaklardan faydalanılır. Ayrıca, mekanlarda kullanılan malzemeler ayrı ayrı hisler yaratırlar.


Eğer hem doğal görünümlü, hem modern, hem estetik ve şık, hem de sıradışı bir banyonuz olsun istiyorsanız gerek banyo dolaplarında gerek duvar ve yer. En çok tercih edilen ağaç türü ise iroko ve teakdir. Dış mekanların zemin dekorasyonunda, suya dayanıklı ahşaplardan ya da emprenye edilmiş ağaç türlerinden üretilen DECK malzemeler kullanılır. Yüksek kalitedeki ahşap parçacıkları ve özel yüzey işlemleri ile üretilen composite deck sistemleri tüm mekanlarda güvenli ve kaymaz mekan sağlar.


Bu ürün her türlü hava koşullarına dayanıklıdır. Su , nem ve rutubetten etkilenmez. Bu malzeme tipi darbelere karşı dayanıklıdır. Malzeme farkının yanında, değişik renk ve doku seçeneklerini de değerlendirebilir, duvarlarınızın ve mobilyalarınızın tarzına ve renk tonuna uygun ürünler seçebilirsiniz.


Aynı kategori içerisinde, suya dayanıklı laminat parke çeşitleri de de dikkat çekiyor. Yer Karosu decklerin döşemesi son derece basittir ,kendiniz monte edebilirsiniz, montaj maliyetiniz yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar