11 Nisan 2019 Perşembe

Poliüretan sıyırıcı

Poliüretan sıyırıcı

Kullanılan yüzey ve ortamlarda iz bırakmaması kullanım oranları ve tercih edilme nedenlerini sürekli artırmaktadır. Sıyırıcılar – Rakle Sıyırıcılar. Politan Poliuretan Sanayii Ve Ticaret A. Kullanım şartlarına göre H A XL olmak üzere üç farklı poliüretan sıyırma bıçağı bulunmaktadır. SAMET POLİÜRETAN Yılların verdiği tecrübe ve birikim ile poliüretan ürünler aşınma, kopma, yırtılma ve deformasyon dayanımı olarak muadillerine karşı daha dayanıklı ve sağlamdır. Poliüretan Ürün Çeşitleri Anasayfa: Elastomer Poliüretan Ürünler.


Poliüretan sıyırıcı

Kalitenin ve yüksek verimin olması gereken yerlerde tercih sebebidir. Dünyadaki tüm bant temizleyicilere uyacak şekilde tasarlanmış bant sıyırıcı yedek uçları, dünyadaki en büyük konveyör bant sıyırıcı üreticisinin garantisiyle birlikte sunulur. Bunların yaklaşık kadarı malzeme taşıma ekipmanları parçaları, alet parçaları. Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.


EZPbirincil sıyırıcılar mekanik eklerle kullanılabilirler. Yay baskısı mekanik ek geçerken hareket ederek ek yerinin poliüretan uçtan zarar vermeden kolayca geçmesini sağlar. Bıçak kısmı yendikçe kendine yeni bir ağız oluşturur ve ergonomik ayar yapısı sayesinde banda baskısı kolayca sağlanır. Bilgi almak için lütfen bizi arayınız.


ZELLİKLERİ Kalıpçılık sanayisinde kesme ve sıvama kalıplarında, tekstil, kağıt, maden, deri ve ağaç sanayinde sıyırıcı (rakle) altı, kalıp yayı, silindir ve baskı – kesim işlerinde başarıyla kullanılmaktadır. Bu nedenle, küçültülmüş tipte dizayn edilen sıyırıcılar tercih edilmelidir. TPU hammaddesini geniş işleme ünitelerine sahip firmamız, poliüretan kayışları firmaların talebi doğrultusunda istenilen renkte, ebatta, şekilde ve esneklikte (Sha ve Sha sertlik derecesinde) takviyeli ve takviyesiz olarak suya, yağa, aside dayanıklı gıda sektörüne uygun olarak üretebilmektedir. EPDM Yapışkanlı Sünger Şeritler. Armut Tip Civatalı Takoz.


KALINLIK (mm) GENİŞLİK (mm) ÜRÜN ADI. Fiyatı : Firmaya sorunuz Bu ürünün yanıltıcı fiyat, resim, tanıtım bilgisi içerdiğini veya firmasayfasi. Profil Boru Kulp Plastiği. Maden sektöründe, cevher hazırlama tesislerinde kullanılan pompa fan ve astarları poliüretan ile kaplanarak muadili lastik ve kauçuğa göre daha yüksek performansa ulaşması sağlanmıştır.


Aşınma ve yıpranmaya karşı yüksek mukavemet”. Asıl görevi sıyırılacak malzemenin kabasını alarak ikincil pozisyondaki ana sıyırıcının performansını arttırmaktır. Buna sebep poliüretan malzemelerin diğer kauçuk ve elastomerlere karşı yüksek elastikiyet, mükemmel aşınma mukavemeti, darbe, kopma, yırtılma ve yorulmaya karşı mukavemetli olmalarıdır. LANLAR Firma Henüz İlan Eklememiştir. TEKAYSAN, imalat sanayi , çimento , madencilik , şeker , demir-çelik , cam başta olmak üzere tüm sanayi sektörlerinde kullanılan konveyör bantlar için temizlik sistemleri tasarım.


Kesimleri yapılan plakalar daha çok sıyırıcı , silgi, rakle, conta, bant ve temizleme araçlarında kullanılmaktadır. Kauçuk ve poliüretan çeşitleri mevcut olup ahır içinde kullanılan gübre sıyırıcı kanatlarına monte edilerek kullanılır. Ayrıca siparişleriniz üzerine özel üretim ürünlerle de ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz.


Sorularınız ve ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız. PT ile aynı gövdeye sahip sıyırıcı modelimizde tungsten bıçaklar istendiği taktirde poliüretan uçlarla değiştirilebilir. Sıcak vulkanize ekli bir bantın temizliği en iyi şekilde tungsten sıyırıcı bıçaklarıyla sağlanır. Kalem ihalesine ait ihale ilanı, sonuç ilanı, sözleşmeler. EKAP İhale İlanları, Sonuçlar, KİK Kararları, İhale İstihbaratı ve Analizi.


Dalgıç Pompa Opsiyoneldir. Sürücü Sistemi Merkezi Tahrik Ünitesiyle aynı anda sürülen adet Yürüme Vagonu mevcuttur. Her bir vagon adet sürücü adet avare tekerden oluşur.


Poliüretan sıyırıcı

Tamamı mühendislik plastikleri olan polyami EVA, polietilen vb. Her çeşit ölçüde imal edilen. Matbaa ve diğer sektörlerde kullanılan. Tutkal Fabrikası Vana Contası. Asit, baz, solvent ve boyalara dayanıklı, darbeyi absorbe eden, sürtünme ve aşınmaya karşı fevkalade dirençli bir malzemedir.


Kanallara su veya kir girişini engellemek için statik bir sızdırmaz ağza sahip tek yönlü poliüretan (PU) sıyırıcı. Hareketli uygulamalarda kullanılması. Askı Süspansiyon Takozlar. Mineral yağlar, gres ve alifatik hidrokarbonlara direnci iyidir.


Kataloğu  ONLİNE KATALOG. KURUMSAL MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ BİLGİLENDİRME. Piyasada uzun bir süre kauçuk ve poliüretan malzemeden üretilmiş ragle lastikleri bulunmaktaydı. Silikon Hortum ve Lamalar.


Kauçuk malzeme farklı kimyasallara karşı yeterince dayanıklı olmadığından, günümüzde poliüretan malzemeli ragle lastikleri piyasada daha hakim bir konuma geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar