15 Nisan 2019 Pazartesi

Akordiyon kapı

Akordiyon Kapı Fiyatları. Klasik kapıların kullanılabildiği her alanda tercih edilebilen akordiyon kapılar evinize yepyeni bir tarz ve kullanım kolaylığı getirirken aynı zamanda bütçenize de dost olmasıyla öne çıkar. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz.


Akordiyon kapı

Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Darbelere dayanıklı, Bakım Gerektirmez. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Dekoratif olma özelliğiyle bulunduğu alanı şıklaştırıyor.


Diğer kapılar gibi içe veya dışa açılmadıkları için yerden tasarruf etmeye yardımcı oluyor. ENSAR İNŞAAT DEKORASYON LTD. Kapı boyunu küçültmek için alt kısımdan demir testeresi ile 100cm e kadar kesilebilir. Tarih öncesinde ilk olarak dükkan kepengi olarak kullanılan akordeon kapılar günümüzde evlerin ve iş yerlerinin her alanında kullanılmaya başlamıştır.


Bursa da akordion kapının tek adresi. Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabilir. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Sizlere yıllardır hesaplı akordiyon kapı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.


Ahşap görünümlü akordiyon kapılar uygun fiyata, istediğiniz ölçüde evinize teslim edilmektedir. Beyaz akordeon kapı , meşe akordiyon kapı , ceviz akordion kapı , akçaağaç akordeon kapı ile dar mekânlarınızı katlanır kapılar ile istediğiniz renkte seçmek sizin elinizde. Pvc A kordeon Kapılar ( katlanır kapılar ) ahşap desenli olup, akağaç, meşe, cevzi olmak üzere üç renk seçeneği bulunmaktadır.


Deri A kordeon Kapı renklerini körüklü-deri akordeon kapı sekmesinden ulaşabilirsiniz. Kapı ürünlerinin yanı sıra son derece işlevsel bir şekilde tasarlanan akordiyon sineklikler de oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı olmakta. Sineklik modellerini kolay açılıp kapanabilme özelliği sayesinde evinizin her alanında kolaylıkla kullanabilmektesiniz. Mevcut Kapı Kasası:Mevcut yerinde takılı olan bir kapının yerine akordeon kapı takılacak ise, ölçü mevcut kapı kasasının orta kısmından alınır.


Yani kapı kasasının merkezinden alınır. Ancak ahşap kapılarda fiyatlar iki katına çıkıyor, çünkü yapımı daha zor ve işlenmesi daha uzun zaman alıyor. AKORDİYON KAPI ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için tıklayın. Dar alanlar için yana doğru katlanabilir kapı sistemleri dekorasyon ve estetik görünüm bakımından oldukça yaygın bir şekilde tercih edilir. Evinizdeki yaşam alanlarınızı genişletmek için pratik çözümdür.


Bilindiği gibi iç kapılar açıldığı kısımları kaplayarak yaşam alanlarınızı kısıtlar, akordiyon kapılar katlarak toplandığı için bu bölümlerin kullanılmasına olanak tanır. Sağlam, çünkü üretim teknolojisinden, ham maddesine kadar özenle seçip ürettiğimiz PVC akordeon katlanır kapılarımız, yıl üretici firma garantisi ile üretilmekte ve piyasa arz edilmektedir. Eğer akordiyon kapının boyu, montaj yapılacak olan yerden daha uzunsa akordiyon kapı kolaylıkla alt kısmından uygun ölçülerde kesilebilir. Perde şeklinde açılıp kapanan kapılardır. Sıklıkla kullanılan kapılar gibi dışa ya da içe doğru açılmaz.


Bu kapılar duvara monte edilen küçük bir gözün içine doğru açılır. Katlanır akordiyon kapılar salon gibi büyük odalarınızı veranda ve balkon gibi dar alanlarınız ile birleştirerek geniş ve rahat alanlar yaratmanızı kolaylaştırır. Açılıp kapanması çok kolay, kilit sistemi ile kilitlenmesi güvenliğinin sağlanması diğer bir çok sisteme göre avantalar sağlar.


Dekorasyon alanlarında yaygınlaşan akordiyon kapılar dar alanlar için yana katlanma özelliği ile oldukça ideal bir üründür. Ahşap ve cam malzemeler ile özel olarak üretilerek ev ortamına zarar vermeden personelimiz tarafından hızlı bir şekilde montajı yapılan akordiyon kapılar ekonomik ve oldukça kullanışlıdır. Başka bir değişle fotoselli akordiyon kapılar kayma hareketini eşzamanlı katlanma hareketini ilave ederek ,normal fotoselli kapılar gibi üzerine kayarak açılacağı bir alana ihtiyaç olmaksızın kendi içinde hareketini seri bir biçimde tamamlar. Eğer akordion kapının boyu uzunsa ara mesafeyi karşılayacak biçimde dikkatlice demir testere yardımıyla kesin.


Akordiyon kapı

Böylece kapınızı tasarlamış oldunuz. Kapı panelleri kapatırken gergin düz bir çizgi olarak çekilmesi gerekir. Trend ürünlerden biri olan akordiyon kapılar için gelecekte çok daha yaygın olacağını ise şimdiden söyleyebiliriz. Kapının ömrünü uzatmak için ray içine bir miktar yağ(varsa ince makina yağı, gres yağı vb) sürebilirsiniz.


Yüksek güvenlikli bariyer sistemleri, her türlü güvenlik kapıları , otomatik kapılar , turnike sistemleri konusunda uzman olan firmamız, Türkiyenin önde gelen firmalarının temsilcilikleri ve gün saat servis ağı ile koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır. Esaslı akordiyon kapılar : kir tutmaz, olası kirlenmeler de kolay temizlenir. Su ve nemden hiç etkilenmez dolayısıyla da çürümez. Dekosin, sineklik, akordiyon kapı , duş kabin, mekanik perde ve menfez çeşitleriyle sektörde yerini almış genç bir firmadır.


Donanımlı işgücü Yılların birikimi ve donanımlı çekirdek kadrosu ile kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş ve rekabetçi fiyat politikası ile sektörde biz de varız demiştir. Bunun haricinde bu kapıların en temel bakımları ise kapı zor açılmaya başladığında kapının asılı olduğu raylara bir miktar gres yağı sürülmesi ile yapılır. Bazı akerdiyon kapılar kilit mekanizmasına sahipken, bazısı perde gibi sadece kapanıp açılma işlevini görmektedir.


Evimizde işyerinizde dar mekan,geniş mekan akordeon sınır tanımaz istediğiniz her yerde,istediğiniz her ölçüde kapı arkası kavramını ortadan kaldıran ister bölme ister kapı olarak kullanılan bir üründür. Motorlu ve uzaktan kumanda buton kontrolünün yanı sıra acil bölünmesi gerekli yollar ve alanlar için taşınabilir manuel sistemlerinde imalatı mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar