11 Nisan 2019 Perşembe

Laminasyon filmi

Firmamız, içinde bulunduğu ofis ekipmanları sektörünün örnek kuruluşu olarak, ülke ekonomisine ve sektörün gelişimine katkıda bulunmaya devam eden bir çalışma prensibiyle hareket etmektedir. Tekstil, döşeme, ayakkabı, iç çamaşırı ve otomotiv gibi lokomotif sektörlerde kullanılan EVA bazlı hotmelt laminasyon filmleri firmamız bünyesinde üretilmekte olup, teknik bilgi ve fiyatlar için iletişim bölümünden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz. Bu hazırlık makine üzerindeki gösterge ışığına göre belirlenebilir. Dilediğiniz hızı makinenin panelinden ayarladıktan sonra laminasyon filmi üzerindeki taşıyıcı kağıdı santim kadar açın.


TL ve ücretsiz kargo ile n11. Laminasyon Sistemi arıyorsan site site dolaşma! Dakikada metre laminasyon yapma özelliğine sahiptir. Kimlik kaplamak için kullanılan malzemenin ismi laminasyon filmi ya da pvc olarak geçiyor ve bu malzemeye sahipseniz eğer istediğiniz türde kartlar yapabilirsiniz. Olympia EZAKağıt Kesme Giyotin Makinesi OLYMPİA - EZ₺ 490.


Soğuk laminasyonda, kendinden yapışma özelliği bulunan laminasyon filmi , kaplanacak yüzerin üzerine yerleştirilir ve merdaneden geçerek yüzeye yapıştırılır. Mürekkep püskürtmeli yazıcılardan alınan çıktılarda ve sıcak laminasyonun mümkün olmadığı baskı tekniklerinde kullanılır. Köşelerindeki oval kesimleri sayesinde cildinize zarar vermez. Yüksek teknolojiyle üretilmiştir, laminasyon makinanızda sıkışmadan çalışır.


Laminasyon filmi

RoHS ve REACH değerlerine uygun olarak üretilmiştir. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Ambalaj’da laminasyon üretimin en önemli aşamalarından birini oluşturur. Oriyente edildikten sonra ısıyla oturtulmayan oriyente filmler.


Bu filmler oriyente edildikleri sıcaklıktan daha yüksek sıcaklıklarda şirinklenerek gergin olmayan. Bu şekilde her kalınlıktaki laminasyon filmini doğru ısı ayarını uygulayarak mükemmel kaplamalar çıkartabilirsiniz. Pvc ve pet termoform folyolara solvetli veya solventsiz tutkal aplikasyonu ile lamine edilen fimlerdir. Tıklayın, Tüm Ofis ve Kırtasiye ihtiyaçlarınız ayağınıza gelsin.


Laminasyon filmi

Sunum ve teklif dosyaları için kullanımı uygundur. TL altında kargo sadece TL. Güvenli Ödeme Avantajı3D ve 256bit security ile güvenli ödeme. PVC ücretsiz parlak kendinden yapışkanlı koruyucu CPP soğuk laminasyon filmi üretmektedir promosyon Fiyat: US $ 0. Shanghai Fly International Trade Co. Daha fazla detay görüntüle.


Kolay, sıkışmasız laminasyon için Eşsiz Yön Teknolojisi (Unique Direction Technology). Renkli Yüzey Koruma Filmi. Polietilen Koruyucu Bant Filmi. Xiamen Best Resource Foreign Trade Co. Nüfus cüzdanlarınızı, ehliyet vb.


Hot-melt laminasyon da denen bu teknik genellikle iki tabakanın arasına Etilen Vinil Asetat (EVA) kullanılarak yapılan bir işlemdir. Belge besleme kılavuz kapağı yardımı ile, laminasyon filmi kaplanacak evrakları rahatça içine alabilmektedir. Yılında vizyona girecek filmler. Kaliteli bir rakibimiz daha oldu. Yeşil ışık ile makine ısısının hazır olduğunu bildirme.


TL 5 TL ( Kdv Dahil ) FIRSAT ÜRÜNLERİ. Uygulanabilir minimum film kalınlığı: Mikron. SARFF MİC PARLAK LAMİNASYON FİLMİ. Armak laminasyon ve tekstil makineleri a. Kuruldugu günden itibaren yurtiçine ve yurtdisina üretip satmis oldugu makine sayisi 3adedi asmis bulunmaktadir. Premium ve ekonomik seri, mat ve parlak soğuk laminasyon folyosu çeşitlerimiz ve floor graphics kaplamamızı satın almak için online satış sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Laminasyon filmi

Tüm ofis ihtiyaçlarınızı uygun fiyata Ofis Ostim Kırtasiye güvencesi ile online satın alabilirsiniz. Otomotiv İç döşeme keçe ve koltuklarda, motor ses izolasyonunda, tavan döşemesinde, bagaj iç bölümünde koruma keçelerinde, egsozt alüminyum izolasyonunda kullanılmaktadır. Her geçen yıl bir önceki yıla oranla sürekli gelişim göstermiş ve prestijli firmaların aranan ismi olmuştur. Polipropilen elyaf üretimi , yüksek kaliteli polipropilen kumaşın kullanılmasıdır. Geçmişte kullanlan laminasyon sistemlerinden farklı olarak günümüzde gelişen teknikle tekstilde kullanılmaya başlayıp hızla yayılmakta olan film lamine kalitesi ve inceliğiyle kullanım yelpazesini genişletecek tekstilde moda olmaya devam etmektedir.


Solventsiz laminasyon tekniği gıda ile temas edebilen ambalajların üretiminde tüm dünyanın kabul ettiği en güvenilir uygulamalardan bir tanesidir. Bu sitede yapacağınız tüm alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz 256bit yüksek güvenlikli SSL sertifikası ile 1güven altındadır. Hangi sektörde çalışırsanız çalışın, lamine edilen dokümanlar, kartlar, sunumlar ve göstergeler size büyük fayda sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar