15 Nisan 2019 Pazartesi

Ahşap görünümlü kiriş

Dekoratif Duvar Panelleri. Rustik dekorasyonda sıkça tercih edilen ve bakım istemeyen ahşap olma özelliği taşıyan ahşap görünümlü dekoratif tavan kaplama kirişlerimiz İspanyol TOTALStone fiber takviyeli polyester ürünlerimizdedir. Polüretan tavan kiriş modelleri poliüretan taş desenli köpük duvar kaplama iç dekorasyon ve iç mimari otantik dekorati ürünler. Yaşam alanınızda iç ve dış mekanınızı daha doğal, rüstik ve ahşap görünümlü olmasını istiyorsanız bu kirişler ve paneller tam size göre.


TL SAARPOR BOSPHORUS ULUSLARARASI DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKET İ. Lamine ahşap kiriş sistemiyle kolon, kiriş , kemer, makas gibi düz ve eğrisel olmak üzere değişik formlarda malzeme üretilebilir. CROSSWALK , DINAMO ve TOTAL markalarımızla sunduğumuz taş görünümlü kaplama ve tuğla görünümlü kaplamalarda kemer kaplama, sütün kaplama, doğal ahşap görünümlü tavan kirişlerimiz ve tamamlayıcı ürünleri ile zamansız mekanlara imza atabilirsiniz. Videomuzda gördüğünüz gibi poliüretan kiriş , poliüretan panel.


Fiberglas takviyeli polyester, doğal ahşap tozu ve özel kimyasallar karışımlarından üretilmiştir. Kendinden doğal renk ve dokusundadır. Gerçek ahşaba göre daha hafif olması ve uzun süre dayanması nedeniyle müşterilerin sık tercih ettiği bir kiriş türüdür.


Devamını oku Detayları Göster. Değişik renk ve desenlerdeki poliüretan kirişler , kısa sürede üretilerek istediğiniz mekâna monte edilmektedir. Günümüzde birçok yapıda kullanılan lamine yapıların özgün bir tasarıma sahip olmasını sağlamaktadır. YAPILARDA AHŞAP KAPLAMALAR. Yapının esasını oluşturan ve yüklerini taşıyan duvar, kolon, kiriş , döşeme ve merdiven gibi yapı elemanlarının yüzeylerine çeşitli yapı malzemeleriyle kaplama yapılır.


Parlak ahşap görünümlü küçük ada mutfak. Kolon, kiriş ve iç kısım köşeleri bir çok ölü nokta oluşturur fakat mimarlar evin içini dizayn ederken, genellikle bu kısımları en iyi şekilde değerlendirmeyi başarırlar. Resimde gördüğünüz küçük ada mutfakta bu tasarımlardan faydalandı. Dilediğiniz her türlü alanlara profesyonel ve kaliteli poliüretan kütük ( kiriş ) üretimlerimizi gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz.


POLİÜRETAN KİRİŞ x CM. Doğal taş uygulamasının mümkün olmadığı tavan, kiriş , kemer gibi kısımlarda da kullanılabilir. Polure poliüretan kiriş modellerini sizlerle paylaşıyoruz.


Daha fazla tasarım için poliuretan kiris sayfasını ziyaret ediniz. Beton görünümlü panel,doğal, görünümlü ,duvar,kaplama,ham,fiyatları,modelleri, brüt beton paneller sıvasız vaziyette beton panel kaplamaları evlerinize, ofislerinize ve mekanlarınıza dekoratif açıdan muazzam bir ışık vermektedir. Bütün panellerin ortalama panel ağırlığı.


Poliüretan Kiriş ürünlerimizde çeşit renk bulunmaktadır. Orjinali yüzeyi düzgün olmayan kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku concepti, betonun en en brüt doğal halidir. Bu nedenle moment hesabında deprem dikkate alınmaz. Katmanları: Kaplama, tesviye betonu, betonarme betonu, sıvadan oluşur.


GT ahşap kirişler yüksek taşıma kapasitesine ve rijitliğe sahiptir. Kullanımı kalıp maliyetlerinde yüksek derecede tasarruf. Fırça , spatula , maket bıçağı, mala , ahşap çıta, ince tornavida gibi aletler kullanarak doku takibini sağlayacak şekilde, polyester mastik üzerindeki gerekli düzenlemeleri yaparak panellerin desen devamlılığını sağlayınız. Tavan kaplamasınıyapınız.


Decosa ürünleri ve diğer Kartonpiyerler indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Standart kiriş yüksekliklerinde (elle kullanımda kiriş min. 30cm - motorlu uygulamalarda kiriş min.


36cm) uygulanan bir kapı çeşididir. Parmak Sıkıştırma Emniyetli panellerden oluşmaktadır. Göbekli ahşap görünümlü PVC kaplamalı panellerden oluşmaktadır. Yanlış fiyat Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 4. Betopan ‘ın temel özelliği, bünyesindeki çimento ve ağaç’ın, iyi özelliklerini kullanıcıya birlikte sunmasıdır. Bu sebeple özellikle dış cephe kaplamasında en uygun ve ekonomik bir üründür.


Ahşap Deck ve Cephe Kaplamaları. Metal görünümlü , çeşitli renklerde ve ahşap görünümlü metal panellerimiz mevcuttur. Pahallı ahşap malzemeler yerine ekonomik ve kolay uygulanabilen ahşap desenli metal Baffle paneller doğal bir görünüm sunmaktadır. Ayrıca bu sistemde direkt olarak ahşap da kullanılabilmektedir. U ve C formatlı dekoratif kirişler.


Dirsek Formatlı Ürünler – Farklı yükseklik ve genişliklerde (eninde) ahşap görünümlü tamamlayıcı ürünler. Filcowe wełniane kulki ręcznie tkany Desig 150×245. Pürüzlü ve eski görünümlü bu mutfak tasarımı yapıldığı zaman tüm eve de bunu yapmak gerekebilir. Duvarlarda kullanılan koyu renk, mutfak dolaplarında kullanılan sıcak renklerle tamamlanmış.


Açıkta bırakılmış ahşap kirişler ve beyaz renkli mutfak dolapları uyumlu olmuş. Gri renk ve ahşap her zaman yakışır. Kapı panelleri düz veya göbekli ahşap görünümlü PVC kaplamalı veya boyalı olarak seçilebilir. Yeni görünümlü keresteler bu geçici askıya ait.


Kirişlerin altı ahşap tavan kaplaması ile üstü ise ahşap döşeme kaplaması ile tamamlanır. Bu kirişler ahşap yastıkların üzerine oturur. Genelde kaplama yönleri kiriş yönünün dikinedir.


Prizmatik kesitli modüler merdivenlerimizde modüllerin oluşturduğu taşıyıcı omurga merdivenin tam orta ekseninde yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar