12 Nisan 2019 Cuma

Cam tekstili duvar kaplaması

Cam Tekstili,Cam Tekstili Ankara,Duvar Kaplama,Duvar Kaplama Ankara. Kaliteli ve yeni model ürünler stoklarımıza gelmiştir. Toptan ve perakende satış hizmetimiz vardır.


Cam tekstili duvar kaplaması

Katalog ürünlerimiz yenilenmiştir. YENİ ürün yeni modern desenlerle cam tekstili kaplamaların da stoklu çalışıyoruz. Cam tekstili - duvar kaplamaları. Avrupa da üretilip Türkiye geneline toptan ve perakende satışlarını yapıyoruz.


Dekoratif ve estetik boyanabilir cam tekstili duvar kaplama malzemeleri mimar, iç mimar ve dekoratörlere yeni ufuklar sunmaktadır. Toksik madde içermeyen, alev almayan, istenilen renkte boyanabilen kaplamalar uygulandığı yüzeylerdeki çatlakları örtüp, oluşacak yeni çatlakları yüzeye yansıtmaz. Marka: Saint Gobain Novelio Cam ipliğinden değişik desenlerde dokunan duvar kaplamalarıdır. Darbelere karşı mukavemet sağlar, yırtılmaz ve çizilmez. Mevcut duvar çatlaklarını örter, yeni oluşan çatlakları yüzeye yansıtmaz.


Duvarın nefes almasını sağlar, rutubeti dengeler, küflenmeyi önler. EBAT-İNCE DESENLİ- Rulo genişliği. EBAT KALIN DESENLİ-Rulo genişliği-mt uzunluk metre kare. Delinmeye karşı selüloz ya da PVC duvar kaplamalarından katı daha dayanıklı.


Aşınmaya karşı selüloz ya da PVC duvar kaplamalarından katı daha dayanıklı. Güneş ışığına iç mekan ısı ve yangına karşı dayanıklıdır. Duvar yüzeyindeki çatlaklar, oyuklar, kabarıklıklar ve diğer hatalar onarılarak yüzey düzgün hale getirilir.


Yama ve tamir edilebilme kolaylığı sunar. Yüzey bozukluklarının, ince çatlakların kolaylıkla tamir edilmesini sağlar. Doğal cam malzeme eritilerek çeşitli prosesler sonucu cam ipliği haline getirilir.


Daha sonra bu iplikler dokuma makinelerinde farklı dizaynlarda dokunur ve stabilite. Bunlardan biri de son dönemlerde tekrar revaçta olan duvar kağıtları ve duvar kaplamaları. Son yıllarda geçirdiği hızlı değişimle rutubete dayanıklı duvar kaplamaları hem çok sık hem de çok kullanışlı hale geldi. Cam elyaf ya da duvar tekstili de denilen malzeme, özellikle odalardaki rutubetli duvarlarda uygulanabilir.


Kaplama işlemi tamamlandıktan sonra renklendirme uygulaması boya ile yapılır. Yoğun darbelere karşı dayanıklıdır, - Yangına karşı dayanıklıdır Alev almaz,. Genellikle kağıt tabanlı duvar kağıtlarıdır. Ancak son zamanlarda non-woven taban yaygın olarak kullanılmaktadır.


Uygulaması ve bakımı özel itina ister. Duvar kaplamaları olarak kullanma amacıyla cam ipliğinin bir kumaş duyarlığında dokunmasıyla üretilen cam tekstili duvar kaplamaları , çok fonksiyonel eşsiz bir iç mekan kaplamasıdır. Capaver sistem, üstün teknik özellikleri sayesinde, kullanıldığı her yerde ve her türlü çalışma koşulunda üstün kalite ve tam güvence sağlar. Cam duvar kaplama da yine eşyalarınızda durduğu gibi oldukça hoş gözükmektedir.


Folo kaplama malzemelerine hızlıca göz atın. En çok tercih edilen yapışkanlı folyo duvar kağıd. Cam vitray folyoları yapımında kullanılan malzeme biraz daha farklı olduğu için cam yüzeylere kolaylıkla yapışabiliyor.


Cam masanız varsa eğer cam vitray folyo ile am yüzeyini kolaylıkla kaplayabilirsiniz. Akrilik Duvar Kaplama Emprador Dark K-157. Modeller arasında en çok taş duvar kaplama ve 3D duvar kaplama tasarımlarının rağbet gördüğünü de ekleyelim. Tespih Antika Objeler Antika Cam Objeler Antika Giyim, Tekstil , El İşi Tümünü Gör. DV VC Blu-ray DVD Film Blu-ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV.


Cam tekstili duvar kaplaması

Boyanabilen Duvar Kağıtları. Duvar Kaplamaları modelleri, Duvar Kaplamaları çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Baskı Yapılabilen Duvar Kağıtları. Evinize modern ve farklı bir görünüm kazandıracak olan Duvar kaplama ürünleri uygun fiyatlar ile Evidea. Love Code Cam Filmi 2000.


DUVAR AYNA KAPLAMA HİZMETLERİ. Artık evizin dekorunu değiştirmek. Duvarınızı kaplatmak veya evinizi dekore etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Cam paneller ara parçalı olarak duvara sabitlenebilir veya U şeklindeki metal profillere yerleştirilebilirler ve silikon ile duvara yapıştırılabilirler.


Cam kaplamayı duvar kaplaması olarak seçenler, farklı kalınlıklarda veya görünüşlerde tercih yapabilirler. Her iki durumda da, açık cam , buzlu, saten. Uygun boya ile boyanır ve dokulu olması nedeniyle farklı görünümler elde edilebilinir.


Enaz 3-sefer boyanabilir. Vescom tekstil duvar kaplamalarıiç mekanlarda doğal bir görünüm sunar. Mutfak tezgah arası cam panel kaplama çeşitlerinde özellikle ışık efekti ile aydınlatılması olan ürünler tercih edilmektedir. Ayrıca deniz görüntüsüne ve meyveler ile tasarlanmış olanlar da mutfaklar için oldukça uygundur.


Bu tarz ürünler duvar ile bitişiktir. R YAPI SANATLARI VE YAPI MALZEMELERİ R. Genel olarak cam tekstilden üretilen beyaz dokulu duvar kaplamasıdır. En az 3-sefer boyanabilir. Cam , Ahşap ve Plastik Plastik ve Yapışmayan Yüzeylerde Maskeleme Mineral Yüzeyler, Doğal Taş veya Alçı.


Yapışkan bandı kaplamalara, duvar kaplamalarına, kâğıda ve tekstile uygularken akılda tutulması gerekenler: Git.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar