29 Nisan 2019 Pazartesi

Asansör rayı ölçüleri

Barit ağırlıklar asansör kabin dengesini sağlamak için kullanılır. Yük asansörü -platformları Ağır çalışma koşullarına dayanıklı ve performansları güçlü olması gereken asansörler olup,özellikle sanayi tesisleri, depolar, marketler ve düşük kuyu dibi gerektiren yerlerde kullanılmaktadır. Asansör Aksamı Ayrıntılar.


ASANSÖR ÖLÇÜLERİ (TS 863). Kılavuz rayları etkileyerek frenleme etkisinin sürtünme ile gerçekleştiği, kabin, karşı ağırlık veya dengeleme ağırlığında meydana gelen kuvvetlerin kabul edilebilir bir değerde sınırlandırılması için özel önlemlerin alındığı bir güvenlik tertibatı. Satış Pazarlama ve Satış Sonrası Hizmetiyle müşteri memnuniyeti esaslı hizmet anlayışı ve yeniliklerin takipçisi olarak kendi alanında öncü bir kuruluştur. Komple asansörün aksamı hakkında bilgi ve standartlar. Flanş ölçüleri , (b) Ray -flanş bağlantı noktası, (c) İki rayın birleşimi.


Ray bağlantısı tırnak ve tutucusu sayesinde yapılacaktır. Raylar kapasiteye göre ray seçiminde asıl önemli olan frenleme esnasında nasıl bir durum. Minimize edilmiş kuyu ölçüleri , Minimize edilmiş son kat yüksekliği, Minimize edilmiş kuyu dibi yüksekliği, Kapsamlı kapı kaplama seçeneği.


Bu alanlarda teknik alt yapısını kısa sürede oluşturarak servislerini birleştirmiş ve hızla bu alanda hizmet vermeye başlamıştır. Kabin rayları asansör kabininde sarsıntı, titreşim ve sıkışmaya imkan vermeyecek nitelikte iyi seçilmiş olacaktır. Raylar standartlara uygun talaş kaldırma veya soğuk çekme sistemiyle imal edilmiş olacak, bilhassa rayın çalışma yüzeyleri en ufak bir bozukluğa haiz olmayacaktır.


Kuyu ölçüleri ve kapasiteye göre en. Bölümdeki ölçüler kuyu boş ise alınmayacak, sadece ray -kapı yerleşimi yapıldıysa ray ölçüleri alınacak. Kabin ve karı ağırlık en azından iki rijit çelik kılavuz rayı tarafından. Tahrik Kasnağı Ölçüleri : Halat Çapı-Tahrik Kasnağı Çapı-Çark genişliği-mil çapı-max yiv sayısı:. Diğer bir deyişle raylar öter.


Bu durumda, asansör kapatılır ve ray. Sürgü Ray Dolap Kapakları. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. Perge Elbise Askılığı Krom(Parlak) TL KDV Dahil. Asr Deniz Tutkalı 5Gr.


Makina - Motor Grubu Kabinler Kapılar Kumanda panosu Ray Grubu Buton ve Göstergeler Aksesuarlar. Genişliği: 80Cm Ve 115Cm Arası Genişlikteki Tüm Dolaplara. Sallantıyı engellemek için kılavuz ray sistemli. Gardırop asansörü yüksek gardıroplardaki elbiseleri ulaşılabilir seviyelere indirir. Zorlukla ulaşılan yerlerdeki gardırop raflarının yerini alarak ferah bir askı alanı sağlar.


Yürüyen merdiven sistemlerinin aynı zamanda asansör sistemleriyle de desteklenmesi gerekir. Bunun nedeni çok yaşlı, çocuk arabalı ya da bedensel engelli kimselerin basamak seçerken zorluk çekmeleridir. AKE Proje ve Ar-Ge ekipleri tarafından bina trafiğine ve taşıma kapasitesine göre yürüyen merdiven ölçüleri.


Fosteselli Cam Kapı Ray Makinaları. Malzeme Ölçüsü: ø125xmm. Makine yenileme projelerinde genellikle bulunanlar projeyi yapan mühendislere ait bilgiler, yapı sahibine veya vekiline ait bilgiler, asansöre ait tahrik cinsi, asansörlerin kaldırma kapasiteleri, hızı, kabinin ölçüleri , ray bilgileri gibi bu bilgilere benzer asansörün mekanik gücünü oluşturan bilgiler yer alır.


Asansör rayı ölçüleri

Aşağıdaki Tabloda boyutlar görülmektedir. Aygünsan olarak, Dünyanın Yükselen Değeri ilkesi ile uzman teknik kadromuz ve kalite yönetim sistemlerimiz ile en iyi hizmeti verebilmek için 200. Sherpa platform asansörünün rayı uygulanacağı alana özel olarak üretilmektedir.


MICRO modeli 840mm x 8mm brüt dış ölçüleri ile dünyanın en az yer gerektiren asansörlerindendir. Evinize en uygun asansörü seçmek ve modellerimiz hakkında daha fazla bilgi. Bu nedenle dolap içi derinliğin yeteri kadar kalabilmesi için dış derinlikten bu ray mesafesi çıkarılmalıdır. Stannah merdiven asansörleri ailesine en son eklenen üye zarif ve esnek Starla merdiven asansö. Ray üzerinde dişli veya makara gibi mekanik parçalar bulunmadığından dış mekan uygulamalarında üstün dayanım sağlar.


Ray dilediğiniz renkte veya satin paslanmaz olabilir. Platform ölçüleri : 7x. PİSTON Çap KW Statik Basınç Piston Yükü Güç Ünitesi Pompa Kabin Derinliği (Eşik Hariç) Kg. Karo Ölçüleri - Karo Ebadı. Yüksek konfor ve güvenlik standartları ile üretilen, düz ve dönemeçli merdiven asansörleri ile merdiven inme ve çıkma sorununuz kalmayacak.


Ray sistemi ile koordineli çalışan yazılım ile inişleriniz ve çıkışlarınız en yüksek standartlarda konforlu ve güvenli bir sürüş sağlamaktadır. ELEVATOR TRADE E TİCARET SİTESİ. Monşarj asansörün kurulacağı yerin zemini düz olmalıdır.


Asansör rayı ölçüleri

Land Raylı Dolap sistemlerinde, ihtiyaçlarınız göz önünde tutularak, asansör askılık sistemleri, takı ve kravat askılıkları, çekmece, aydınlatma gibi iç ünitelerle tasarlanır ve standart bir elbise dolabından çok daha fazla kullanışlı hale getirilir. EHP 4tip 1m seyir mesafeli cephe asansörü 4kg kapasiteli, kabin ölçüleri 2. KISA SÜREDE TESLİM Teslim süremiz, 3-hafta arasında değişebilmektedir. GARANTİ VE SERVİS Cephe asansörleri yıl garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar