17 Nisan 2019 Çarşamba

Mobilya alüminyum profil çeşitleri

You will be notified by e-mail once your account has been activated by the store owner. If you have ANY questions about the operation of this online shop, please contact the store owner. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir.


Tıkla, en ucuz mobilya profil çeşitleri ayağına gelsin. Ahşap, MDF, alüminyum ve plastik gibi materyallerden üretilen farklı boylardaki dekoratif ve işlevsel mobilya malzemelerinin genel ismi mobilya profilidir. Plise Sineklik Sistemleri.


Dorse ve Otomotiv Profilleri. Aluminyum Karşılık Çeşitleri (7) Aluminyum Kol Çeşitleri (51) Aluminyum Menteşe Çeşitleri (11) Aluminyum Sürgü Çeşitleri (4) Küpeşte Grubu (103) Kare Küpeşte Aksesuarları (42) Yuvarlak Küpeşte Aksesuarları (61) Menfez Grubu (3) Aluminyum Menfez Çeşitleri (1) Plastik Menfez Çeşitleri (2) Sineklik Grubu (17) Vida, Dübel. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır. Ağırlıklı olarak, mobilya sanayine yönelik alüminyum profiller , ray kapaklar, çerçeve kapaklar, ray dolap sürgü sistemleri, entegre kulplar, akrilik kapaklar, high gloss kapaklar, mutfak dolap kapakları, kapı kasaları, aksesuarlar ve çeşitli dekoratif panellerin üretim, satış ve ihracatını yapmaktayız.


Işıklık Ve Polikarbon Profilleri. Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. ALÜMİNYUM KAPAK - KULP ve MOBİLYA PROFİLLERİ. Agt profiller Kategorisine kapak profilleri , yüzey ve ışık bandı profili olarak ayırabiliriz.


Renk ve çeşit seçimi konusunda geniş ürün yelpazesine sahiptir. En yeni tasarımları ile kapaklarınızda tercih edeceğiniz üründür. Kolay montaj özelliği bulunmaktadır. PVC Profil üretimi yapmak amacıyla kurulan TESAY BU 150’e yakın çalışanı, çevreye duyarlı ve hızlı üretim yapısı ile Dünyada en fazla üretim kapasitesine sahip tedarikçiler arasında yer almaktadır. Yüzey işlem olarak polisaj, satinaj ve zımpara uygulanmaktadır.


Kalıplarımızın dizayn ve imalatı, son model CNC ve tel erezyonlarda yapılmaktadır. Firmamız her türlü elektrostatik alünimyun demir profil boyama işleriniz için en iyi çözümleri geliştirir. Düz , Deveboynu, Süper deveboynu.


E-Bültene abone olun, gelişmeleri kaçırmayın. Her çeşit alüminyum profiller özel sipariş olarak, toptan ve perakende satışa sunulmaktadır. TSE ve ISO kalite belgelidir.


Kenar Kapama ve Birleştirme Profilleri L Demirler. Aluminyum Profil Menteşe, Cam Menteşesi, Kalın Kapak Menteşe, Bas-aç Menteşe, Mini Menteşe, Özel Açılı Menteşeler, Geniş açılan 165° Menteşe ve Köşe Katlanır. Ornek Aluminyum Konyada Saray ve Tuna Aluminyum Profil , aluminyum dograma, giydirme cephe ve kompozit panel kaplama, Aluface, saraycotta satmaktadır. SarayPEN PVC plastik urunleri, PVC profilleri aluface saraycotta. Bu web sitesi ieve altı versiyonlarda düzgün açılmayabilir.


Metal Profil Kesmeler Mikro Aletler Mikro Aletler. Mobilya Mutfak Dolap ve Kapak Profilleri. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır.


Mobilya alüminyum profil çeşitleri

MOBİLYA PROFİLLERİ - TENTE PROFİLLERİ - MENFEZ PROFİLLERİ - REKLAM PROFİLLERİ - SOĞUTUCU PROFİLLERİ - SANAYİ PROFİLLERİ - PLASTİK PROFİLLERİ. Aluminyum Profilleri üretiminde faaliyet gösteren firmamızın web sitesi TTR BİLİŞİM tarafından yenilenmiştir. Fırınlanmış ve beyaz renk ağırlıklı olan alüminyum korniş yeni üretimlerinde artık eğilmelere karşı da daha fazla direnç sağlanıyor.


Tekli, ikili, üçlü ve dörtlü çeşitleri ile kullanımda kolaylık sağlayan yeni modellerde estetik görünüm de tüketici beklentisine uygun. Alüminyum Korniş Çeşitleri. Ayrıca yumuşak türdeki meşenin masif ve kaplaması yapıların iç bölümlerinde, mobilya üretiminde ve dekorasyon uygulamalarında da kullanılmaktadır. Gömme mobilya kulpları, Profil mobilya kulpları,.


Mobilya alüminyum profil çeşitleri

Gözlük Takılar Saatler Saat Çeşitleri. Birbirinden Farklı Zengin Çeşit , Kalite ve Tecrübe. Diğer Ürünler - Dolap Askı Aparatları - Sac Bağlantı ve Gönyeler Banyo Aksesuarları - Banyo Kovası ve Sepet Çeşitleri - Lidasu Serisi Aksesuarlar Bıçak ve Matkap Ucu - Panç,.


Asaş Profil kataloglarını PDF formatın da inceleyip indirebilirsiniz. Kompozit Panel Renk Kartela. ALUMİNYUM MOBİLYA AYAKLARI. Kampanyalarımız sizleri bekliyor ! Son teknolojiler kullanılarak üretilmiş ve direnci arttırılmış Capatect , profil çeşitleri ürünlerine yakından göz atmaya ne dersiniz? Capatect ve ısı yalıtım profilleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!


Saf alüminyum yumuşak bir metaldir ancak alaşımları saf halinin ortalama katı kadar mukavemetlidir. Ağırlığı, çeliğin veya bakırın yaklaşık üçte biri kadardır. Metal ve döküm masa ayakları alanında her çeşit sektöre uygun kaliteli ve ucuz çözümler sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar