25 Ocak 2016 Pazartesi

Ahşap macunu

Ahşap macunu

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. Perge Elbise Askılığı Krom(Parlak) TL KDV Dahil. Bu macun rengi biraz daha ahşap rengine uygun olur.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Yapı marketlerde kullanılan ahşap macunları da sadece vernik atıldığında macunlu kısımlar kendini belli eder. Cem bey bir haftada kuruması çok ilginç. Su bazlı, kokusuz iç ve dış cephe ahşap macunudur. Boya veya astar uygulamadan önce macunların kuruma süresini beklemelisiniz.


UYGULAMA ALANI : Deniz taşıtlarının ve inşaatların ahşap ve metal,. Derin çukurlu yüzeylerde yapılacak macun uygulamasının, ince katlar halinde yapılması tavsiye edilir. Macun uygulama sonrası, üzerine Dyo Kivastar veya Astar Boya uygulanır. Daha önce boyanmış ancak çok kirli olamayan ahşap yüzeyler üzerine astar gerekmeden macunlama işlemi yapılabilir.


Yeni boyanacak ahşap yüzeyler macun uygulamasından önce natürel ahşap koruyucu ile 1kat doyurulmalıdır. Tozdan ve yağdan temizlenmiş, arızalı zemine ince katlar halinde, 20şer dakika ara ile tamamen dolana kadar uygulanır. Zengin renk çeşitleriyle tamir mumu, tamir macunu , çizik rötuş kalemi ve birçok yardımcı malzemeyi. Tarihte kullanılan en eski inşaat malzemelerinden birisidir. Doğal ve kullanışlı bir inşaat malzemesidir.


Ev dekorasyonunda tercih edilen başlıca ahşap türleri masif ahşap , kontrplak, kontrtabla, sunta ve mdfrsquo dir. Tanımı: Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su bazlı, kokusuz, iç cephe ahşap macunudur. SAMET TAMİR MACUNU , , Tüm ahşap yüzeylerdeki çatlak, çivi deliği, birleştirme boşluğu gibi kusurların tamiratında kullanılan, muhtelif renklerde bulunabilen zımparalanabilir dolgu materyalidir.


Masif ve Kaplama Tamir Macunu 2gr Lütfen istediğiniz renkteki ürünü seçiniz. Güçlü Yapıştırıcılar ve Macunlar ve Yapıştırıcılar kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. D 1Mdf Üzeri Macun İşlemeli Çıta 32. TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil D 1Mdf Üzeri Macun İşlemeli Çıta 32. Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.


Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünürler. Yüzeydeki fazla macunu ıspatulanın tırtıklı bölgesi ile törpüleyiniz. Macun , yüzey ile eşit olana kadar törpü işlemine devam ediniz. Hare kalemi veya ahşap sulu boya seti yardımı ile isteğe bağlı hareler oluşturabilirsiniz.


Ahşap macunu

Epoksi Macun ve kısım Epoksi Macun Sertleştiricisi karıştırılır -dk beklenir, spatula, mastar yardımı ile uygulanır. Dolgu macunları çok çeşitli olmakla birlikte otomotivde kullanılan macunlar polyester (piyasada çelik macunu diye bilinir), sentetik, fiber ve plastik esaslıdır. Ahşap Kavela ve Sırıklar. Aşınmış, yıpranmış tüm mobilya ve ahşap yüzeylerin onarılmasında, çatlak ve deliklerin dolgusunda kullanılan tamir macunudur.


Temizlenmiş arızalı yüzeye direk uygulayınız. Gerekirse uygulamayı tekrarlayınız. Kullanıma hazır vaziyettedir. Tamamen kuruduktan ve zımparalıktan sonra boyanabilir. THAL AHŞAP DOLGU TAMİR MACUNU.


ETutkal normuna uygun, içerisinde SOLVENT olmayan, Zımparayı doldurmayan ve SU BAZLI özelliği bulunan macunumuz, tamamen ağacın cinsine göre özünden üretilmiştir. Bu bölgeler dolana kadar malzemenin renginde tamir dolgu macunu ile dakika ara ile dolgu işlemi yapılır. TanıAkrilik esaslı, su bazlı ahşap macundur.


Cevap: ahşap macunu yapımı Şuan elimde yapımına devam ettiğim beşik projem var, birleştirmelerini yaptım. Sentetik macunlara göre dolgu gücü yüksek, kuruma süresi hızlı, uygulaması ve zımparalanması daha kolaydır. Bazı yerlerine dolgu macunu yapmam gerekiyor.


Dolgu ve zımpara işleri bittikten sonra gomalak yapmayı düşünüyorum. Beşik olduğu için vernik ile hazırlanan bir dolgu macunu kullanmak istemiyorum. Nalburlarda ahşap macunu adı altında, teneke kutularda satılır. Kaynamış bezir yağı ile, ince üstübeç alıp, içine de çok az miktarda yağlı boya katarsanız ve onu macun kıvamına gelene kadar çok uzun süre karıştırıp, 2-gün de bekletirseniz, daha ucuza ahşap macunu elde etmiş olursunuz. Yüzey Hazırlığı ve Uygulama Şekli.


Uygulama Şekli: Eski boyalı ahşap yüzeylerde, kabaran dökülen kısımlar temizlendikten sonra Pinosan Dekoratif Tahta Koruyucu (980) ile yüzey doyurma ve koruma işlemi yapılır. Akrosüper su bazlı ahşap macun tatbik edilir. Macun tamamen kuruduktan sonra zımparalanabilir.


Ahşap macunu

En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Tayvan ve Pakistan şeklindedir ve sırasıyla ahşap tamir macunu ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar