18 Ocak 2016 Pazartesi

Plastik yuvalık

Pvc Sepetli Finç Yuva 25. Aldığınız ürün beklentilerinizi karşılamadıysa ürününüzü gün içerisinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. FOLLUKLU YUVALIK ADET PLASTİK FOLLUK ADET AHŞAP YUVA DAHİL.


TL (16) hidayakvaryum 97. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. TL 3TL (1) Turuncu-Sepet 100. Kafes kuşları yuvalığı için folluk.


Diğer Kuş Kafesi fiyatı Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinde. Diğer Yuva fiyatı Evcil Hayvan Ürünleri kategorisinde. Sert plastikten üretilmiştir.


Plastik yuvalık

Siparişler 1-iş günü kargo teslimatı yapılır. Yıkanabilir,kimyasal maddelerden etkilenmez. Yıkanması ve temizlenmesi son derece kolaydır. Minimum adet gönderilebilir. Uygun yuvalık ölçüleri yazarmısınız teşekkürler.


Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır. Kesinlikle kimseye kapora vermeyin. Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Sınıf sert plastikten de-monte şekilde üretilmiştir.


Finçlerin yavrulaması için idealdir. Havalandırma delikleri vardır. Bizzat kendim de kullandım dışarıdan yuvalık kullananlar için birebir kuşunuz içeride rahat eder normal ve show muhabbet kuşlarına en uygun ve en rahat yuvalıklar dan tanesi diyebilirim taktık dan ay sonra yumurta aldım tabi her ne kadar başka etkenlerde olsa.


Hagen Vision Hagen Vision Yuva Diski (Yuva Malzemesi Orjinal) 100. Taban, tavan ve ön panel, 8mm çift tarafı kaplı MDF, diğer yüzeyler 5mm MDF malzemeden imal edilmiş. Bakteri mantar barındırmaz bit pire ile mücadelede cok kolaylık sağlar yıkana bilir portatif söküp takılabilir güvenli bir üründür. TL ve üzeri siparişlerde ÜCRETSİZ KARGO ARA. Metal Güvercin Yemlik cm.


Fiyat için bayi girişi yapın. Yorumlar (0) İncelemeler. Bir önemli detay da yuvalık içerisinde hamster talaşı olması gerekiyor. Bir diğer adı da kemirgen talaşıdır.


Tabi uyduruk ve dengesiz bir plastik tünek kullanıyorsanız bu sizin hatanızdır. Arkadaşlar sultanlarım yuvalıkla ilgilenmiyorlardı küçük diye daha büyük yuvalık aldım kuşçu yanında plastik bi folluk verdi yuvalıktan biraz küçük kalıyor ama yinede büyük sayılır kullanmalımıyım bilemedim birde talaş yerine kuş kumu kullanmamı söyledi bi paket aldım kızıştırıcı katkısı varmış kendim. MUTA-VİT(TÜYLENME İÇİN VİT.)200g. Tropikal fichler için yapılmış üstten açılabilen özel tasarım kullanışlı Finch yuvalığı. Birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.


Plastik yuvalık

Ana kuş kuluçka süresince oturacağı yuvalıkta rahot edemez, buraya sığamazsa çeşitli sakıncalar ortaya çıkar. Bundan başka, yuvalık yeterince derin değilse, yavruların düşmesi ve sakatlanması ihtimali vardır. Kanarya üretimi için yuvalık en gerekli araçtır.


Genelikle hasır, tahta, plastik , pişmiş topraktan yapılırlar. PVC ANTİ BAKTERİYEL PLASTİK YANDAN YUVALIKLI YEM KORUMALI KUŞ DOLABI PVC KAFES. Anasayfa Hakkımızda Bize ulaşın Haberler Resim galerisi Ürünler CANLILAR BİTKİLERİMİZ Ara. Yuvalıkta aranan özellikler nelerdir?


Plastik Parmak Suluk Adet. Percell Kuşlar İçin Yuva İpi. Muhabbet Kuşu Çiftleştirme Yöntemi. Ben plastik olanını kullanıyorum şu zaman kadar çarpık bacak yada başka sorunla karşılaşmadım temizleme zamanı kolay temizleniyor bit sorunu hemen belli oluyor tavsiye ederim. Kolayca söküldüğü için, ister suyla yıkayabilirsiniz, İsterseniz bezle silebilirsiniz.


Yuva delikli ve rahat hava alabilmektedir. Keçe veya yuva otu konulabilmektedir. Güvercinlerin yavrularını rahatlıkla büyütebilmesi için tasarlanmıştır.


Plastik yuvalık

Exo Terra Screen Teraryum Small Tall 45x45x60cm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar