22 Ocak 2016 Cuma

Taş görünümlü üç boyutlu duvar kağıtları

Normalde duvar kağıtları iki boyutludur. Ama üç boyutlu duvar kağıdı özel baskısı ve desenleriyle derinlik algısı da yaratır. Kendi belirlediğim ebatlarda duvar kağıdı modelimi sipariş verdim, üç boyutlu duvar kağıdım siparişten sonraki 2. Ambalajı oldukça sağlam tutkalı da yanında gelmişti. SINIF KALİTE ÖZEL ÜRETİM. Manzara görünümlü bu duvar görselleri evde ferah ve farklı bir hava yaratır.


Manzara resimlerini barındıran bu üç boyutlu duvar kağıdı modellerine Evidea’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Taş desenli boyutlu duvar kağıdı örnekleri arasında evinizde veya ofisinizde mobilya ve aksesuarlar a en yakışacak renkleri tercih etmelisiniz. Ekstra indirimli fiyat.


Populerliği hızla artan ve görenleri şaşkına çevirici şekilde gerçekci olan duvar kağıdı türüdür. Daha zahmetli ve pahalı olan duvar kaplama ürünlerinin üç boyutlu duvar kağıdı haline getirilmesi insanların oldukça ilgisini çekmiş görünüyor. Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun.


Sepete ekle Aklımdakilere Ekle Karşılaştırma Listeme ekle. Renkli taş desenli boyutlu duvar kağıdı : Siyah, kırmızı, beyaz, kiremit ve sarı renklerinde otantik görünümlü boyutlu duvar kağıdı evin hangi odasında kullanılırsa kullanılsın odaya şirin bir hava katıyor. Tv arkası taş görünümlü duvar kağıdı uygulaması da oda dekorasyonu için oldukça etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Duvar kağıdının yararları. Tuğla görünümlü duvar kağıdı modelleri de tercih edilmesine rağmen renk tonu sebebi ile tuğla rengi biraz fazla renkli olduğu için daha açık renk olan taş rengi daha çok talep görmektedir. Ancak biliyoruz ki taş evler oldukça masraflı ve kıymetli mekanlardır ve çoğumuzun bütçesini de aşarlar. Artık taş evlerde yapamak çok daha ulaşılabilir!


Taş görünümlü duvar kağıdı. Boyutlu , 3D görünümlü Virtual Reality duvar kağıtları Fransız tasarımı ve üretimidir. Ugepa, vinil duvar kağıdı tasarımında üçüncü boyutun hakkını veren sayılı firmalardan biri. Filmi Linwood Decor doğal taş görünümü ve dokusuna sahip duvar panelleri.


Download to mp3: Üç boyutlu taş desenli duvar kağıdı. Assa Stone doğal taş , tuğla ve ahşap görünümlü duvar kaplama panelidir. Antalya Taş Desenli duvar kağıtları en güzel duvar kağıdı modelleri 3d boyutlu fiyatları üç boyutlu renkli ev çiçekli ithal ucuz bebek odası mutfak çocuk yatak salon banyo genç görünümlü çizgili resimli modern düz renk ofis en iyi decowall burawall.


Arkasına duvar kağıdı tutkalı sürülerek yapıştırma işlemi gerçekleştirilir. Uygulama yapılırken mm üst üste bindirme yapılması gerekmektedir. Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar. Salonda koltuğunuzun arka bölümünde taş duvar desenli 3D duvar kağıdı kullanarak salonunuzun görünümüne doğallık katabilirsiniz. Size kendinizi iyi hissettirecek olan renklere öncelik vererek evinizde daha huzurlu ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.


Kağıdın duvarınızda sorunsuz bir şekilde sabit durabilmesi, yırtılmalar ve zedelenmeler olmaması kaliteyle doğrudan ilişkilidir. DUVAR KAĞIDI FIYATLARI-DEKORATIF DUVAR KAPLAMA KAĞITLAR. SPA, sauna ve banyolarınızda, dilerseniz diğer geometrik desenli üç boyutlu duvar kağıtlarını ev ve.


Taş görünümlü üç boyutlu duvar kağıtları

Hayal gücünü zorlayan, zengin bir duruşa sahip olan boyutlu duvar kağdı örnekleri ise ortamdaki görsel detaylara vurgu yapmak isteyenlerin tercihlerini belirleyen ürünler arasındadır. Ev dekorasyonunda duvar kağıtları sıklıkla tercih edilmektedir. Mavi beyaz gri ve taş görünümlü üç boyutlu duvar kağıdı modelleri.


YENİ ÜRÜNLERİMİZ İTHAL DİR. Son yıllarda oldukça ilgi gören ,mekanlarda farklılık yaratan duvar kağıtları , hayal ettiğiniz güzellikleri evinize getiriyor. DOĞAL TAŞ GÖRÜNÜMLÜ DOKULU.


Türkiye den online mağazamızdan alabilirsiniz. En uygun fiyatlı duvar kağıtlarını sitemizde bulabilirsiniz. Hiç yorum yok : Yorum Gönder. Bu arada, bu post tüm hakkında dekorasyon üç boyutlu taş desenli duvar kağıtları.


Eğer tercih ederseniz o sonra yapabilirsiniz kendiniz kaydedin Picture üç boyutlu taş desenli duvar kağıtları akıllı telefonunuza ve Bilgisayarınız, doğru Click Sadece nasıl. Yeni model taş desenli katalog modellerimiz Alman ve yerli ürün katalog resimleri içermektedir stoklarımıza girmiştir taş desenli boyutlu modellerimiz silinebilir kabartmalı dokulu ve düz modeller. Doğal taş görünümlü fayans modelleri taş görünümlü seramik çeşitleri resimleri. Mavi ve tonlarında duvar renkleri.


Silinebilir yüksek kalite duvar kağıdı 10mduvar kaplar. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Fakat zemin eski veya hatalıysa zamanınızın çoğunu bu zemini düzeltmek alabilir. Sağlıklı bir sonuç almak için duvar kağıdı.


Bu konuda bizimle aynı fikirdeyseniz taş görünümlü duvar kağıtları veya taş levha duvar uygulamalarına bir göz atın. Dalgalı Desen Düz Desenli Genç Odası Geometrik Hasır Desenli Mantar Görünümlü Manzara Modern Kendinden Desenli Klasik Taş Desenli Üç Boyutlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar