21 Ocak 2016 Perşembe

Masif çıta

Masif çıta

Farklı boyutlara ve kesitlere sahip bu ürünler arasında yuvarlak çıta modelleri, dik açılı çıtalar gibi farklı özellikte ahşaplar görülür. Genellikle sabitleme ve tampon oluşturma amacı ile kullanılan bu çıtalar hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanıma uygundur. Malzeme olarak ahşap, doğrudan masif halde.


Firmamızda masif panelin yeri bizim için her zaman ayrı olmuştur. Paneller üst üste konularak yada aralarına eşit uzunlukta ve de eşit kalınlıkta çıta konularak istiflenmelidir. Her Adetlik Siparişte Adet Çıta Mevcuttur. Lambiri ve Çıta gibi malzemelerin kesiminde kullanılır. GOLDWOOD BCBaskılı Çıta 60xmm.


Toplam 2ürün görüntüleniyor. NARLI ÇITA olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek için en iyi ağaç ve makinelerle çalışıyoruz. Amerikan panel kapı, ahşap cam kafes çıtalarının klasik ve modern modelleri imalatını ham madde safhasından itibaren gerçekleştiriyoruz. VHM Sert Metal (Elmas) Uçlu testerelerdir. Duruşlarıyla, yemek odası ndaki bütün boşlukları doldurmaktadırlar.


Fiyatlarımıza KDV Dahildir. NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz.


Suntalam modern mobilya üretim biçimidir masifli mobilyadan temel farkı suntanın her iki yüz- eyinde 0. Projesine göre iç kapılara I. Meşe lambalı çıta modelleri. Parke için yuvarlak çerçeve. Lamine parke masif meşe süpürgelik.


Islak zeminde ahşap süpürgelik. Tilki Kuyruğu Kılıç Testere. Ahşap süpürgelik profilleri. Glospan Beyaz Lake Boyalı Panel. Tek Kafa Orta Kayıt Alıştırma.


Yüzlerce çeşit çıta arasından, binlerce çeşit aplik arasından istediğiniz ürüne ulaşamadınız mı? Yapmanız gereken bize ulaşmak. Parlatıcı birleştirici malzemeler de dahil masif panel ürünler organiktir.


Masif çıta

Doğal olarak zararsızdır. Doğramacılıkta kereste olarak kullanılan, sıkıştırılmış talaş ve yongadan yapılan tahta. Tamiratını yaptığınız projeden getireceğiniz bir parça numune, o parçanın yeniden yapılması için yeterlidir. Her türlü sorunuzu site üzerinden gönderebilirsiniz, ilginize teşekkür ederiz. Alesta Naturel, size özel çözümler sunar.


SUNTALAM modern mobilya üretim biçimidir, masifli mobilyadan temel farkı suntanın her iki yüzeyinde 0. Yuvarlak bir tablaya ince çıta çevrilmesi. Kontrtabla kenarlarına masif çıta çevrilmesi. Haber Bültenimize Abone Olun ! Masif olarak yapıştırılmaması. Böyle olunca insanlar bu ürünü kullanarak istemiş oldukları her şeyi kolaylıkla yapma imkanına erişebilirler.


Tornacılıkta olumlu sonuç verir. Kontrplak üretiminde yararlanılır. Mobilya ve iç mimarîden başka, alet yapımında, spor araçlarında kullanılır. Bir hata oluştu, beslemenin kapalı olduğu anlaşılıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.


Hangi parkeyi seçeceğiniz pek çok bakımdan önemlidir. Dar masif çıtların değerlendirilerek dekoratif bir yüzey elde edilmesidir. Lambrilerin tasarımında, üst yüzey işlemlerinde ve montajında dikkate alınması gereken bir takım özellikler vardır.


Takım sapları, fıçı, vagon , araba, gemi, kayık, köprü ve iskele ayaklarında da olumlu sonuçlar verir. Yumuşak tür meşenin masif ve kaplaması mobilya üretiminde, yapıların iç bölümlerinde, dekorasyon uygulamalarında kullanılır. Buna rağmen masif ahşaptan üretilmiş ürünlerimizin ambalajları havaleli ve ağır olabileceğinden nakliyesi esnasında hasar oluşabilir. EN KERESTECİLİK ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Paulownia, çam veya kavak, vb. Tüm masif panel kullanım alanları için üretime hazır masif paneller. Kereste üretimi için özelleşmiş kereste fabrikası. Kayın kereste, meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri.


Masif çıta

Kayın masif panel, çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar