20 Ocak 2016 Çarşamba

Celik dubel

DUBELSAN BAGLANTI ELEMANLARI SANAYI TICARET LTD. STI, Adres : ivedik Organize Sanayi Bolgesi 665. DÜBEL SAN : Düşük kalite betonlarda çabuk.


Celik dubel

Kimyasal Çakmalı Dubel : İçiçe olan cam tüplerin kırılması. Dübel ürünü eş zamanlı 1. Ankara Ostim İvedik Organize Sanayi Bölgesi 665. Sac Gömlekli Çelik Dubel.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Farklı özelliklere göre üretilmeleri sayesinde, bu bağlantı elemanları, beton, tuğla ve ahşap zeminler, çatlak zemin yapılarında, levha yapı malzemeleri ve alçıpanlarda kullanılabiliyor.


Celik dubel

M, Made Dubel , Çetin Kraft, 3MK, A-Bant, Akfix, 41 Fischer ve diğer markaların plastik ve çelik dübel çeşitlerini kategorimizden inceleyebilirsiniz. Uygulanan deliğe yanlarda açılan kulakçıklar ile dengeli oturan ve dönme yapmayan, Çekme mukavemeti yüksek olan bir dübeldir. Firmamız güvencesiyle siparişini verebileceğiniz Çelik dübel seçenekleri arasında yer alan gömlekli dübel , klipsli dübel ve saplama ürünleri yapı ve inşaat sektöründe en çok tercih edilen ve güvenle kullanılabilen ürünlerdir.


Klips üzerindeki tırnaklar betona çabuk tutunmayı garantiler. Müşteriler ayrıca arama yaptı şunun için çelik dübel. Bütün ürün listesini görüntüle (34). ETA uyumlu ilk klipsli dübel Mükemmel kenar ve komşuluk mesafesi Maksimum esneklik sunan farklı gömme derinliği Uygulamalar.


Celik dubel

Genellikle rot (gijon) ile kullanımı tercih edilen (havalandırma, kablo kanalları) civata ilede kullanılabilen bir dübel çeşididir. Paslanmalara karşı çinko (Galvaniz) kaplıdır. Bu dübel çeşitleri arasında korniş dübeli, alçıpan dübeli, kapaklı dübel , kimyasal dübel , yük dübel , kancalı alçıpan dübeli, çok amaçlı vidalı dübel , naylon dübel , dekorasyon dübeli gibi farklı işlerde kullanılmak üzere tasarlanan dübel modellerini inceleyebilirsiniz. Expandet Sormat çekmeli çelik dübeli, dübel içinde dönmemesi köşeli başı ile garantilenen konik civata ve bu cıvataya uygun şekillendirilmiş dört parçalı genleşme bölümünden oluşan üstün bir ankraj elemanıdır. Beton, blok tuğla, yapı bloku vb.


PDF-Kataloğunuz oluşturulmakta. Anasayfa çelik dübelEtiketi. NKA MÇEKMELİ ÇELİK DÜBEL , , Normal cıvata ve saplama ile kullanılabilir. Household sharing included. Yılında Firmamız şirketleşerek 5mkapalı alanda halen çeşit 55kalem çelik dübel üretmekte olup hedefi olan kaliteli ve yüksek kapasiteli üretim için çalışmalarını sürdürmektedir.


Matkap çapı ile dübel çapının eşit olması dolayısı ile ekonomiklik sağlar. Asma yüklerine dayanıklıdır. Bağlantı kanalları, konsollar, raflar vb. Civata ve saplama (rot) ile kullanılır. Vidalama sırasında dübelin kanatlar açılır ve sabitleme işlemi tamamlanmış olur.


Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Kerimoğulları Metal ve İnşaat San. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Dolap İçi Menteşe Üstü Led Aydınlatma.


Isı yalıtım levhalarının (Taşyünü, EPS, XPS) özellikle beton, tuğla, bims gibi duvar veya tavan üzerine montajında kullanılır. Sizi Arayalım Sepete Ekle. Ev tipi epoksi yapıştırıcılarının daha geliştirilmiş ve büyütülmüş şekli de diyebiliriz. HBkimyasal dübel saplaması, delikli blok işlerine ve delikli tuğla duvarlara ve bunların yanı sıra beton duvarlara monte edilen çelik yapı elemanlarının sabitlenmesi için kullanılır.


Kenara yakın uygulamalarda kullanılır. Mayıs AYINDA ÇELİK BORULU UCU PAHLI DÜBEL İÇİN ADET FİYATI KR ‘ DİR. Havale, Eft veya Kredi Kartıyla yapılabilir. PAKETLERİMİZ 2ADETTİR. G eniş başlıklı çelik çivilidir.


Yalıtım levhasının kalınlıkları çok arttığı zaman geniş başlıklı fakat plastik kaplamalı PA gövdeli çivilerin(dübellerin) kullanılması gereklidir. Delikli boşluklu uygulama. Plastik dübel gövde çapı mm olmalıdır. Ayrıca, vida ve dübellerin boyutlarının da birbirine uygun olması gerekiyor.


BENZER ÜRÜNLER Duvar U Profili. En iyi celik dubel seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli celik dubel Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar