25 Ocak 2016 Pazartesi

Konya gergi tavan

Her forma girebilen aliminyum profillerin üstüne gerdirilerek monte edilir. Gergi tavan yeni bir asma tavan sistemidir. Her ölçüde ve tüm gergi tavan modelleri için en uygun fiyat, en hızlı teslimat ve.


Konya gergi tavan

Firmamız duvar kağıdı, gergi tavan ,asmatavan,alçıpan,boya,yalıtım,duvar kaplama,fayans, parke,laminat parke,mantolama,gibi yapı ve dekorasyon malzemesi satışı ayrıca uygulamasını yapmaktadır. GERKON ( gergi tavan tasarım)sektörünün en hızlı büyüyen firmaları arasında yer almaktadır. Hafif Toz Tutmaz Koku Yapmaz Antibakteriyel. Homojen Estetik ve Dekoratif.


GERGİ TAVAN UYGULAMA ALANLARI. Gergi Tavanla Belirli Renk ve Tonlara Bağlı Kalmazsınız. Yptığımız emeğin arkasında durmakla kaliteli iş istiyorsanız gergi tavan işinde bizi seçmelisiniz yaptıktan sonra ise herkese tavsiye edeceğize eminiz. Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay.


Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Duvar üstü 3d baskılı, çerçeveli fayans uygulaması. Firmamız iç yalıtım ( tavan yalıtımı, tavan dekorasyonu, duvar yalıtımı, petek arkası yalıtım, zemin yalıtımı), dış yalıtım (cephe yalıtımı, dam yalıtımı, 1. kat zemin yalıtımı) yapmaktadır. Esnek yapısı sayesinde zaman geçtikçe her hangi bir dezenformasyona uğramaz.


ALİ ULVİ KURUCU CAD NO:95B, Konya. Ayrıca bir sarsıntı durumunda da zarar görmez. KONYA izmir iç mimar, iç mimarlık, izmir dekorasyon, izmir iç dekorasyon. Zindankale Müzesi - KONYA tavan dekorasyon, izmir germe tavan , izmir gergi tavan , germe tavan modelleri, gergi tavan modelleri. En iyi Tavan Kaplama Konya firmasının iletişim bilgileri, ürünleri burada yer alıyor.


DEKOGER HAYALLERİNİZİ DEKORA YANSITIR. Tavan panelleri, mekanın tavanına isteğe bağlı olarak hem dekoratif hem de işlevsel amaçlı uygulanan kaplamalara verilen addır. Daha çok ön plana çıksa da duvar ve tavan panelleri sadece dekorasyon amacıyla uygulanan kaplamalar değildir. Isı, ses ve su yalıtımı amaçlı olarak da duvar ve tavan panelleri yapılmaktadır. Profesyonel, pratik hizmet veren Açılır Tavan Sistemleri ustalarından hemen teklif al!


Konya ’da kurmuş olduğumuz üretim tesisi ve gergi tavan showroomu ile de bu sektörde yerini ve hedeflerini belli etmektedir. Lider gergi tavan , istanbulda gergi tavan firmasıdır foto zemin hizmetide vardır. Asma Tavan , Alçı sıva ve diğer uygulamalarımızla dekorasyonlarınıza renk katıyoruz! Adana Germe ( Gergi ) Tavan. D-Üç boyutlu gergi tavan , resimli gergi tavan , led ışıklı gergi tavan , transparan gergi tavan , fiber optik aydınlatma, resim baskılı gergi tavan , kişiye özel germe.


EGA GRUP iç ve dış ticaret ltd. Konya Alçıpan asma tavan ustası, alçı ve kartonpiyer hizmetleri sağlayan firmalar için tıklayın! Her türlü inşaat malzemeri satışı ve iç dekor asma tavan ledli ve gergi tavan yapımı fayans granit uygulaması duşakabin montaj ve satışı mantolama ve uygulaması kartonpiyer uygulama ve satış vs bütün dekor işleri. Teşekkürler konya gergi tavan hakkında verdiğiniz bilgiler için. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) Search This Blog. Kişiye özel gergi tavan tasarımı ve baskısı yapmaktayız. Barrisol gergİ tavan nedİr ? Sizi BARRISOL tavan montajını keşfetmek için video’yu seyretmeye davet ediyoruz. Tavan , avize göbekleri, kartonpiyerler ve dış süslemeler gibi daha pek çok alanda, strafor modelleri kullanabilmek mümkün oluyor. Afyon Uşak Eskişehir Ankara Denizli Burdur Isparta Kütahya Konya İzmir Manisa Diğer.


Soldaki formu kullanarak bizlere gün saat mesaj bırakabilirsiniz. Mesajınız okunduktan sonra aranarak gergi tavan fiyatları hususunda bilgilendirileceksiniz. Trio Tavan Sistemleri, Türkiye ve dünyada petek ve metal asma tavan üretimlerinin yanı sıra bir çok farklı sektöre hitap eden geniş bir üretim yelpaze. Islak zeminlerin kaplamaları için son yılların en çok tercih edilen yöntemi seramik kaplama.


Konya mutfak banyo seramik banyoda ve mutfakta modern tasarımların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Konya ve etrafında bir çok gergi tavan kumaşı ve uygulaması ile hizmet veren bayimiz. Eski Yunan, Mısır ve Roma medeniyetlerinden miras kalan gergi tavan , teknolojinin de gelişmesiyle günümüzde ki halini almıştır. Tavan kaplamaların dekoratif görünümünün yanı sıra nem, rutubet ve ısı yalıtımı özelliği de vardır. Daire içi tavan kaplama plakası ve ya ofis-mağaza gibi mekanlarda tavan köpüğü uygulandıktan sonra, stropiyerler ile kenarları dönüldüğünde daha hoş bir görüntü elde edilmektedir.


Konya gergi tavan

Kapalı alanları açıyoruz. Tavana uygulanarak ortama farklı bir hava katan gergi tavanlar üzerine yapılan gerçeğe yakın baskılarla gökyüzünü yanı başınıza getiriyor. Oldukça dayanıklı olan gergi tavanlar üzerine baskı yapmaya çok uygun bir yüzeye sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar