28 Ocak 2016 Perşembe

Golf 2 kapı kolu

Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. VOLKSWAGEN GOLF V (PLUS) KAPI KOLU KAPI P. Kapı Ürün Özellikleri : Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız.


Krom ürünler A sınıfı A 3kalite paslanmaz çelikten üretilmektedir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Her kapının iki yüzünde de aynı hizada duracak şekilde monte edilen kapı kolları , ergonomik kullanım koşullarına uygun bir yükseklikte kapı üzerine yerleştirilir.


Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Kapı kolları kapı ile geçişin sağlandığı her mekanda kullanılan, kapıların açılması, kapanması, kilitlenmesi için ihtiyaç duyduğumuz aksesuarlardır. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir.


Golf 2 kapı kolu

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kapı kolunu sökmek için komple kapı döşemesini felan sökmeye gerek varmıdır. Yardımlarınız bekliyorum. TL Ürünü incelemeye devam et Sepete Ekle.


Bu isi daha once Ankara da yaptirtip ve memnun kalan arkadaslar varsa nerede yaptirdiysa benimle paylasabilirmi. TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Merhaba arkadaşlar malumunuz golflerin kronik sorunu olan kapı kolu aşınmasından müzdarip biri olarak, kapı kollarını değiştirmeye karar verdim. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


TL civarı idi,orjinal parça. TL olabilir,emin değilim. Konu: GoLF IV Kapı Açma Kolları Hk. En uygun fiyatlı Volkswagen Otomobil kapı kolu modelleri, efeotomobil.


REFLEKTÖR IVECO FAR SOL - Model. Megane kapı kolu ve cam düğmeleri boyama part 1. Krom kapı kolu , araç kapı kolu üzerine uygulanmaktadır. Böylece kapı kolunu dış etkenlerden doğabilecek hasarlara karşı korur. Marş Dinamosu: Audi AÇıkma Direksiyon Power: Volkswagen Passat Çıkma Direksiyon Power. Hemen konuya dalayım dedim.


Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Adınız : Emailiniz : CROM CAM ACMA SETLERİ. Almanya Dan Gelme İkinci El(Kullanılmış) Kollardır. Kilitli Tl Kilitsiz Tl Dir. Kapı Kolu Stoperi fiyat avantajını yakala!


Sitemizde bulamadığınız ürünler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Benzer bir durum da başka bir müşterimizde yaşandı : “ Sizden Doğanlar marka kapı kolu almıştım, yazlığımda kullanıyorum evde her şey paslandı sadece kapı kollarınız olduğu gibi duruyor. Topuz kapı kolu da dahil birçok kapı kolu modelinde kolu sökme işlemi oldukça kolaydır ve evdeki ekipmanlarla kolaylıkla yapılabilir. Uygunluk : VW SERİSİ golf kasa ,passat ve bora modellere uygun üretilmiştir.


Paket özelliği : kapı içindir Uygulama Tipi : Profesyonellik gerektirmeyen,kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Bu web sitesi ieve altı versiyonlarda düzgün açılmayabilir. Lütfen daha üst versiyonlara veya farklı tarayıcılarda web sitemizi açınız. TL Nobel Küçük Bingo Siyah.


TDİ iç kapı tutma kolunda çatlaklar oluşmaya başladı. Volkswagen yetkili servis inde durumu kaporta bölümüne iletmemi istedikleri için bir türlü randevu alıp gösteremedim. Forumlarımıza Hoşgeldiniz.


Golf 2 kapı kolu

FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. Adet (Minimum Sipariş) Model Uyumu. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder.


Malzeme: Alüminyum Nemli veya kuru bezle temizlenebilir Kolay kavranabilir Standart kapılara uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar